icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
4. máj 2011

@marosusu Uvidime no snad nic zle to nebude 😒

marosusu
4. máj 2011

@saska697 sak tak tak.,,.,..,jooooj myslim na teba,..,.,. 😉

saska697
4. máj 2011

@marosusu Dakujem🙂). A ty ako?

sasena033
4. máj 2011

baby prosim VAs mozete mi pomoct ak ste sa s nicim takym sttretli..moc VAm vopred dakujem.Takze som 13DC pred dvoma mesiacmi som HAK vysadila..snazime s ao druhe babo...min cyklus bol 32DC a ovu nikedy okolo 16DC a bolesti na ovu poznam.Od vcera ma boli podbrusko na mrchu a dost spinim tmavo hnedy husty vytok nie krv som ze mi to prestalo a uz zase bolest nie silna ale je aj vytok znova zacal ☹ som ztoho nervna

jafnka
4. máj 2011

@saska697 však ak nedojde mrcha tak v piatok znova testni a keď nič tak choď potom v pondelok radšej k dr

saska697
4. máj 2011

@jafnka Skusim mozno aj zajtra ak nepride......

marosusu
4. máj 2011

@saska697 hrozne.,,..,dneska mi BT klesla po ovu druhykrat na nizko,...neviem co to je 😖 😖 😖 😖 .,,.a inac day off a u nasich som a idem pomoct mamci zastavim sa neskorej drzim prsty paaa 😉 😉 😉 😉

saska697
4. máj 2011

@sasena033 Ahoj ja som to sem tam mavala a je to vraj spad hormonov a ja som uz myslela ze dalsia mrcha raz som tak to spinila viac ako mesiac. Tiez to bolo po dobrati antiky ale stalo sa mi to asi na 4mesiac.....

saska697
4. máj 2011

@marosusu A ako to? Nech je to uz mimi🙂) co si hlada miestecko🙂xi Dakujem tak sa potom ozvy🙂)

saska697
4. máj 2011

A vcera som bola zase taka zmrznuta a rano som sa zase zobudila ze mi je teplo ale uz nie tak velmi ako vcera rano...

veroniduri
4. máj 2011

@strihalka ďakujem... uvidíme 🙂 dám vedieť 😉

sasena033
4. máj 2011

@saska697 no ja to ma na 3 mesiac po dobrati..myslis ze nemusim volat dr,?? ze je to ok??? dost ma ale boli to brcucho neviem sa na nic sustredit a este cakam aj ovu tak teraz vsetko naraz a mala si to len raz v cykle ci s ato opakuje

saska697
4. máj 2011

@gloria9 A ty ako a co mala fazulka?🙂

drobik1
4. máj 2011

@chaluha no neviem ci ju mas az taku ako ja... 😀 ale jasne ked bude cas pokecame neboj.. 🙂

saska697
4. máj 2011

@sasena033 Preistotu si skus zavolat mozno to je nieco ine. Ale mne dr. povedal ze je to ten spad hormonov po antike a asi po pol roku sa mi to upravilo a zacala som mat ovu taku ze mi zacianju plodne dni ruzovym vytokom....

drobik1
4. máj 2011

@saska697 ahoj no nevadi mozno mas stresy a preto ti meska nie?kedze // nemas..ja som toto iste nemala pred mesiacom a pol a meskala mi mrcha skoro 3 tyzdne a potom prisla a bolo to zo stresov 🙂 no ved skusame dalej a nic nie je stratene.. 🙂

sasena033
4. máj 2011

@saska697 tak uvidime ci to do zajtra prejde zajtar o 13,00 ma objednala na sono 🙂 dakujem z ainfo

elebe
4. máj 2011

čauky kočeny....tak auto mám hotové 😀 uznali mi reklamáciu a tak som dala týpkovi 20€ do vačku....dnes zostal drahý doma a trápi sa z dverami....keby ste ho počuli 😀 😀 😝

jk77
4. máj 2011

Ahojte.Mozem sa pridat?? 🙂 Citam Vas uz par tyzdnov, rozne Vase reakcie na tehotenske priznaky a tak.... Ja mam zatial len jednu skusenost s tehotenstvom a poviem Vam, ze vobec nebolo podla knih... Dostala som M , ale velmi slabu, preto som sla ku gynek,, ona tam nevidela nic, mala som prist o 2dni, ci nieco nebude vidiet.Stale nic, tak mi vzali krv na pritomnost Hcg, po 2hod boli vysledky, pritomnost 700, co je dost aj pri viacpocetnej tehotnosti. No moje domace testy nenasli ani naznak ,,ducha,,. Po 5dnoch kontrola a MIMI v brusku.. 🙂 Posledny Menzes mi zacali ratat ten moj slaby, co bol asi omyl, lebo drobcek sa narodil skor, ped terminom a plodov. voda bola zrela az.-az, tak porod v pravu chvilu. Cize otehotnenie skor, nez udavala lekarka, testy, menzes.... A priznaky skoro ziadne, snad len ine cislo podprsenky 😀 Tak Vam zelam pekne snazenie a tahulkovanie . Snazilkou zacnem byt aj ja, asi tak od juna, podla Dr, Jonasa je to vhodny cas 😉 Pekny den Vam

drobik1
4. máj 2011

@elebe no a co uz je vsetko oki?

elebe
4. máj 2011

@drobik1 no doma na mňa hádzal oči že pusinka....a večer sme si ešte pošomrali....a ráno všetko ok 😠 😠 😠 mrchavec jeden.....teraz sa mu celkom darí z dverami,tek je kludný 😀

lusinda1989
4. máj 2011

ahojte kocky tak sa vam konecne hlasim .... no ako pisala saska tak dnes som si volala pre vysledky ale stale som z toho nejaka mimo bo hodnota hcg nebola nula nula ale bola 0,4 ale ze to neni mozne aby som bola tehotna a tak mi pichli vyvolavacku... dala som si aj spravit testy na stitnu zlazu bo aj ta moze sposobit sarapatu a nic vysledky negativne.... tak cakam na mrchu a potom snazime opat... ja len aby ste vedeli :D

drobik1
4. máj 2011

@lusinda1989 hm no neboj vyjde to nabuduce.. 🙂 ale aspon vies na com si.. 😉

zucana
4. máj 2011

@lusinda1989 no aspon vieme...a nevedia,preco meskala?
tak kto zaciname tento mesiac snazilkovat opat nech som v obraze ? 😅

drobik1
4. máj 2011

@elebe no super..hlavne ze je vsetko oki..ja dnes cakam strigu o 16 sa dovali... ☹ 😒 ale tak 2 hodky prezijeme dufam 😀

drobik1
4. máj 2011

@zucana no aj myyyyy 🙂 🙂 🙂

lusinda1989
4. máj 2011

@drobik1 no vlastne len viem ze niesom inak neviem vobec nic preco mi meska a ani ze nic... ale tak nevadi...
@zucana nie nevedia.... myyyyyyyyyyyyyyyyyyy sa zaciname snazilkovat hned ako ta mrcha pride a odide ... :D

zucana
4. máj 2011

@drobik1 noj a cakam na obalku s ovu testami co mi maminka vcera poslala tak som zvedava kedy dorazi...najlepsie ze pisu ze pri mojom cykle skusat 10-14 den a minule som mala 18tyy ovulku....tak som zvedava tento mesiac ....drzim palce vsetkym 😉
moja striga mi vcera nastastie ukradla pradlo povesane a pozehlila tak sa snazi si zehlit ze je striga 😀 ale itak je 😅

elebe
4. máj 2011

@drobik1 žeby dnes zase chcelo pršať?? 😀 😀 😀 u nás bucht rachot.....a bordel,mám čo robiť 😠

drobik1
4. máj 2011

@zucana no ja to takzto neriesim a testami vobec ked to ma prist tak to pride len dufam ze do novembra sa to uz podari.. 🙂 ja uz mam po ovu takze uvidime ze ako to dopadne aj ked moc tomu ze budem tehu neverim.. 😉