2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
hmmm, a pokud ovilka nebyla a tak i pravdepodobnsot tehotenstvi je nula, ze?ci se muze sttat?
ja dneska takto http://www.fertilityfriend.com/home/susu
Tak menzes mal byt vcera dnes este nie je ani brucho neboli ako obvykle den pred.Vcera test pozitivny z ranne prveho mocu ale po piatich hodinach ked som nan mrkla.Dnes test z poobedneho mocu biely ako sneh iba jedna palica testovacia.
@mykky A ten test to je prvy ktory vysiel pozitivne?Lebo mne mala mrcha vcera sorazit a ona este dnes nikdeAni brucho neboli ako pred menzes ma zvykne?A test vcera z prveho ranneho mocu pozit ale az po piatich hodinach ked som nan mrkla.A dne z poobedneho mocu uplne negat.
@raza ahoj tak som doma od lekara...dodrbkany cyklus...bral vyter ci to mohlo sposobit nejake virus alebo co..ale uz som14DC takze ovu mala prebehnut a folikul nepraskol ani nepraskne sliznica ma byt okolo 10cm ja mam len 5 takze mam ATB a nejake na vkladanie ak to spinenie neprejde do 10 dni tak ideme na upravu cyklu hormonmy teraz je dolezite aby spinenie prestalo a prisla mrchaaby sa cyklus uzatvorila azacal novy...dufam uz bez problemov.takze neviem teraz povedal ze snazilkovat sa nema vyznam len nevie ze chceme podla vypoctu ni epodla ovu myslis ze sa mame pokusit??
Ludia, ja sa po mesiaci stresov so skolou a diploskou taaaak nudim 🙂 No horor. Ucit sa mi este nechce, ale neviem co by som od dobroty 🙂 Tak tu brusim a brusim az som este netrpezlivejsia na to mimi ako zvycajne. Katastrofa 😀
@keenfan ahoj. Učím v Špeciálnej základnej škole, ment. post. detičky, takže to chce byť dosť prísna, no jasné, že ony vedia, že ich aj ľúbim 😵 veď aj ten žiak, čo mi povedal, aby som nekričala, ma vzápätí objal a šlahol mi pusu na líco 😉 . ono je to tak, že tieto deti sú úplne úprimné, takže ak im niečo napadne, hneď mi to aj bez okolkov povedia 😀
sú zlatí. dokážu veľmi nahnevať, hlavne svojimi výbuchmi zlosti a tvrdohlavosťou, no na druhej strane vedia byť aj strašne milý. napríklad asi pred tromi rokmi mi volal do práce manžel aby mi povedal, že dieťatko, ktoré sa narodilo švagrine, má problémy a je na tom zle. ja som sa otočila k oknu, aby deti nevideli, že plačem. ten najťažšie postihnutý chlapec prišiel ku mne , pohladkal ma po chrbe a po vlasoch a dal mi pusu na líce.. úplne spontánne.. to bolo také krásne, že som sa rozrevala ešte viac 😵 😵
a dievčence ďakujem gratulácie 🙂
@sasena033 hmmm, tak to ma mrzí..
no, čo sa týka toho snaženia, tak si myslím, že keď aj doktor povedal, že teraz to nemá význam, mala by si počkať. vieš, čo keď je to naozaj aj nejaká infekcia.. nááhodou by sa zadarilo a potom by bolo zle. radšej počkaj na výsledky, neboj, času ešte máte, aj keď to nebude podla výpočtov.. nehnevaj sa, nechcela som ťa naplašiť, je to len môj názor.
@raza v pohode ja som z akazdy nazor ...ale teraz cakat na to ci po liecbe nebudeme spinit a ci pride mrcha do 32DC ak ano malo by to byt ok dufam ze to bol len jeden cyklus a viac sa to nezopakuje..neviem mozno je to aj vysadenim HAK ale este sa mi to nestalo..a ATB mam do 15 maja a snazilkovat by sme sa mali podla vypoctu od 22 myslim ze by to slo... mam aj vtedy dobru zivotnost plodu nerada by som to premrhala aspon vyskusat boz aka som nahnevana doteraz nic a teraz ked potrebujes tak sa neda 😠
Holky, musím se pochlubit...mám takovou radost.... dnes jsem byla u dr. viděla jsem na ultrazvuku takovou malilinkou bublinku - 1cm- bylo to pro mě tak krásný. Teď musím čekat 3 týdny na srdíčko. Moc vám snažilkám držím palce aby u vás jaro taky zafungovalo.... 🙂
@dandiela jeeej, tak to mam radost 🙂 drz palce, nech aj my si coskoro zazijeme ten krasny pocit 🙂
@raza to nie teraz cez liecbu...az po dobrati takze to by slo a neviem kedy budu vysledky ze ked bude zle ona mi zavola..al skusim az v pondelok zavolat zajtra uz asi nie..je to tak ked sa na nieco tesis tak sa vzdy nieco pokazi a hlavne ked ide o takuto vec. ☹ mm to berie z nadhladom ze nech sa nebojim ze to prejde tak dufam ze ma pravdu ze to nebude pokracovat stymi hormonalnymi kadeakymi liekmi
@ruzovaopica No mne už mešká 5 dní a podľa bazálnej teploty mám už od plodných dní teplotu nad 37 a to som mala aj pri prvom tak.Test som si robila ráno a druhá čiarka sa objavila hneď. 😉
Ja som si nebola schopna kupit digi teplomer a ortutovym sa bojim merat tam dole.Ale asi som teho lebo ja si to vidim v ociach.Je to mozne.?Inokedy mam tmavo hnede oci ale teraz su uplne cierne.Celkom cierna duhovka.A niekto spominal ze stare zeny to vidia v ociach tehu?JJJJ

@jafnka no ja som asi tiez nedockava kedze tento mesiac z toho asi nic nebude u nas.. ☹ ale tak dalsi mesiac bude pred nami a musime mysliet pozitivne.. 🙂