icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
4. máj 2011

@zucana aj myyyyyy....oddnes.....tak som zvedavá či budeme mať tabletkové bábo.... 😀 😀

zucana
4. máj 2011

@elebe to je ake tabletkove?

@drobik1 ja chcem otehu uz coskoro tak robim testy a ked to nevyjde este 2 mesiace tak kaslem na testy 😅

drobik1
4. máj 2011

@elebe jaaj no keby chcelo by som sa nehnevala 😀 😀 ale no co uz hadam aspon nieco prinesie deturencom mojim.. 🙂 uvidime..no u nas je tiez veselo od rana nam buraju vytah a zväcsuju ho takze to potrva asi 2 az 3 tyzdne..tak som rada ☹ ani neviem ako budeme spat cez obed..ale tak este tento tyzden vydrzime nejako a potom od pondelka idem s malym na tyzden k nasim 🙂 sa tesiime.. 😀 dcera ide v nedelu do SvP na tyzden tak budemem mat klud chvilu a mm bude sam doma vydrzi aspon si budeme vzacnejsii.. 😀 😀

drobik1
4. máj 2011

@zucana no ja som chcela tiez uz v decembri ale som si povedala ze to nebudem silit za kazdu cenu 🙂 aj ked tuzba je velka.. 🙂 🙂 ale tak hadam sa nam podari aj to tretie a posledne... 🙂

elebe
4. máj 2011

@zucana no ja mám nastimulovanú ovulku clostilom....tak preto tabletkové 😀 😀 😀

elebe
4. máj 2011

@drobik1 a to vaši bývajú tak ďaleko? tak kocúr nebude doma a myši budú mať hody.... 😀

zucana
4. máj 2011

@elebe jaaj to ani neviem preco a zaco a naco sa robi...

@drobik1 inak ja aj pri prvej som si robila test ale iba 2 a vyslo to hned ked som skusila test... 😉 tak silit to nechcem ale tak nie je na zahodenie vediet kedy treba robit kedze nemame cas a silu kazdy den pokusat 😀

elebe
4. máj 2011

@zucana to sa používajú vtedy keď nemáš ovulku alebo máš nábeh a vajko nepraskne a zanikne.....a ja som to mala dva posledné mesiace....tak mi dal doki clostil a už cítim že sa to blíži a mám aj pekný hlien,sa teším.....konečne.... 😀 😀

drobik1
4. máj 2011

@elebe ale nie 20km od nas..ale tak idem tam uz sme tam dlho neboli a maly ma babku s dedkom rad a mam tam aj kamosky ktore som uz dlho nevidela 🙂 tak spojime dobre s uzitocnym 🙂 a manzel tak ten bude u nas stale a vecer pojde domov spat.. 😉 nebojim sa ze by nieco vyviedol to u nas nehrozi.. 🙂

zucana
4. máj 2011

@elebe igen ;)

drobik1
4. máj 2011

@zucana no tak jasne na nieco je to dobre..ja som ani pri jednom nevedela kedy som otehotnela.. 🙂 ale to boli take "nechcene"deti aj ked ich millujem jasne ale to tretie je take najvytuzenejsie.. 🙂 a dufam ze vyjde nas tato by chcel este dievca no mne je to jedno.. 🙂

drobik1
4. máj 2011

@elebe a svokra byva 25 km to len tak pre zaujimavost.. 😀 😀 a drzim palce dufam ze to vyjde tento mesiac. 🙂

zucana
4. máj 2011

@drobik1 nase bolo vytuzene aj lebo o jedno som prisla 🙄

drobik1
4. máj 2011

@zucana hm no to poznam ja tiez takze uz by to bolo tretie ☹ ale neva zivot ide dalej a treba skusat 🙂

zucana
4. máj 2011

@drobik1 treba treba 😝 sak to neni neprijemne 😀

saska697
4. máj 2011

@drobik1 Mozno ale ja som skor opacny pripad so stresou som to dostala praveze vzdy skor alebo raz som mala take stresy ze som to dostala 2x za mesiac....

drobik1
4. máj 2011

no baby ideme sa najest a spat lebo uz vymyslame.. 😉 okolo pol 2 som tu znova 🙂

saska697
4. máj 2011

@sasena033 Drzim palce nech to prejde co najskor a nemas za co🙂

keenfan
4. máj 2011

@saska697 mna teda tento den netesi vobec, prisla mrcha a to este o den skor 😠 😠 😠

zucana
4. máj 2011

@keenfan to nasere 🙄

zucana
4. máj 2011

nastve 😅

elebe
4. máj 2011

@drobik1 ja nie preto že by niečo vyviedol.....ale ten týždeň môže mať hore wc dosku a ponožky pri posteli a nohy v obyvačke na stole 😀 😀 😀

jafnka
4. máj 2011

no už som späť, zoja vyvenčená, dlážka pozametaná, obed zjedený, riad poodkladaný 🙂

saska697
4. máj 2011

@keenfan Cooo?:(( ale aspon jedno pozitivum mozete zacat skor snazilkovat,hm?🙂

jafnka
4. máj 2011

tak sa zdá, že mi chce rásť ďalší zub múdrosti ☹

janielik87
4. máj 2011

@jafnka No a mna akurat uz nemorduje ten zub mudrosti. Kusok vysiel a teraz ostal tak 🙂 predpokladam, ze caka na moje statnice 😀 xixixi

drobik1
4. máj 2011

@elebe ja som ta pochopila ale to u nas nehrozi..on bordel nenavidi..takze z toho nic nebude a neni mu jedno ze bude sam.. 😉

drobik1
4. máj 2011

tak a uz som tu opät,sme najedeny,ulozeny aj dlazka uz je umyta a moze uz dojst ta striga..kedze neprsi tak o 16 je tu ako na zavolanie.. 😠 😠

elebe
4. máj 2011

jáj baby viete čo mám doma.....ja drahý navrtáva diery na bezpečnostné pánty,tak nám fajne vytrhlo omietku okolo dverí a my tam máme takú špecialnu....skoro ma drblo keď som to zbadala 😠 😠 ☹

elebe
4. máj 2011

@drobik1 možno ju po ceste odfúkne 😀 😀 😀 u nás poriadne fujačí 😀