icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
3. máj 2011

@saska697
@jafnka no baby akurát som doliezla hore,bola som vyvenčiť moju malú bosorku no a k nám sa blíži tááááka černota,že konec sveta.... 😖

@drobik1 no akurát sme tu z jafnkou preberali naše strigy,tak vitaj v klube.... 😀 teda dúfam že som neurazila

saska697
3. máj 2011

@elebe To je pocasie ze zobrat vankus deku a hajii🙂)) hned by som sla🙂))

elebe
3. máj 2011

@saska697 no ja špekulujem že sa zvalím aj s compom do spálne....auto nemám,drahého niekto dovezie z roboty a na fušku určite nepôjde....a už pršííííí.......

drobik1
3. máj 2011

@elebe hihi no neviem ci striga pride prave som jej pisala ze je tu burka a fuci a ona ze to nechame na zajtra 🙂 hihi 😀 no co bude zajtra neviem este ale nevadi.. 🙂 dam jej vediet keby daco..jasne ze si neurazila ja svokru velmi nemusim a dokonca ani moje deti..takze pohodka 😀 😀

elebe
3. máj 2011

@drobik1 hold moja nevesta budeš stále.....aj moja je riadna striga 😠 😠

saska697
3. máj 2011

@elebe Aj ja chceeem🙂)xi ale este musim byt v robote:(vrrr takze som dobre fuukala?🙂)

jafnka
3. máj 2011

@elebe ty máš čivavku dobre si pamätám?

elebe
3. máj 2011

@saska697 až moc si fúkala....je tu totál prietrž mračien a tma.....

saska697
3. máj 2011

@elebe :o) a mozete byt domka🙂

elebe
3. máj 2011

@jafnka ano mám a ešte sú doma aj šteniatka,už majú 6týždňov a sôto riadny loptoši 😀 ale takéééé su krásneeeee 😀 zas budem smokliť,keď pôjdu preč 😖

drobik1
3. máj 2011

@saska697 hm no ale ved ty tiez nemoknes.. 🙂

elebe
3. máj 2011

@saska697 no akurát sme sa pohádali ☹

saska697
3. máj 2011

@drobik1 Zatial ale ked pojdem domov tak urcite ano lebo superne fuka:(

saska697
3. máj 2011

@elebe aaale to snad nie:( a preco?

saska697
3. máj 2011

uuuz chcem byt domaaa🙂)xi tak sa mi zyva,ze az🙂) 😀

jafnka
3. máj 2011

@elebe aj my sme chceli šteniatka, ale naša zoja k sebe nepustila nikoho iba nášho 11ročného jockeyho, ale aj to bolo v nesprávny čas ☹

drobik1
3. máj 2011

@saska697 no mozno dovtedy to uz aj prejde.. 🙂 🙂

elebe
3. máj 2011

@saska697 zase je veľmi premúdrelí.....by som mu pleskla 😠 tak som mu položila fon a hotovo....iba mi nervy robí 😠 😠

saska697
3. máj 2011

@drobik1 dufam stacilo mi min tyzden zmoknut🙂xi

saska697
3. máj 2011

@elebe Ja mam doma zase bublifuka sa vie za kazdu hovadinu nafucat🙂xi

elebe
3. máj 2011

@jafnka no ono je to s tými psíkmi trošku ťažké....my musíme stále asistovať a pomáhať,keď chodíme herečku pripustiť....ale ona ja malá,chytím ju a hotovo 😀

elebe
3. máj 2011

@saska697 no čo už....máme to doma malé deti.... 😖 sused od rána vrrrta,už mi to riadne lezie na nervy a ešte aj ten môj tĺk ma naštve 😠 😠

drobik1
3. máj 2011

@elebe no poznam to aj ja.. ☹ a s tou svokrou ja ju beriem ako v pohode len mam na nu svoj nazor a som rada ze som s nou neni az tak casto..chodi kazdy 2 utorok a to len kvoli detom ale aj tak maly sa jej boji a ona je hrozne lakoma... ☹ ☹

saska697
3. máj 2011

ach jaaj vo stvrtok budem mat peknu rozcvicku🙂 15 min. slapanie do kopca k nasim a ako bombonik nejde im vytah tak dalsie pekne slapanie na 7poschodie🙂uuuf sa normalne tesim🙂xi ak by neprisla mrcha budem mat prenu rozcvicku a ak ani potom nepride tak nefim.....xi

drobik1
3. máj 2011

@saska697 no hadam to uz prejde dovtedy..a budes sucha.. 🙂 🙂

saska697
3. máj 2011

@elebe presne male deticky,xi ale nase🙂) som zvedava ako moj drahy dnes vstal ci hore zadkom alebo ako🙂)

elebe
3. máj 2011

@drobik1 no to ako keby si hovorila o tej mojej....majú všetko na čo si pomyslia....ale ruku by si dala odseknúť,keby mi mala dať 5€......ja jej už nikdy nepadnem do oka....to som dobrá len vtedy keď niečo potrebuje a treba ju vyvážať na aute a na naftu nikdy ani korunu..... 😠

jafnka
3. máj 2011

@elebe naša sa hárala len 2krát a prvý krát sme ju chceli nakryť, tak sme to ešte nevedeli odhadnúť, že kedy je ten správny čas a navyše ona je v ba a jockey v zv

drobik1
3. máj 2011

@saska697
@elebe no my to mame doma podobne my ked sa nebavime tak vzdy ja musim prist za nim lebo on je tvrdohlavy a nehrozi ze dojde.. 😉 este ze mam doma aspon deti ked sa nebavime.. 🙂 alebo to riesime ze sa pobalim a odidem k nasim do Ba a je pokoj a potom uz vola.. 🙂

elebe
3. máj 2011

@saska697 no ja už vidím že sa budeme hádať do večera ☹