2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe
@jafnka tak nastastie medzi svokrovcamia nami su 2 byty ale itak uz sa neviem dockat ked vypadneme...teraz som trochu svokre vdacna ze sa mi stara o viki ked som v robote aj ked ona si chodi aj na plavanie a vtedy musi platit baby sitterku ale to som jej musela hnusny list napisat aby sa uvedomila,lebo chcela aby som ju dala do jasli...a muzik je mladsi syn a tiez na 1.mieste je jeho brat falosny ktory ani prstom nepohne a muz robi vsetko pre svokrovcov a itak prvorodeny je tuttuli mutuli....a vidim,ze svokry su rovnake na celom svete 😀 ta moja je kapitola sama o sebe a zgrlava je ...skor aj setrna (az prehnane!!!) ale nastastie na viki nesetri...len hracky podla nej su zbytocne radsej kupi drahe oblecenie...vsak talianka....
s chlapmi a volanim je to tak,ze az ked prestaneme volat zacnu oni,lebo im to chyba ze co nevolame 😅
@elebe aj moj ma na o2 ze mojim 3 cize voalnie za facku:( a jedine co povie soferujem alebo mam toho vela tak nemozem volat ci pisat je si nesedim v kancli ako ty vrrr🙂. Tak bud taka odmerana dnes ked pride domov ziadne tutu mucu 🙂) a on sa uvedomi ked si ho nik vecer neprituli🙂...
@elebe no ja ked som bola tehu tak svokra ani nevedela ze telefon existuje.. 😉 len ked sme tam sli tak sa pytala ze co a ako..kedze som mala rizikove obe ale ona sa nezaujima o nic ani teraz..len stale vola a co robime a co maly a tak..ale svokra ani nevari dobre.. 🙂 ako da sa to zjest ale no nemusim a uz vobec nevie piect.. 🙂 este ze tam chodim 3x do roka.. 🙂 🙂 hihi
@drobik1 vyprdni sa na ňu....na chlieb ti nedáva....tak si buchni doma....ja som sa s tou mojou strigou 2krát dosť brutál pohádala,mňa urážať nikto nebude a ani srať na hlavu....a ešte ona bola zdutá,že aká som papulnatá a že by som mala mať úctu.....pche....mala by som,keby bola normálna.....furt keď tak ideme tak sa tam neviem uvolniť a najradšej by som vypadla....a priateľová sestra dostala obrovský rodičovský byt a ten môj chudáčik len 200000sk.....no je to spravodlivé?? a ešte potom že však ona dala do bytu,hovno,to ledva dala sestra a ajtak je to žalostne málo....preto je priasteľ taký trošku odtiahnutý a tiež tam nemusí,keď netreba
@elebe hihi ako som sa dobre zasmiala nad tym co pises.. 😀 😀 sranda..jasne ja na nu serem mam svoj zivot a my tam tiez nechodime casto a som rada 🙂 castejsie sme v Ba u nasich a ona potom len vyhukuje.. 😉 ale ja uz som s nou tiez robila krik ze viem preco tam chodim a uz raz som jej tak vynadala ze odisla od nas a nevratila sa k nam.. 🙂 a je mi to jedno mna nikto urazat nebude.. 😉
ahojte mamicky, chcela by som sa vas opytat ci niektora nemate skusenost s pracov na doma: lepenie, skladanie pier ap.? 🙂 😉 ch 😉 potrebovala by som poradit, dakujem
@elebe No ved toto je tazke odolat ale uz mu to zacinam vracat nafuci sa tak aj ja🙂) Ale naj je ze ked do mna rype ked sme u znamich tak na neho so srandy skaredo kuknem a hned na to aa dnes budem vidiet chrbat a ja ze ano on na to nahodi holivudsky usmev a ze ved aj od zadu je to fajn🙂 no nekopni ho do zadku🙂)xi 😀

@saska697 no my to máme opačne,ja nevolám a on mi volá aj tri krát.....ale to preto že má 3000 voľných minút.....a už predchvílou mi aj volal,ale nič moc....a poobede bude so švagrom robiť dvere....