icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

strihalka
3. máj 2011

@elebe to nikdo nevi, bo nikdo nevi kdy byla🙂)bo pukud byla v klasickem case po mrse, tak my meska mrcha od vcera

strihalka
3. máj 2011

@jafnka u nas se uz chytl signal k tv🙂)konecne hraje hudba nejaka🙂)
v praci

saska697
3. máj 2011

@jafnka Takze to ide od Vas?🙂

saska697
3. máj 2011

@elebe Niee nebooj sice som bola na obede,ale som uvidela ze davali k inemu obedu broskynovy kompooootik mnaaaaam by som si dala🙂))

elebe
3. máj 2011

@strihalka a to si nemala žiadne príznaky na ovulku? tak teda koľký deň si teraz od poslednej mrchy....vieš lebo ten tvoj biely test nemusí nič znamenať,mne vyšiel až týždeň od meškania mrchy.... 😉

jafnka
3. máj 2011

@elebe 😀 spýtam sa? 😀 aspoň by v kuse nepozerala len na telku. aj rozmýšľala, že pôjde do dákeho domova dôchodcov alebo tak, ale nám to vyhovuje, že tam zatiaľ býva. aspoň máme kde nechať psa keď chceme ísť niekam dovolenku

jafnka
3. máj 2011

@saska697 jo, ide to zhruba západu a tu už skoro vôbec neprší

saska697
3. máj 2011

@jafnka U nas uz zapali vonku svetlo xi ale este stale prsiii

elebe
3. máj 2011

@saska697 ja som sa včera o 23 večer napchávala s klobáskou 😀 😝 a taká som jak palička a zjem všetko čo nezje mňa 😒 😒 tak dúfam že keď porodím mimčo tak na mne nejaké to kilečko ostane 😖

strihalka
3. máj 2011

@elebe mrcha byla napsoledy 4.4.2011

elebe
3. máj 2011

@jafnka no tá moja je zase v kuse v akcií....stále lieta na tom svojom malom skladacom bicykli.... 😀 😝 bosorka jedna

saska697
3. máj 2011

@elebe ja som sa tiez vcera o 23 napchavala pecenymi zemiakmi a smotanou🙂)xi. A teraz by som si nieco dala ako napr. tie broskyne alebo mandarinku🙂))xi mnaaaamiii

elebe
3. máj 2011

@strihalka a aké dlhé mávaš cykly....lebo ak mávaš tak 30dňové tak na meškanie to ešte nevyzerá 😕 😕

elebe
3. máj 2011

@saska697 mandarinky mám v chladničke....chytáááááj....hááááádžeeeeem.......ty tiež lúbiš zeniaky so smotanou.....mňaaaaam aj ja to tak milujem 😝 😝

jafnka
3. máj 2011

@saska697 @elebe mi chute robíte! zbožňujem klobásku a pečené zemiaky chcem robiť dnes na večeru

strihalka
3. máj 2011

@elebe jak kdy ale kolem triceti

elebe
3. máj 2011

@jafnka tak sa dotrepeme k tebe na večeru....čo saska býva v blave a ja po dialnici za pol hoďku 😀 😀 😝

elebe
3. máj 2011

@strihalka ak mávaš okolo 30dňové cykly tak to ešte nie je meškanie a tým pádom ti aj test mohol výjsť negatívne....a na mrchu sa necítiš?

keenfan
3. máj 2011

aaach dievcata robite mi chute 😀

strihalka
3. máj 2011

vubec, jako kdyby ch ji nemela dostat, nalada zadna, jen pred 1 dny jsme prestala kourit, mi to prestalo chutnat, ale to je tak vsechno,

jafnka
3. máj 2011

@elebe tak to aby som ešte išla dáke dokúpiť 🙂

saska697
3. máj 2011

@elebe chytaaam🙂)xi jasnacka to je moje naj jedlo alebo na opekacke take s pahreby a ktomu smotanaaa🙂)mnaaaam

saska697
3. máj 2011

@jafnka ja som vcera urobila take pecene s cibulkou a s parkom klobaska nebola 😀 😉

saska697
3. máj 2011

No dnes tu teda preberame vecicky auta teraz jedlo xi co bude dalsie?🙂

drobik1
3. máj 2011

ahojte baby..stale ma pobolieva ako keby maternica.. ☹ vobec neviem co to moze znamenat.. 😉 no ale uz mam umytu chladnicku,spraveny obed a upecenu bublaninu s cernicami.. 🙂 este musim umyt dlazku lebo o 16 pride striga.. 😠 😠

saska697
3. máj 2011

@drobik1 Snad si neprechladla,hm?

drobik1
3. máj 2011

@saska697 no to nie nemala som kde.. 😉 neviem co to je a dnes ma boli uz aj podbrusko.. 🙂

saska697
3. máj 2011

@drobik1 zeby sa Vam nieco zadarilo🙂)

drobik1
3. máj 2011

@saska697 haha tomu moc neveriim kedze mam neschopneho muza doma a musim ho nutit este aj k sexu.. 🙂 ale neviem to uvidime az o 2 tyzdne ked bude cas na mrchu.. 😠 lebo sex bol naposledy minuly tyzden cely a v sobotu este.. 🙂

saska697
3. máj 2011

@drobik1 No pekne u Vas je to opacne,hm?🙂) tak toje este celkom dlho 2t....