icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
6. máj 2011

@jk77 Nemas za co🙂) Skoda ja tu zu poobede nebudem dnes som v praci len do 13🙂. A mas aj dake fotecky drobceka?🙂)

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 presne ako vravis, sugescia je potvora a podla mna co tomu najviac skodi je ten tlak a silenie sa, ze uz chces otehotniet za kazdu cenu ze aj milovanie prestava byt spontanne a clovek si nic nevie ani uzit...
Zajtra teda robis testik? 🙂 tak budem cakat na vysledok a drzat palce!

@schvarczka wau,tak to je krasa.. kiez by ti to vyslo 🙂

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 Dakujem. 🙂) No ked tobre vestite kocky tak to bude riadny sok v rodine🙂)

schvarczka
6. máj 2011

@lucka_220809 Úprimne povedané som troška v rozpakoch z toho,ešte iba dnes som začala užívať Femibion 800 s tým, že sa pripravujem na leto, jeseň 2011. Mám pred sebou náročné skúšky a toto teraz, no comment. Uvidíme. Ďakujem a želám tebe aj všetkým veľa úspechov v snažilkovaní.

lucka_220809
6. máj 2011

@schvarczka chapem... ved uvidis, ci ti vyjde testik pozit, ale mysli na to,ze je to v skutocnosti skvela vec.. babo bude ok aj pri skuskach a vsetkom,co ta caka., femobion mu chybat nebude, kedysi ho zeny vobec nebrali.. a vyrastie si ok. A je vzdy skvele, ked sa ti zadari, ked sa este z toho tolko nestresujes, lebo ked clovek raz zacne velmi-velmi chciet, tak je to o to tazsie a nedari sa... tak sa uz v kutiku tes, ze to tak krasne vyslo! 🙂

jk77
6. máj 2011

@saska697 Ano, mam, este som tu ziadnu nedala, tak trochu mam obavu zo zneuzivania fotiek,ale nejaku tu do pondelka pridam 😉 Prajem Ti pekny vikend, bud hlavne pokojna, co ma prist pride, s manzelikom si tu chvilku prekvapenia zajtra rano vychutnajte 🙂 . Ver, ze budem netrpezliva spolu s tebou... 🙂

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 no snad to bude tak, ako cakame a najma ako ty cakas, sasi 🙂 ja budem podobne ocakavat o necele dva tyzdne... Tak nech ti zajtra vyjde testiiiiik a na nom krasne // .. 😉

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 Dakujem a to iste prajem aj ja tebe o tie dva tyzdne🙂) Jaaaj mohol by nam ten hore pomoct a urobit nas stastnymi tehulkami a mamickami🙂)

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 pride to 🙂 verim ze hej... len si pockat, a to cakanie nie je moc lahke, ked uz si to babo lubis a ani ho este nemas :D
a dakujem 😉

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 Sranda ze niektore si povedia ideme pracovat na mimi testuju pred menzesom aj ked im testiky vychadzaju negativne menzes nepride stale testikuju a nakoniec bum a su tam krasne kolajnicky🙂)....

lucka_220809
6. máj 2011

@saska697 nech je to aj tvoj pripad, to "bum a dve kolajnicky" 😉

saska697
6. máj 2011

@lucka_220809 Dakujem🙂)) Ja to ,,buuum,, Prajem vsetkym snzilockam🙂) nech nam to do toho leta viiide🙂)

veonka
6. máj 2011

Ahojte dievčence, zdar snaženiu! 🙂 Idem si k vám po radu, som dnes 22 DC, posledná mrcha 15.4 a najsilnejší ovu hlien tak 28-29.4. , strašne ma bolia prsia, skôr také rezanie a pálenie a smeruje to k pazuchám, sú naliate ale na dotyk ma ani veľmi nebolia iba bradavky sú citlivejšie, bolí ma aj podbruško také ťahanie zo strán čo ja viem 😝 skoro ako na mrchu. Som hrozne nedočkavá 😅 že čo ak teda by to mohlo byť.... ešte je skoro testíkovať, čo? mmmmm..... no veď aj viem, ja len, že či ste niektorá nemali také a nakoniec to klaplo 😵 ?
Ďakujem a držím palce vám všetkým pri snažení a testíkovaní...

@saska697 sledujem tvoj "príbeh" a je to teda riadne napínavé 😀 , chodím sem jak babky na seriál, že čo je nové 😅

saska697
6. máj 2011

@veonka Presne tak som sem chodievala aj ja za kockami co uz su asi v inej temicke,lebo sa im zadarilo a cakaju miminka🙂)

strihalka
6. máj 2011

pravda, kazde rano prvni co udelam modry konik:- 2011 zaciname, prectu si posledni zpravu a pak sup na zacateka citam a to tak velka ctenarka nejsem.
Dneska 33.DC a nikde nic☹ 🙂)

veonka
6. máj 2011

@saska697 sranda no, ale je to tak, fakt sa sem teším jak babka na telenovelu, že čo bude nové, len aby mi niečo nebodaj neušlo 😅 chi no, tak ale každopádne ti strašne moc držím palčeky na tie veľmi očakávené //

saska697
6. máj 2011

@veonka Dakujem🙂). Mna uz prestal bavit aj facebook radsej som tu s Vami snazilockami a mamickami🙂)

strihalka
6. máj 2011

@saska697 aj mne🙂)hlavne na fb nemuzu davat takeho zpravy, ked mam sefovou ako "kamose".-( a tim ze ji rikam uze ne, ze materska ee, tak bych nerada aby me vyhodila a ja byla bez materske

saska697
6. máj 2011

@strihalka To mas taku ,,uzasnu,, sefku?

veonka
6. máj 2011

@strihalka presne, presne... ráno zapnúť MK a už je dobre...

33DC ... a ty si to už tuším aj testla, či? mmm, no ved vyčkaj, kým nie je mrcha nie je nič stratené, aj ked to čakanie je na šľaktrafenie. Ja si cítim žily na prsiach akoby ma v nich rezalo alebo čo, nie neprestajne len z času na čas... tak tiež už snívam 😀 o výsledku...

inak čo ste sa tu bavili o tých veštkyniach, tak ja som bola u jednej ale nie veštkyni, skôr takej liečiteľky no a tá mi povedala že do troch rokov budem mať dieťa. No a tento rok je ten tretí, tak to očakávam... a verím, že sa to splní a baby bude tento rok aspon v brušku
😀 😵

strihalka
6. máj 2011

sefka je super, vzala me i presto, ze jsem ceska, ktera se prestehovala za budoucim manzelem a uz to, ze jsem se vzali, prestala jsem fajcit, koupili vetsi auto.....same naznaky ze by chceli babo, a porad rika, ze by ji hrozne zajimalo, kdy prijdu a oznamim ji, ze jsem tehu, ale nevim, ze ci to bere tak jak rika, bo ironicky

strihalka
6. máj 2011

@veonka no a halvne to mam epavidelne, ale v listopadu jsme vysadila HA, a od unora jedem na ostro, ted snad svagrina sehnala gyndu mudr dr doktorka Bertoldova na Antalske, tak snad priti tyden aspon me veme na prohlidku, ale kartu mam jeste v cechcach

saska697
6. máj 2011

@strihalka Nie je to stara dievka bez deti a muza? Tie su protivne....... No a ked to tak chce vediet mozno uz jej to povies tento mesiac🙂))

strihalka
6. máj 2011

@saska697 vis co, je to mlada pani, je o dva roky starsi nez ja, s manzelem se pokousi o dite, bohuzel se dozvedela, ze nema vubec vajicka, takze ani umele nic nehrozi, proste ma smulu, milion vysetreni, injekci, hormonama ji malem zabili jak moc ses nazili aby se to zemnilo a ak nicemu to nebylo.....je to smutny kdyz nekdo tak moc touzi a nemuze mut, tak mozna proto......myslim, si ze mi to bude prat, ze nebude ten typ kdyz ne ja, tak nikdo jiny, ale zaroven vim, ze s ni jednam jak podvadecka, bos tim tehotenstvim pocitam od zacatku co jsem odepisovala smlouvu

veonka
6. máj 2011

@strihalka no veď ten moj cyklus tiež nie je bohviečo teda 🙄 , strašne dlhý... ale odkedy pijem alchemilku čaj, tak sa mi to jemne začína upravovať, takže aspon čosi. 😉 No a tiež sa bojím, že to snaženie bude nadlho... 😔

strihalka
6. máj 2011

@veonka nene nemusi na dlouho, ja jsem teda hrozny lajdak,koupila jsem si cajik ten jsem za tyden pila dvakrat, kyselinu listovou jsem papla jednou, nejak si to musim dat nekam kde to uvidiim
poraaaaaad

veonka
6. máj 2011

@strihalka toto mi vždy príde táááák ľuto, ked to niekomu kto tak veľmi po bábatku túži nejde... a potom vidíš v tv že nejaká mamička svoje dieťa hodí do koša, alebo... uff, hrôza. ale ja myslím, nech sa nevzdáva, lebo aj lekári sa veľakrát mýlili, a skrátka ... aj zázraky sa dejú, nikdy by som nestrácala nádej. A to že je taká dajme tomu nepríjemná s tým súvisí, lebo to čo prežíva je ťažké a tiež to má stále na mysli...

strihalka
6. máj 2011

@veonka ale ona vubec nema neprijemny vyraz v obliceji, ona je porad jak slunicko..!!!To je na tom prekvpaujici, rika ze si vzdy odma poplace,ael u nas se tvari jak kdyby se nci nestalo, ymslim, ze manzel je jeji velka podpora, a o tech co babo nechteji........je to hrozne, nejvic me prekvapuje, ze kolik mych kamaradek otehotnelo, ze ups, jsem tehotna a ten kdo chce tak nic

veonka
6. máj 2011

@strihalka čajík odporúčam, mne fakt pomohol, ale ja keď mám chuť vypijem aj 1,5 litra, lebo mne teda aj dosť chutí a po ovu (ked ho nepijem tak mi normálne chýba... ale tiež to striedam s inými bylinkami...

no a kyselinu listovú papám aj ja, akurát, ked som si ju v lekárni kupovala tak mi povedala že to je až ked je žena tehu nie pred tehu, že to je zbytočné, ale na krabičke píšu že aj pred tak ja neviem, ale podľa mna rozhodne neublíži. Hovorila mi že ako pred tehu skôr ten calibrum babyplan, že to je ako príprava, nie k.listová

strihalka
6. máj 2011

no me se i ptali ze v kolikatem jsem ze i podle toho se kkupuje k.listova, ale to je vsechno
cajik i me chuti, ale kdyz prijdu vecer z prace, tak jsem tak vyrizena, ze ko, jen doted jem si mwrila teplotu vecer a a pak sexik a jit spinakt:.)