icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

strihalka
3. máj 2011

jinak ranni pokus : ☹

strihalka
3. máj 2011

A preji dobre ranko....

elebe
3. máj 2011

čauky kočky....tak som doma,auto v servise.....
@marosusu moja ja som tiež mala takýto testík a potom ešte o trošku silnejší a bolo to biotehu..... ☹ ☹

marosusu
3. máj 2011

@saska697 viem si predstavit ten strach,.,.teraz mas aspon nadej ze,,..,takisto to beriem aj ja.,.,.mne dneska BT klesla a asi je to uhniezdovanie a to este len 5 dni po ovulke.,.,tak dufam ze to budeeeee 😉 😉 😉

saska697
3. máj 2011

A o lusinde ste nepoculi co a ako? Lebo jej to meskalo viac ako 2t a test negativny.... Neviete ako dopadla?

marosusu
3. máj 2011

@elebe no tiez si myslim ze to tak bolo,.,.mrcha vtedy bola neuveritelne silna.,.,. 😒 😒 😒 😒

saska697
3. máj 2011

@marosusu Musime to predsa dodrzat a do leta byt vsetky tehu🙂))

elebe
3. máj 2011

@marosusu no ja som ju mala takú divnú a strašne bolestivé spúšťanie mrchy a hrudy krvy zo mňa padali ☹ ☹ ale doki ma povzbudil,že to je dobré znamenie,že by som nemala mať žiadne problémy s otehotnením,keď už sme vedeli že sa niečo uchytilo.....len ten čas..... 😖

elebe
3. máj 2011

@saska697 pokiaľ viem lusinda by mala dojsť domov na SR....tak možno je už doma a nemá tu comp....

saska697
3. máj 2011

@elebe Pozerala som ju a je aktivna... Tak som jej napisala IP ci uz medzi nas ani nezavyta🙂)xi

marosusu
3. máj 2011

@elebe no tak dufajme ze to bolo na nieco dobre a viem ze mozem byt niekedy tehu 😉 😉 😉 ,.,..dneska mam 5 den a teplotka klesla tak si hovorim ze uhniezdovanie tfuj tfuj

elebe
3. máj 2011

@saska697 jáj dnes posledná tabletka,potom dva dni čakať a začínamééééééé...........drž palce 😀 nech sa nedrogujem nadarmo 😀 ...............a ty si už konečne urob ten test 😠 😠 😠

elebe
3. máj 2011

@marosusu neboj nič do leta budeme mať brušká.....teda ako ktorá....ale budeme tehule.....a ty už aj si 😉

saska697
3. máj 2011

@elebe Drziiim a siiiiilno🙂)) a potom mozeme prehodit nazov temicky🙂. Nemam v praci testik zajtra rano ked sa bude este dat spravit hm?🙂)

keenfan
3. máj 2011

ahoj dievcata, ake mate pocity dneska? Vidim ze uz veselo stebocete 🙂

saska697
3. máj 2011

@keenfan Ahoj tak tak veselo steboceme o sto sest vidiet nas tak nasi sefovia🙂)xi

elebe
3. máj 2011

@saska697 no som na teba dievča zvedavá.....mne vyšiel prvý pozitívny testík až týždeň od meškania mrchy.....ale tebe už možno nabehnú kolajnice 😀 😉

marosusu
3. máj 2011

@elebe joooj keby to tak bola pravda,.,..ale musim sa sustredit na ine veci lebo ako sa poznam tak najblizsie dni sa budem sledovat jak pokusny kraalik,.,.,.tak ziadne vysedavanie doma,,.idem do prace na biku,.,.vecer pojdem spat k nasim.,,.mamka na marodke tak s nou zajtra prekecam cely den a cosi pomozem a pridem na ine myslienky,.,. 😉 😉 😉 a ty s tym autom ako??,.,.,.musis zaplatit tych 500 ecka,.,. 😕 😕 😕

saska697
3. máj 2011

@elebe No neviem neviem ked mi 1den neukazal nic a dnes to moozno bude 5den meskania.... A musim sa k niecomu priznat 😒 som min mesiac brala sarapis ☹ .....

elebe
3. máj 2011

@marosusu no to máš super,aspoň sa odreaguješ.....ja hnijem doma a ešte aj bez auta 😠 😠 ak sa im to nepodatí opraviť,tak nové stojí 500€ a viac......tak sa modlím nech sa to podarí 😖

elebe
3. máj 2011

@saska697 to je čo sarapis.....? 😕

saska697
3. máj 2011

@elebe vitaminy na baze materskej kasicky su dobre na upravu menstruacie,pleti, vlasov, nechtov,vraj aj na tehu a pre zeny v prechode. A nechcem to zakryknut asi vdaka nemu som mala konecne ten ovu hlien🙂

marosusu
3. máj 2011

@elebe taak a drzim prstiky teraz tvojmu auticku,.,. 😉 😉 😉

keenfan
3. máj 2011

@saska697 vsak kym nevidia je dobre, ni? 🙂

saska697
3. máj 2011

@keenfan Tak to ano🙂) len robota stoji 😀 xi

keenfan
3. máj 2011

@saska697 kaslat na robotu 😀 ale nie, no, kym sa da...potom to aj tak bude musiet niekto spravit

elebe
3. máj 2011

@saska697 jáj no tak to je len dobre..... 😀 ja teraz idem z wc-ka a mala som zase taký vodnatý hlien....sa teším,dúfam teda že sa ovulky konečne dočkám..... 🙂

elebe
3. máj 2011

@marosusu no....priateľ už nadával že ho spustí dole váhom ☹ ☹ musíme sa už poobzerať po nejakom novom....len ešte nemáme toľko naškrečkované a u nás na úver nehrozí,len cash....

saska697
3. máj 2011

@keenfan No kto iny ako ja🙂)xi nema to kto za mna spravit:(

saska697
3. máj 2011

@elebe Ja byt tebou uz zacnem snazilkovat🙂)