icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
3. máj 2011

@saska697 no my to máme opačne,ja nevolám a on mi volá aj tri krát.....ale to preto že má 3000 voľných minút.....a už predchvílou mi aj volal,ale nič moc....a poobede bude so švagrom robiť dvere....

elebe
3. máj 2011

@jafnka presne tak..... 😀

drobik1
3. máj 2011

@saska697 hm no hej mas pravdu len neviem ci je to tak.. 🙂

zucana
3. máj 2011

@elebe
@jafnka tak nastastie medzi svokrovcamia nami su 2 byty ale itak uz sa neviem dockat ked vypadneme...teraz som trochu svokre vdacna ze sa mi stara o viki ked som v robote aj ked ona si chodi aj na plavanie a vtedy musi platit baby sitterku ale to som jej musela hnusny list napisat aby sa uvedomila,lebo chcela aby som ju dala do jasli...a muzik je mladsi syn a tiez na 1.mieste je jeho brat falosny ktory ani prstom nepohne a muz robi vsetko pre svokrovcov a itak prvorodeny je tuttuli mutuli....a vidim,ze svokry su rovnake na celom svete 😀 ta moja je kapitola sama o sebe a zgrlava je ...skor aj setrna (az prehnane!!!) ale nastastie na viki nesetri...len hracky podla nej su zbytocne radsej kupi drahe oblecenie...vsak talianka....
s chlapmi a volanim je to tak,ze az ked prestaneme volat zacnu oni,lebo im to chyba ze co nevolame 😅

saska697
3. máj 2011

@elebe aj moj ma na o2 ze mojim 3 cize voalnie za facku:( a jedine co povie soferujem alebo mam toho vela tak nemozem volat ci pisat je si nesedim v kancli ako ty vrrr🙂. Tak bud taka odmerana dnes ked pride domov ziadne tutu mucu 🙂) a on sa uvedomi ked si ho nik vecer neprituli🙂...

saska697
3. máj 2011

@drobik1 Tak niekedy robime pre nich dost vela a kolko krat si to ani nezasluzia.......

drobik1
3. máj 2011

@elebe no ja ked som bola tehu tak svokra ani nevedela ze telefon existuje.. 😉 len ked sme tam sli tak sa pytala ze co a ako..kedze som mala rizikove obe ale ona sa nezaujima o nic ani teraz..len stale vola a co robime a co maly a tak..ale svokra ani nevari dobre.. 🙂 ako da sa to zjest ale no nemusim a uz vobec nevie piect.. 🙂 este ze tam chodim 3x do roka.. 🙂 🙂 hihi

elebe
3. máj 2011

@drobik1 vyprdni sa na ňu....na chlieb ti nedáva....tak si buchni doma....ja som sa s tou mojou strigou 2krát dosť brutál pohádala,mňa urážať nikto nebude a ani srať na hlavu....a ešte ona bola zdutá,že aká som papulnatá a že by som mala mať úctu.....pche....mala by som,keby bola normálna.....furt keď tak ideme tak sa tam neviem uvolniť a najradšej by som vypadla....a priateľová sestra dostala obrovský rodičovský byt a ten môj chudáčik len 200000sk.....no je to spravodlivé?? a ešte potom že však ona dala do bytu,hovno,to ledva dala sestra a ajtak je to žalostne málo....preto je priasteľ taký trošku odtiahnutý a tiež tam nemusí,keď netreba

drobik1
3. máj 2011

@saska697 hm ved to ani si to vela krat neuvedomuju.. 😉 no a toto ked sme pohadany mame aj my soferujem,nemozem a podobne a potom pride domov a je to aj tak ako to bolo kym nezacnem ja bojovat.. 🙂

elebe
3. máj 2011

@zucana haha vitaj v klube..... 😀 😀

saska697
3. máj 2011

@drobik1 preeesne tak ako pises u nas to iste. kolkokrat jeho sef alebo niekto nastve a ja si to odnesiem:((

zucana
3. máj 2011

@elebe dik len si zober este ,ze ja som sama v zahranici takze tu mam len tu strigu a nie moju maminku 🙄

elebe
3. máj 2011

@saska697 no hodí na mňa oči,začne sa vtierať a už nebudem odutá....ja vždy zmeknem....no odolaj takej 98kg cicuške.... 😀

jafnka
3. máj 2011

jaj babuľky, super sa mi s vami písmenkuje, ale budem vás musieť teraz opustiť, mm končí v robotke tak si hádam spravíme pekné popoludnie keďže večer bude kukať hokej.
@saska697 zajtra chcem vidieť testík s // 🙂

elebe
3. máj 2011

@zucana no to máš naprd....a to akože máš taliana muža? či? dobre som pochopila?

saska697
3. máj 2011

@elebe
@drobik1 Este ze mojho draheho cert mamina je super nechcem to zakryknut ale je mam ju rada aj ona mna🙂 teda nas dvoch ma naj a aj babka. Ale jeho brata a frajerku nemusia duplovane ich otec. ten ani radsej neje ked nieco uvari.lebo teraz zacali byvat u draheho rodicov....

drobik1
3. máj 2011

@elebe hihi ako som sa dobre zasmiala nad tym co pises.. 😀 😀 sranda..jasne ja na nu serem mam svoj zivot a my tam tiez nechodime casto a som rada 🙂 castejsie sme v Ba u nasich a ona potom len vyhukuje.. 😉 ale ja uz som s nou tiez robila krik ze viem preco tam chodim a uz raz som jej tak vynadala ze odisla od nas a nevratila sa k nam.. 🙂 a je mi to jedno mna nikto urazat nebude.. 😉

saska697
3. máj 2011

@jafnka Pokusim sa🙂))

elebe
3. máj 2011

@jafnka tak papenky a aj u nás bude večer hokej....ešteže máme dva televízory... 😝

zucana
3. máj 2011

@elebe dobre dobre 😀

@saska697 aj my sme sa mali radi so svokrou pokial sme sa nezobrali a este ked prisla mala tak este horsie....zacala sa nenormalne starat....

drobik1
3. máj 2011

@elebe 😀 hm ja mam doma 116 kg..macka 🙂

drobik1
3. máj 2011

@zucana 🙂 poznam..podobne sma na tom 🙂

elebe
3. máj 2011

@saska697 no moja buď rada....ale ajtak je najlepšie bývať čo najďalej od svokry,nech sa nestará... 😝

kejla100
3. máj 2011

ahojte mamicky, chcela by som sa vas opytat ci niektora nemate skusenost s pracov na doma: lepenie, skladanie pier ap.? 🙂 😉 ch 😉 potrebovala by som poradit, dakujem

saska697
3. máj 2011

@elebe No ved toto je tazke odolat ale uz mu to zacinam vracat nafuci sa tak aj ja🙂) Ale naj je ze ked do mna rype ked sme u znamich tak na neho so srandy skaredo kuknem a hned na to aa dnes budem vidiet chrbat a ja ze ano on na to nahodi holivudsky usmev a ze ved aj od zadu je to fajn🙂 no nekopni ho do zadku🙂)xi 😀

drobik1
3. máj 2011

@saska697 no a to neznasam ked problemy z prace nosi aj domov a potom su hadky.. 😒

saska697
3. máj 2011

@drobik1
@elebe xi to tu mame macikov no pekne🙂)

drobik1
3. máj 2011

@kejla100 ahoj ja som to mala a je to na prt.. 🙂

elebe
3. máj 2011

@zucana no moja mať za svokru ukvákanú talianku....no na samovraždu....a vy už navždy budete v taliansku?? či? tam ste nie?

drobik1
3. máj 2011

@elebe veru tak co najdalej .. 🙂 sa tesim dnes na hokej aspon nieco na s spaja a budeme mat pekny vecer.. 🙂