2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
A preji dobre ranko....
A o lusinde ste nepoculi co a ako? Lebo jej to meskalo viac ako 2t a test negativny.... Neviete ako dopadla?
ahoj dievcata, ake mate pocity dneska? Vidim ze uz veselo stebocete 🙂
@elebe joooj keby to tak bola pravda,.,..ale musim sa sustredit na ine veci lebo ako sa poznam tak najblizsie dni sa budem sledovat jak pokusny kraalik,.,.,.tak ziadne vysedavanie doma,,.idem do prace na biku,.,.vecer pojdem spat k nasim.,,.mamka na marodke tak s nou zajtra prekecam cely den a cosi pomozem a pridem na ine myslienky,.,. 😉 😉 😉 a ty s tym autom ako??,.,.,.musis zaplatit tych 500 ecka,.,. 😕 😕 😕

jinak ranni pokus : ☹