2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Baby vsak clovek sa tu straca ze kto je tehu a kto nie J nemozte si to dat do pasu? Alebo este nemchcete?
@elebe vsak pockaj ked budes mat deti ako zmenis nazor na domcek :D
muz je mestsky typ a cely zivot byval v centre a byvame este 2 mesiace ….ale ideme sa stahovat do domceka ktory prave prerabame …7 km od centra ale zahrada pre dieta a grilovacky….strasne sa tesim….tiez sme sa trosku zadlzili aj ked sme predali byt ale ja verim ze neolutujeme…vidim to na malej ako ma potrebu byt vonku a vybeh…ta liata jak sarkan cely den :D
mne prave konci mrcha…tak svizne do novero pokusu ….
@zucana však to že my sa o miminko snažíme,ale ak už budem tehu tak priateľ špekuluje domček....tak sa uvidí,ako nás pustia financie 😖 my tu hneď dole máme hralaland.....je to krásne detské ihrisko a ešte aj oplotené....a máme tu aj veľkú lúku.....tak hádam na ziačiatok to bude stačiť.... 😉
@zucana no my by sme k priateľovej mame určite nešli bývať,ani jeden....však by sme zošediveli,to je taká bosorka 😠 k našim by ti bolo reálne,ale my nechceme predať byt....máme ho dosť luxusne prerobený a teraz tie ceny bytov,no hrôza ☹ by sme ho predali pod cenu....ale ani nad predajom neuvažujeme,chceme aj byt,aj dom.....byt bude pre deti potom
@elebe @zucana táto bytová/domová otázka trápi aj nás. svokra prepísala na mm 2i byt (vo zvolene), ale zatiaľ v ňom býva ona a ja teda nemám vôbec chuť tam ísť bývať k nej. my sme teraz v ba, kde bývame v 1i zamestnaneckom byte. chceli by sme domček, ale to je hudba budúcnosti hlavne keď zatiaľ zarába len mm
no ako sa vám darí? ja som 21DC a dúfam, že mrcha budúci týždeň nedorazí.. 🙂 😵
@jafnka no moja to ti verím....ja by som k svokre určite nešla....a ani priateľ a to je jeho mama.....len ona vie byť neznesiteľná a stále musí byť stredobod pozornosti 😠 a nie som si istá či dieťatko odomňa bude chcieť ako vnúčatko....ale priateľ mi hovorí...kašli na to bude to naše nieťatko a mi ho budeme milovať za všetkých.....u nás sa takéto rozdiely nerobia a to sme tri sestry,naši nás berú všetkých rovnako,ale u nich,priateľ má sestru,tak tam vidno veľké rozdiely....stále len jeho sestra je najlepšia a ny syna zabúdajú a aj mňa to mrzí ☹ ☹ aj priateľov syn je tak isto,prednejší je sestrin syn ☹ ☹
@elebe rodičia mm sa rozviedli keď bol ešte malý a jeho mama sa na neho strašne upla aj keď mala ešte dcéru takže zo začiatku boli také hlášky typu - čert mi to bol dlžný že si odišiel do blavy (išiel sem samozrejme kvôli mne) a pod. ale už si na mňa zvykla hlavne preto, že jej dcéra na ňu kašle a len ju využíva. ale aj tak by som tam nešla bývať, vlastne ani k našim by som sa už nevrátila...
@jafnka no moja my budeme vždy len nevesty......ale hreje ma pri srdiečku,že keď zase svokra na niečo pindá proti mne,tak priateľ sa postaví na moju stranu a zastane sa ma.....toľko som sa ja kôli nej naplakala a priateľ mi hovorí....čo reveš s kým žiješ,kašli na ňu......našťasie bývajú na druhom konci mesta,tak k nám vôbec nechodí.....ja viem že ma nemá rada,ja to z nej cítim.... ☹
@veroniduri ja dneska jedna carka,ale verim, ze tobe se to podari☹

@saska697 ani ja by som nemenila,mne sa nepáčia tenký chlapy,nechcem nikoho uraziť.....dnes mi doniesli aj vchodové dvere,tak sa teším....zase máme niečo nové 😀 😀