icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
4. máj 2011

@zucana tak tak a nic len jedna:(

saska697
4. máj 2011

Hned ako som o 5 vstala som sla na to a nic. Moze mat na to aj vlpyv kolko clovek lezal a nehybal sa? asi nie total blbost,ze... 😒

jafnka
4. máj 2011

@saska697 akože jedna? a pozrela si dobre? toto je jedna / a toto sú dve //

saska697
4. máj 2011

@jafnka Jedna jedina cervena kontrolna palicka a sama samucka ani dusik nebol presne ako min piatok 😒 😠

jafnka
4. máj 2011

@saska697 ☹ dokelu

saska697
4. máj 2011

@jafnka Asi to tak ma byt co uz:(... Aspon nech mrcha dolezie konecne to budem mat krasne rozhadzany cyklus 😒

elebe
4. máj 2011

@saska697 tak robila si si ten test,či nie???

elebe
4. máj 2011

@saska697 papulka moja mne vyšiel slabo pozitívny až ťýždeň od meškania....ešte nevešaj hlavu 😉 kým nie je mrcha 😀

keenfan
4. máj 2011

@saska697 ahoj saska, este nic neni stratene 😉 😉 skus neskor testnut, zajtra? Ak nepride co nema...

zucana
4. máj 2011

@elebe a ty si tehu?

@saska697 dokelu a to som sa uz za teba tesila... 😒 neva vsetko ma svoj dovod....pride ked ma prist a do leta isto ;)

gloria9
4. máj 2011

@saska697 uff cipana a test stale nič juuuj a nevyratala si si zle mršku??

saska697
4. máj 2011

@elebe
@keenfan
@zucana
Nikde nic kocky no zacina fakt citit mrchu bezim na WC....
@gloria9nie to urcite nie vzdy mi prisla na 38-39DC asi som mozno bola nachaladnuta alebo co... 😒
No idem na kontrolu WC.....

elebe
4. máj 2011

@zucana nie nie som tehu.....len teraz sa začneme snažiť.teda od dnes,pretože som mala nastimulovanú ovulku clostilom 😀

elebe
4. máj 2011

@saska697 tak máš??? alebo planý poplach.... 😕

saska697
4. máj 2011

Inak som aj tusial ze to tehu nebude ved by mi aspon pri najlepsom bolo zle ci by som vracala a ja nic,len vcera ma cele brucho bolelo ani lahnut som si nemohla na neho... A baby scoho mozem mat nafuknutu tu cas co je trosku nizsie ako podbrusko?

saska697
4. máj 2011

@elebe Zatial nic zase som sa vycikala a pohodka 😒

saska697
4. máj 2011

@saska697 Ja to asi skor vidim na daky zapal bez niakych dalsich priznakov ak nie horsie:((.....

keenfan
4. máj 2011

@saska697 tak zle Ti byt nemusi, vacsine tehuliek praveze nebyva...vela ani nema priznaky, nic z coho by mohli sudit ze by mohli byt tehu....plus ked su predmrchove priznaky velmi podobne ako tehotenske...ja som prvy mesiac necitila vobec nic, praveze mi by bolo az velmi dobre az v druhom sa rozbehli nevolnosti...
je dost mozne ze sa Ti to este nemuselo ukazat, //...i ked by uz malo, ale mozne je vsetko... 🙂

elebe
4. máj 2011

@saska697 no tak to je super,ja som toto isté mala keď som bola tehu a mala dojsť mrcha.....a aj to nafúknutie som mala také isté....vyzeralo to ako keby som mala napučanú chachaňu 😀 😀 😀

zucana
4. máj 2011

@saska697 😔 a ta lusida ti odpisala?

saska697
4. máj 2011

@keenfan Vcera som len tak kuk daky clanok ze zdrave tehu rovna sa nevolnosti..... No skusim este zajtra testnut🙂) ak nedorazi mrcha mrchava

keenfan
4. máj 2011

@saska697 blbost podla mna, ako aj mnohe dalsie ine myty ktore len baby znervoznuju 😕
snad nie, som zvedava 😉

saska697
4. máj 2011

@elebe No ja to mam uz druhy tyzden to nafuknutie som myslela ze som pribrala ci co ale na tom mieste asik ee🙂)xi

saska697
4. máj 2011

@zucana ano odp zatial tiez nic ale bola u dr. brala jej krv na hcg a dnes si ma volat pre vysledok,ale nic vraj nevidela. ak nebude hcg daju jej vyvolavacku.....

saska697
4. máj 2011

@keenfan Aj mne to prislo divne lebo kamaratka ked cakala prve babo chlapceka tak nic pohodka uplne dobre sa citila ale pri dievcatku to uz bolo zle same vracanie a pod....

keenfan
4. máj 2011

@saska697 vsak to...je to velmi individualne a rozne..

jafnka
4. máj 2011

@raza ahoj. a ty sa ako držíš?

jafnka
4. máj 2011

@saska697 moja sestra vravela, že jej nebolo nikdy lepšie než keď bola tehotná

marosusu
4. máj 2011

@saska697 jaaaj tak som sa tesila,..,no nic.,..,nevesajme hlavu.,,..,este nie je vsetko stratene,.,.,. 😉 😉 😉 😉

saska697
4. máj 2011

@jafnka
@keenfan No necham sa este prekvapit co a ako🙂)