2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@janielik87 mňa bolí polka líca tak tipujem, že to bude z toho ☹ oni rastú tak na etapy aby mohli viacej bolieť, mne tiež jeden rástol aj počas štátnic. a inak ako sa darí? dp odovzdaná, že? už sa aj učíš či ešte oddychuješ a zbieraš sily?
@jafnka ahoj, som rada, že si sa ozvala 😉
no, som mnou je to teraz tak všelijako. Keďže cysta musí ísť von, čakám na operáciu, resp. termín. je to celé na figu, pretože doktorka mi len dala papier s odporučením a ja si mám vybaviť nemocnicu. vraj si mám vybrať tú, kde mám niekoho známeho !!!! takže teraz cez jedného známeho sa snažíme vybaviť blavu 😒 vôbec neviem, či to víde, takže teraz stresujem ani nie samotnou operáciou, ale tým, nech už sa to konečne podarí vybaviť! netuším, kedy to bude a som už s nervami v prdeli..
ja vás sem chodím pokukať, popozerať, čo nové, no už ani nepíšem, keď sa ani nemôžme snažilkovať 😔 😔 . len si o vás čítam novinky, nech som v obraze a držím vám všetkým palce 😉
ozaj, mne raz jedna holka písala, že jej doktor ako liečbu na cystu odporučil otehotnieť!! pritom mne to moja ženská vyslovene zakázala. tak teraz neviem. asi je to tak, že by potom hrozil potrat.. ak o tom niekto niečo viete, napíšte mi, prosím.
@raza no doktorka ti to preto povedala pretože máš ten typ cysty pri ktorej by mimi sa neudržalo a mohla by so mať aj ty problémy....a tej babenke čo to odporučil doki otehu,tak ona mala určite tú vodovú cystu a tie sa vstrebú a v tehu okamžite....bohužiaľ srdénko tá tvoja je asi iného druhu ☹ ☹ moc ti držím palčeky,nech je to už vonku a môžete snažilkovať 😉
@raza no tak to je úžas že si to máš vybaviť cez známeho, ale čo sa čudujem, typické dnešné pomery, že? to je fakt na nervy. aj by som ti pomohla, ale ja tu nikoho takého nepoznám ☹ aspoň držím silno palce, nech to dobre dopadne aby si bola čo najskôr v poriadku. a určite informuj ako to pokračuje
@janielik87
@elebe
@jafnka ďakujem kočky, ani neviete, ako pomáha, keď viem, že na mňa niekto myslí a drží palce 😵
aj ja už chcem, aby tá sviňa cysta bola vonku a aby sa všetko podarilo, strašne sa bojím, že prídem o vaječník, keďže cysta je vo vnútri vaječníku, ale hlavne chcem, aby už bolo po tom.. nebojte, hneď, ako budem vedieť termín, dám vedieť
Halo halo dako tu je pusto...hmmm 😒
@sasena033 ahoj. no, ja som mala dosť bolesti, bolel ma lavý vaječník, no najskôr sme to s doktorkou pripisovali dlhšej rekonvalescencii po kyrete. (čistili ma, pretože som potratila no a to na 2 krát). no keďže sa to nezlepšovalo a mne sa stále nedarilo otehotnieť, naliehala som na doktorku, nech mi urobí sono, že sa bojím cysty.. a bola tam...
čítala som, že aj ty máš nejaké problémy.. ale tuším si písala o hnedom výtoku.. nechce sa mi to hladať 😅
neboj, to asi cysta nemôže byť... v každom prípade, doktorke choď, nech si kludnejšia. a ak to aj dačo je, nech to čoskoro preliečiš. prajem veľa šťastia 😉
a vy sa s mm snažíte o bábo?
@raza ano pisala som len tak v skratke ze som 13DC a od vcer ma boli brucho na mrchua spinim dost tmavo hendy vytok..pisala mi kamoska z etomoze byt prasknuta cievka alebo to moze byt taka faza pre ovulku tu mavam tak 16-18DC kedze mam 32 DC ale robila som ovu test a uz tam je naznak aj druhej ciarky takze hadam za 2-3 dni budu rovnako silne a problem bude vyrieseny len sa mi to est enikdy nestalo taak preto stresujem. pred dvoma tyzdnai som bola na sone na rocnej prehlaidke keby tan nieco bolo by mi povedal a keby to bola cysta zeby sa mi 2 tyzdne po sone urobila???zajtra som objednana znova tak uvidime...dakujem za povzbudenie..teraz v maji sa chceme zacat snazit 1 krat..maly sa nam podaril na prvy sup
jaaaj byby ja som sa objednala na endokrinologiu na stitnu zlazu taak som zvedava,.,.poviem aj o mimi ze sa pokusame,.,.,. 😀 😀 😀 ,.,taak uz len pockat tri tyzdne na vysetrenie,.,.aa este som dnes dostala aj dva mesiace zadarmo sms a mms od operatora jaaj tak ja sa tesim,.,.,.uz som znova pri svokre bleee 😝 😝 😝 ,.,.,.
@elebe tesim sa ako to dopadlo s autooom,..,,.si frajeeer,.,. 😎 😎 ,.,.,.horsie uz s dverami,.,.,. 😝 😝 😝
@saska697 a ty testikuj aj zajtra ked nic tak chod k dr,.,.,.hmm..,. si myslim,.,.,.naj ta prehliadne,.,. 😒 😒 😒
Ahojte zienky.Mozem sa pridat k vam? My sme sa zacali snazilkovat minuly mesiac.
@sasena033 mne sa stalo nieco podobne min.mesiac.Mavam dost dlhe cylky, tak 35 az 36 dni, no na 20 den som zacalo spinit tmavohnedy vytok, trvalo to asi 2-3 dni, tak som sa objednala k doktorke asi o 2 dni. Urobila mi sono, a povedala ze nevie co to mohlo byt, ale ze mam prave ovulaciu a vsetko vyzera byt v poho.Takze som utekala domov a isli sme na to🙂 myslim ze to bude u teba podobne, asi nejaka pre ovu faza ako napisala tvoja kamoska
Inac drzim vsetkym palce, uz davnejsie vas citam 🙂
@rybicka3 ahoj ja si tiez myslim ze to bude mat spolocnenieco z ovu..ale tak uvidime zajztra co mi dr.povie.jedost mozne ze to ale pred ovu lebo ovu by mala byt az o 2-3 dni aj test mam este negativny.ale dakujem pekne za info ze sa nasiel niekto s mojim problemom.som stresovala lebo nikdy som neico tak epred alebo v case ovu nemala... 😉 my sa idem snazilkovat teraz koncom maja cheli by sme dievcatko tak ideme skusat mame vypocet od Jonasa
Dobre ranko kocky co nove?🙂)
BRE RANKO BABKY JA TU som len hodku dnes... idem na stitnu zlazu krvne testy kontrola dufam,ze bude vsetko ok...a potom s dcerkou k dermatologovi...ma na nozicke asi varicellu zoster po ockovani proti kiahnam tak sa bojim nech jej uz daju krem alebo co nech jej to zmizne.... 😔
@saska697 co nove?

@elebe hm no tak to potesi teda s tou omietkou.. 😒 ale tak aj tu fuci ako besne..akurat pred chvilou bol drahy na chvilu doma ze nemam ist s malym ani von ze tam hrozne fuci a studeny ze je vietor..brr 😉 dobre je doma aj ked musim ist do obchodu aele pockam kym dojde krpata zo skoly a potom skocim nech je s malym.. 🙂 a potom uz sups a striga je tu no bojim sa ze ked tak fuci aby este nepriletela na metle.. 😀 😀