2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe jaaj no keby chcelo by som sa nehnevala 😀 😀 ale no co uz hadam aspon nieco prinesie deturencom mojim.. 🙂 uvidime..no u nas je tiez veselo od rana nam buraju vytah a zväcsuju ho takze to potrva asi 2 az 3 tyzdne..tak som rada ☹ ani neviem ako budeme spat cez obed..ale tak este tento tyzden vydrzime nejako a potom od pondelka idem s malym na tyzden k nasim 🙂 sa tesiime.. 😀 dcera ide v nedelu do SvP na tyzden tak budemem mat klud chvilu a mm bude sam doma vydrzi aspon si budeme vzacnejsii.. 😀 😀
@elebe ale nie 20km od nas..ale tak idem tam uz sme tam dlho neboli a maly ma babku s dedkom rad a mam tam aj kamosky ktore som uz dlho nevidela 🙂 tak spojime dobre s uzitocnym 🙂 a manzel tak ten bude u nas stale a vecer pojde domov spat.. 😉 nebojim sa ze by nieco vyviedol to u nas nehrozi.. 🙂
no baby ideme sa najest a spat lebo uz vymyslame.. 😉 okolo pol 2 som tu znova 🙂
nastve 😅
no už som späť, zoja vyvenčená, dlážka pozametaná, obed zjedený, riad poodkladaný 🙂
tak sa zdá, že mi chce rásť ďalší zub múdrosti ☹
@jafnka No a mna akurat uz nemorduje ten zub mudrosti. Kusok vysiel a teraz ostal tak 🙂 predpokladam, ze caka na moje statnice 😀 xixixi
tak a uz som tu opät,sme najedeny,ulozeny aj dlazka uz je umyta a moze uz dojst ta striga..kedze neprsi tak o 16 je tu ako na zavolanie.. 😠 😠
jáj baby viete čo mám doma.....ja drahý navrtáva diery na bezpečnostné pánty,tak nám fajne vytrhlo omietku okolo dverí a my tam máme takú špecialnu....skoro ma drblo keď som to zbadala 😠 😠 ☹

@zucana aj myyyyyy....oddnes.....tak som zvedavá či budeme mať tabletkové bábo.... 😀 😀