2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
aaach dievcata robite mi chute 😀
vubec, jako kdyby ch ji nemela dostat, nalada zadna, jen pred 1 dny jsme prestala kourit, mi to prestalo chutnat, ale to je tak vsechno,
No dnes tu teda preberame vecicky auta teraz jedlo xi co bude dalsie?🙂
ahojte baby..stale ma pobolieva ako keby maternica.. ☹ vobec neviem co to moze znamenat.. 😉 no ale uz mam umytu chladnicku,spraveny obed a upecenu bublaninu s cernicami.. 🙂 este musim umyt dlazku lebo o 16 pride striga.. 😠 😠

@elebe to nikdo nevi, bo nikdo nevi kdy byla🙂)bo pukud byla v klasickem case po mrse, tak my meska mrcha od vcera