2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
uuuz chcem byt domaaa🙂)xi tak sa mi zyva,ze az🙂) 😀
ach jaaj vo stvrtok budem mat peknu rozcvicku🙂 15 min. slapanie do kopca k nasim a ako bombonik nejde im vytah tak dalsie pekne slapanie na 7poschodie🙂uuuf sa normalne tesim🙂xi ak by neprisla mrcha budem mat prenu rozcvicku a ak ani potom nepride tak nefim.....xi

@saska697
@jafnka no baby akurát som doliezla hore,bola som vyvenčiť moju malú bosorku no a k nám sa blíži tááááka černota,že konec sveta.... 😖
@drobik1 no akurát sme tu z jafnkou preberali naše strigy,tak vitaj v klube.... 😀 teda dúfam že som neurazila