icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
6. máj 2011

@saska697 čo ak,čo ak.....také veci nerieš.....nemysli na to.....všetko bude ok.....a test kedy budeš robiť?

jafnka
6. máj 2011

@saska697 my máme zase našu zoju asi kríženú s mačkou lebo furt všetko capká labkami 🙂 a podľa mňa si jednoznačne tehu a hotovo 🙂

elebe
6. máj 2011

@saska697 aj ja som bola u veštice....ešte dávnejšie....veľa vecí sa mi splnilo,ale nie všetko a povedala mi že budem mať len jedno dieťatko dievčatko a že narodí sa sekciou a to mi povedal aj doki,že 90% budem rodiť sekciou.....tak uvidíme....

jafnka
6. máj 2011

môj drahý kedysi veštil z kariet a čítal z ruky

elebe
6. máj 2011

@jafnka jéééj....tak ho posaď ku kompu,nech nám vyveští 😀 😀 😀

jafnka
6. máj 2011

a ešte robí charakteristiku človeka pomocou numerológie z dátumov narodenia a celého mena a tá zvykne fakt sedieť

saska697
6. máj 2011

@elebe Si ma troska vystrasila.... Zajtra,lebo drahy chce byt doma,ked ho budem robit...A podarilo sa mi zohnat s citlivostou 20 a to uplne nahodne🙂)

saska697
6. máj 2011

@jafnka Sranda ako niektore zvieratka obkukaju co robia ine🙂). Kocky ak to vide tak si budem mysliet,ze ste vestice vy🙂)

jk77
6. máj 2011

@saska697 Ahoj . Pisala som uz skor, ze vas citm uz niekolko tyzdnov, ale poviem pravdu posledne dni kazde rano zapinam pocitac s tym, ze co a ako si nove zistila. 😉 Podobne priznakay(snad aj rovnake) som mala aj ja pri malom; tak cakam, kedy napises, za uz sa to ptvrdilo 🙂 .... Mne testy taktiez nic neukazali, az vysetrenie Hcg to potvrdilo. Prajem Ti, aby to taktiez bolo cim skor 🙂

elebe
6. máj 2011

@saska697 prečo som ťa vystrašila??? a to fakt nevieš zohnať citlivejší test? však bývaš v blave,nie? 😕

jafnka
6. máj 2011

@saska697 no vidíš aj jk77 si myslí, že si tehu. tak v pondelok pekne šup šup k doktorovi

saska697
6. máj 2011

@elebe Takze nieco bude asi na tom pravda hm? a to je celkom velka zhoda,ked sa to zhoduje s lekarom🙂

elebe
6. máj 2011

@saska697 my aj túžime p dievčatku strašne.....priateľ furt hovorí že budeme mať malú princeznu 😀 a ty by si mohla fakt skočiť k dokimu,ako vraví
@jafnka lebo aj tak či tak budeš musieť ísť,keď ti mešká toľko mrcha,či už si alebo nie si tehu

saska697
6. máj 2011

@jk77 🙂) A kedy si si robila testy ked kolko meskala a s akou citlivostou? Takze ziaden test ti nepotvrdil tehu, len vysetrenie u dr?:(

saska697
6. máj 2011

@elebe s biotehu:(... Citlivejsi nie dokonca v lekarni mi povedal,ze miho mozu objednat.... Asi cela ba sa snazilkuje alebo co🙂)xi

saska697
6. máj 2011

@elebe Viem,len uz teraz zacinam byt nervozna ked test zase nic nukaze a pojdem k dr co mi povie aku spravu dovod meskania:(((

elebe
6. máj 2011

@saska697 ale ty sa neprirovnávaj ku mne.....veď ty si úúúúplne iná ako ja.....tak sa nestresuj.....a tie testy,to je čudné,lebo ja bez problémov zoženiem aké chcem. no a keď ti ukáže citlivosť 20 ducha,tak moja je to tam 😀 😉

saska697
6. máj 2011

@elebe Moj drahy tuzi po chlapcekovi aby mohli spolu chodit na futbal ale celkovo mu to je jedno hlavne nech sa zadari a nech je vsetko v poriadku🙂

elebe
6. máj 2011

@saska697 viem ako sa cítiš.....ale mrcha sa ti musí spustiť,ak ovšem nie si tehu....takže netreba to odkladať a pondelok klusaj k dokimu.....budeme na teba myslieť 😉

elebe
6. máj 2011

@saska697 no ten môj už syna má....takže chce herečku 😀 ale on aj to prvé chcel dievčatko.....že jej bude zapletať copíky 😀

jk77
6. máj 2011

@saska697 robila som si testy s 10, aj 20, dokonca aj mamatest, tolko chvaleny mi nic neukazal 😒 . ja som dostala len slaby menzes, preto po tyzdni som sla ku gyn, a to som si uz doma tie testy spravila a aj ukazala lekarke. Aj ona bola prekvapena, po tom, co mi vysli vysledky Hcg, ani na ultrazv. nebolo nic vidiet, az po nejakych 4 dnoch bolo vidiet vacok, ale Hcg som mala 700 😕 Tak ani nechapala... Potom mi aj termin porodu vypocitali nespravne 😖

saska697
6. máj 2011

@elebe xi ale vsetko je mozne mozno budem mat ten isty problem,mozno horsi..... Ale vraj s citlivostou 20 je ese celkom dobry vraj ten 10 ukazuje aj falosne vysledky...... Ale stale rozmyslam nad ty ze ked som ho isla kupovat tak som vedela,ze pepino je s citlivostou 25 a vcera som nan kuk a ze 20: 🙂

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 Ahoj sasi a vsetky.... tak som sem dnes kukla, a vidim,ze to tu zije 🙂 Tiez som snazilka, viem presne,co prezivas, to cakanie... ale ako citam,vsetko vyzera teraz velmi realisticky..tak ti drzim palce, nech to tentokrat vyjde! 😉

saska697
6. máj 2011

@elebe Uvidim kedy mi da termin... Mohlo by sa opakovat nieco co sa mi stalo asi pred 2r ked som asi 4mesiac nebrala antiku tak mi takto dlho meskala mrcha a prisla az na 49den od poslednej

jafnka
6. máj 2011

@elebe @saska697 mm chce tiež najprv dievčatko - rebeku 🙂 a potom určite aj chlapca aspoň jedného...

saska697
6. máj 2011

@elebe Jeej to ako moj ocino ten bol tiez taky ked sa narodila sestra tak potom musela byt este jedna kocka🙂)xixi

saska697
6. máj 2011

@jk77 Fuuuha a potom ked uz videla aj mimi ako reagovala vedela ti dako vysvetlit dovod? Mne len menzes meska neprisiel v ziadnej inej forme aspon zatial nie.... a nechcela si ju zmenit??

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 Ahoj dakujem🙂) A ako dlho snzilkujete? Testikujes?🙂 a kedy necakas?🙂

zucana
6. máj 2011

@saska697 nie ale kamoskina teta je vestica a po telefone aj povie..aj ked som prisla o prve mi to povedala predtym aj kedy bude viki...
toto jej nejak nevyslo resp. ak vyjde marec tak vyslo 😅
mamina ze mamatest namli v lekarni tak ine kupila s citlivostou 10 tiez v lekarni ze sa to mina jak chleba 😅 dufam,ze mi dojdu testy ovu dnes lebo v nedelu zacinam 10ty den...ale tak este neni ovu to viem isto 😉
a mala v noci vymysla takze som vecer taka unavena ze zaspim o 22.00 s nou a na sex ani pomyslenie snad to dospim 😅

saska697
6. máj 2011

@jafnka No nam povedala draheho mamina ze prve bde urcite dievcatko🙂) to mojho hned zamrazilo🙂)xi