2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
môj drahý kedysi veštil z kariet a čítal z ruky
a ešte robí charakteristiku človeka pomocou numerológie z dátumov narodenia a celého mena a tá zvykne fakt sedieť
@saska697 Ahoj . Pisala som uz skor, ze vas citm uz niekolko tyzdnov, ale poviem pravdu posledne dni kazde rano zapinam pocitac s tym, ze co a ako si nove zistila. 😉 Podobne priznakay(snad aj rovnake) som mala aj ja pri malom; tak cakam, kedy napises, za uz sa to ptvrdilo 🙂 .... Mne testy taktiez nic neukazali, az vysetrenie Hcg to potvrdilo. Prajem Ti, aby to taktiez bolo cim skor 🙂
@saska697 robila som si testy s 10, aj 20, dokonca aj mamatest, tolko chvaleny mi nic neukazal 😒 . ja som dostala len slaby menzes, preto po tyzdni som sla ku gyn, a to som si uz doma tie testy spravila a aj ukazala lekarke. Aj ona bola prekvapena, po tom, co mi vysli vysledky Hcg, ani na ultrazv. nebolo nic vidiet, az po nejakych 4 dnoch bolo vidiet vacok, ale Hcg som mala 700 😕 Tak ani nechapala... Potom mi aj termin porodu vypocitali nespravne 😖
@elebe xi ale vsetko je mozne mozno budem mat ten isty problem,mozno horsi..... Ale vraj s citlivostou 20 je ese celkom dobry vraj ten 10 ukazuje aj falosne vysledky...... Ale stale rozmyslam nad ty ze ked som ho isla kupovat tak som vedela,ze pepino je s citlivostou 25 a vcera som nan kuk a ze 20: 🙂
@saska697 Ahoj sasi a vsetky.... tak som sem dnes kukla, a vidim,ze to tu zije 🙂 Tiez som snazilka, viem presne,co prezivas, to cakanie... ale ako citam,vsetko vyzera teraz velmi realisticky..tak ti drzim palce, nech to tentokrat vyjde! 😉
@lucka_220809 Ahoj dakujem🙂) A ako dlho snzilkujete? Testikujes?🙂 a kedy necakas?🙂
@saska697 nie ale kamoskina teta je vestica a po telefone aj povie..aj ked som prisla o prve mi to povedala predtym aj kedy bude viki...
toto jej nejak nevyslo resp. ak vyjde marec tak vyslo 😅
mamina ze mamatest namli v lekarni tak ine kupila s citlivostou 10 tiez v lekarni ze sa to mina jak chleba 😅 dufam,ze mi dojdu testy ovu dnes lebo v nedelu zacinam 10ty den...ale tak este neni ovu to viem isto 😉
a mala v noci vymysla takze som vecer taka unavena ze zaspim o 22.00 s nou a na sex ani pomyslenie snad to dospim 😅

@saska697 čo ak,čo ak.....také veci nerieš.....nemysli na to.....všetko bude ok.....a test kedy budeš robiť?