icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
3. máj 2011

@saska697 ani ja by som nemenila,mne sa nepáčia tenký chlapy,nechcem nikoho uraziť.....dnes mi doniesli aj vchodové dvere,tak sa teším....zase máme niečo nové 😀 😀

saska697
3. máj 2011

@elebe To ani mne aspon viem ze mam doma RIADNEHO CHLAPISKA🙂))xi Jeeejo takze aspon budes mat o zabavu postarane🙂) Ja musim zohnat mamine darcek,lebo vo stvrtok jej ideme na promociu,len neviem co take:(( a daku fajn kyticku🙂)

elebe
3. máj 2011

@saska697 no však to,ani ten môj nemá problém hodiť na chrbát skriňu.... 🙂 tak máš mamču-šikulku....alebo jej daj spraviť tortu....

elebe
3. máj 2011

@saska697 no a u nás sa na promócie bralo väčšinou zlato....žeby prstienok s gravírovaním vo vnútri??

saska697
3. máj 2011

@elebe Dakujem🙂 No este sa skusim draheho opytat ci nema tiez daky napad🙂) len do zajtra to musim vybavit🙂)

zucana
3. máj 2011

Baby vsak clovek sa tu straca ze kto je tehu a kto nie J nemozte si to dat do pasu? Alebo este nemchcete?
@elebe vsak pockaj ked budes mat deti ako zmenis nazor na domcek :D
muz je mestsky typ a cely zivot byval v centre a byvame este 2 mesiace ….ale ideme sa stahovat do domceka ktory prave prerabame …7 km od centra ale zahrada pre dieta a grilovacky….strasne sa tesim….tiez sme sa trosku zadlzili aj ked sme predali byt ale ja verim ze neolutujeme…vidim to na malej ako ma potrebu byt vonku a vybeh…ta liata jak sarkan cely den :D
mne prave konci mrcha…tak svizne do novero pokusu ….

zucana
3. máj 2011

@saska697 a co takto pero vygravirovane? take kvalitne...

elebe
3. máj 2011

@zucana však to že my sa o miminko snažíme,ale ak už budem tehu tak priateľ špekuluje domček....tak sa uvidí,ako nás pustia financie 😖 my tu hneď dole máme hralaland.....je to krásne detské ihrisko a ešte aj oplotené....a máme tu aj veľkú lúku.....tak hádam na ziačiatok to bude stačiť.... 😉

zucana
3. máj 2011

@elebe to vyuzivame ja my...ale je ine ked si mozes lahnut anechat dieta behat po trave 😝
drzim palce...my sme sa tiez dlho rozhodovali ...

elebe
3. máj 2011

@saska697 alebo ešte,my chceme tento rok na maminkinu päťdesiatku,darovať jej dvojdňovú skrášlovaciu procedúru vo welnes.... 🙂

elebe
3. máj 2011

@zucana no však nás to zatiaľ nekope do zadku,pohnúť sa ďalej....bo nám toto stačí zatiaľ.... 😀

zucana
3. máj 2011

@elebe my sme museli byt predat a az teraz sa podarilo a byvali sme v dome (teda este byvame) kde byvaju prizemi svokrovci takze asi tak 😀

elebe
3. máj 2011

@zucana no my by sme k priateľovej mame určite nešli bývať,ani jeden....však by sme zošediveli,to je taká bosorka 😠 k našim by ti bolo reálne,ale my nechceme predať byt....máme ho dosť luxusne prerobený a teraz tie ceny bytov,no hrôza ☹ by sme ho predali pod cenu....ale ani nad predajom neuvažujeme,chceme aj byt,aj dom.....byt bude pre deti potom

jafnka
3. máj 2011

@elebe @zucana táto bytová/domová otázka trápi aj nás. svokra prepísala na mm 2i byt (vo zvolene), ale zatiaľ v ňom býva ona a ja teda nemám vôbec chuť tam ísť bývať k nej. my sme teraz v ba, kde bývame v 1i zamestnaneckom byte. chceli by sme domček, ale to je hudba budúcnosti hlavne keď zatiaľ zarába len mm

veroniduri
3. máj 2011

no ako sa vám darí? ja som 21DC a dúfam, že mrcha budúci týždeň nedorazí.. 🙂 😵

elebe
3. máj 2011

@jafnka no moja to ti verím....ja by som k svokre určite nešla....a ani priateľ a to je jeho mama.....len ona vie byť neznesiteľná a stále musí byť stredobod pozornosti 😠 a nie som si istá či dieťatko odomňa bude chcieť ako vnúčatko....ale priateľ mi hovorí...kašli na to bude to naše nieťatko a mi ho budeme milovať za všetkých.....u nás sa takéto rozdiely nerobia a to sme tri sestry,naši nás berú všetkých rovnako,ale u nich,priateľ má sestru,tak tam vidno veľké rozdiely....stále len jeho sestra je najlepšia a ny syna zabúdajú a aj mňa to mrzí ☹ ☹ aj priateľov syn je tak isto,prednejší je sestrin syn ☹ ☹

jafnka
3. máj 2011

@elebe rodičia mm sa rozviedli keď bol ešte malý a jeho mama sa na neho strašne upla aj keď mala ešte dcéru takže zo začiatku boli také hlášky typu - čert mi to bol dlžný že si odišiel do blavy (išiel sem samozrejme kvôli mne) a pod. ale už si na mňa zvykla hlavne preto, že jej dcéra na ňu kašle a len ju využíva. ale aj tak by som tam nešla bývať, vlastne ani k našim by som sa už nevrátila...

saska697
3. máj 2011

@zucana Aj to znie pekne len co sa bude dat za jeden den vybavit:( uvidim lebo dnes eeextra leje a zmaoknut sa mi 3x nechce🙂xi

elebe
3. máj 2011

@jafnka no moja my budeme vždy len nevesty......ale hreje ma pri srdiečku,že keď zase svokra na niečo pindá proti mne,tak priateľ sa postaví na moju stranu a zastane sa ma.....toľko som sa ja kôli nej naplakala a priateľ mi hovorí....čo reveš s kým žiješ,kašli na ňu......našťasie bývajú na druhom konci mesta,tak k nám vôbec nechodí.....ja viem že ma nemá rada,ja to z nej cítim.... ☹

saska697
3. máj 2011

@elebe No uvidim co sa mi podari vybavit zajtra dnes to pada koli pocasiu:(

elebe
3. máj 2011

@saska697 v blave prší?? tak o dve hodky bude aj u nás....

strihalka
3. máj 2011

@veroniduri ja dneska jedna carka,ale verim, ze tobe se to podari☹

saska697
3. máj 2011

@elebe Ano je tu krasna mega burka a super vietor:(

elebe
3. máj 2011

@saska697 no vždy keď prší v blave tak potom o dve-tri hodky aj u nás....a odkedy prší?......priateľ sa modlí aby pršalo,nechce sa mu na fušku,chce doma robiť dvere....tak fúkaj nech to ide ku nám 😀 😀

elebe
3. máj 2011

@strihalka a koľko dní si DPO a mrcha kedy?

saska697
3. máj 2011

@elebe Fuuuuuuuukaaaaam fuuuuuuuuuuuuuuuuu🙂) Asi pol hodku a je ako keby bolo 21hodin🙂tma

jafnka
3. máj 2011

@elebe tvoj drahý má pravdu, nerob si z nej ťažkú hlavu. k nám svokra na návštevy nechodí keďže sme od nej 230km takže ju vidíme len keď ideme do zv a ja ešte menej lebo ja zvyknem vtedy skončiť len u mojich rodičov

elebe
3. máj 2011

@jafnka a tvoja svokra nechce spolubývajúcu? moju svokru..... 😀 😀 my vo zvolene nikoho,takže by sme tam ani nemuseli chodiť 😀 😀

jafnka
3. máj 2011

@saska697 u nás sa už trošku rozvidnieva

elebe
3. máj 2011

@saska697 no dúfam že ti pri tom dlhokánskom fúkaní nešprtlo 😀 😀 😀 no aj u nás to vyzerá na búrku už asi tak hodku,ale zatial nič....