icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
6. máj 2011

ahojte baby, pripajam sa k vam aj ked este nie som aktivna snazilka ☹ /aj ked by som uz chcela byt/ len akosi od januara nerobim nic ine len beham k zubarke : vytrhnutie zubu mudrosti, gangrena na dasne, a teraz v pondelok po straaasnych bolestiach mi v utorok vytrhla koreň samozrejme s anestezou dala mi tam jod a este sem tam ho citim, 17teho na kontrolu a bojim sa ze keby nahodou sa podarilo na prvy sup ze by vsetky tie veci nejako mohli uskodit. Ale uz vas dlho citam a nedalo mi to sa nepripojit...vsetkym drzim palce nech sa vam to podari a
saska :tiez som uz v napeti na vysledok testu a dufam ze moje zuby konecne dostanu"rozum" a zapojim sa uz ako aktivna snazilka 😀

strihalka
6. máj 2011

no koukam ze saska tu neni a tu je nejako mrtvo😀🙂)))
ja jsme ted odela , objednavkya mam chvili na obed🙂)
jaj, a stale nic neprichazi, a vypadato podle okolnsoti, ze se tomu ani prijit nechce🙂), coz by bylo super🙂
ale radeji nebudem predchazet, i kdyz uz bych nejradeji byla na konci u vysledku //🙂kdo by tady nechtel🙂

veonka
6. máj 2011

@strihalka to by sme chceli všetky 😀 aaaach jo. Kedy budeš testovať?
Tá kyselina listová- no ženská v lekárni mi vravela, že to mi je zbytočné jesť, lebo to je vraj na prekrvenie, resp. na správny vývoj plodu a tak, takže to treba až keď tam je 😝 ale tak ja si sem tam dám, veď hádam neublíži...

veonka
6. máj 2011

Mne tie moje prsia stále vrtajú v hlave 😖 , čo to môže byť keď okrem toho že sú také naliate, cítim aj také pálenie v žilách a aj pod pazuchami... mali ste to niektorá? Nechcem si robiť nádeje 🙄 ... ale .... robím si 😅

jania023
6. máj 2011

ahoj mozem sa k vam pridat?tak ja sa snazim uz dlhsiu dobu ale zatial bez uspechu...posledne 3 cykly tehu test pozitivny a ms stale dosla..tento mesiac folikulmetria na 11DC 16mm vajucho takze ok HP v pohode az na zvyseny prolaktin a nizku sliznicu v pondelok dalsi HP tak sa uvidi ten zazrak 😅 dnes 3DPO nasadeny utrogestan..tak teraz iba cakat..doky si bol isty ze bude anovulak ale zrejme sa mylil...vydel tam jedno vajucho 16mm ale ja som vydela 4 rovnake tak bud to boly cysty alebo tiez vajucha..doky povedal ze nevie co je to.. 😠

strihalka
6. máj 2011

@jania023 kokso, tak tomuhle fubec nerozumim☹
@veonka no taky mam hodne nacteno a vsechny priznaky si samo ze naznacuju ze je mam, tzn., boli me prsa, bradavky, horzne me boli nohy, zvlasst holeni kost, jemne paleni v brisku a chute?ty mam porad stejne, dokazu sezrat cokoliv🙂)

strihalka
6. máj 2011

@veonka testovat nevim, mozna po vikendu, jeden test z minuleho ze zacatku bxl negativni

marosusu
7. máj 2011

@saska697 soom zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵

zairaz
7. máj 2011

Ahojte snažilky. Čítam Vaše story, ale tak už by som sa chcela aj k Vám pridať. Aj keď chodím ešte na VŠ 3 stupeň už :/ nejak ma to už prestáva napĺňať a tak sme začali s priateľom snažilkovať, však nech sa veci pohnú dopredu 😵 a toto by bol krásny dôvod. Tak začali sme už tento mesiac, ale myslím že neúspešne očakávam už MS. Ale po nej už zbieram všetky potrebné info na meranie BT, lebo u mňa je to kvôli môjmu cyklu nie moc priaznivé. Tak preto som sa rozhodla aj začať a nečakať, lebo predpokladám, že to potrvá dlhšie 😖 . Ale nevadí, hlavne veľa pozitívnych správ v tejto skupinke!

strihalka
7. máj 2011

noo, tak dnes hnedy vytok malicko☹

strihalka
7. máj 2011

tak ted uz jen tento mesic popreji sace aby ji to dopadlo lepe nez me☹

raza
7. máj 2011

ááách dievčence... neznášam narodky ani meniny, lebo vtedy mi prídu všééétci gratulovať ... a aj SVOKROVCI!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
už nech je to za mnou...

noja2210
7. máj 2011

ahojte, dlho som tu nebola...a sikovnice kolko ste toho popisali...to nemam sancu docitat 😉
ako sa dari snazilkam? my nic...tento mesiac dalsia folikulometria ci je vsetko ok...mrcha potvora by mala dorazit v pondelok....ale ziadne pocity ako zvycajne...tak si drzime prsty... 😎 😎 😎

renkaniki
8. máj 2011

Pekny nedelny dnik prajem kazdej z nas..... 😉

janka9898
8. máj 2011

ahojte mozem sa k vam pridat???
este nie som aktivna snazilka keby bolo na mne tak som aj hned 😲 😀 ale manzel este chce pockat do jesene i ked neviem ci uz sa nezadarilo i ked je to z vedeckeho hladiska asi nemozne
mali sme pohl styk nechraneny iba v prvy den menzesu to ssme si mysleli teda manzel nemozem otehotniet a asi ma aj pravdu i ked citam ze mozne to je 😀
no a najhorsie na tom je ze uz mi meska menzes asi tyzdnen i ked ho mam nepravidelny takze velke nadeje si nerobim AAAALEEE co je ze mi byva zle hlavne v aute a to mi nikdy nebyvalo iba pri prvom tehu aAAALE chodim casto cikat a nie som prechladnuta AAALE ma zacinaju boliet prsia mam ich citlive bradavky
AAALE a tie chute zeriem ako za vaaalky tak uvidime pockam do piatku ak nepride mrcha kupim test a v nedelu sa otestujem a ci budem vinimka ktora otehotnela cez menzes neviem ale dufam ze to budem

raza
8. máj 2011

@janka9898 ahoj, vitaj 🙂
no, keď sa to tak vezme, nič nie je nemožné a možno už tehotná naozaj si.. tak potom isto napíš a daj vedieť, ako si dopadla.. držím päste 😉

jk77
8. máj 2011

@raza Ahoj.Citala sam, ze si mala asi sviatok. Tak ja Ti teda gratulovat nebudem, ked to nemas rada (ani ja- tie svoje neznasam, s inymi sa tesim), ale poprajem Ti, nech sa Ti splni vsetko, po com Tvoje srdiecko tuzi 😉 . Pekny den

raza
8. máj 2011

@jk77 ahoj, ďakujem za gratuláciu.. neboj, ja gratulácie mám rada, len tie návštevy svokrovcov už menej 😉
ale aj to treba, pretpíme, pousmievame sa na seba a život ide ďalej 🙂

janka9898
8. máj 2011

@raza dakujem urcite dam vediet

strihalka
8. máj 2011

wauuw, uz se nemuzem dockat zitrejsiho rana na sasku, ze jako dopadlo testovani🙂)

marosusu
9. máj 2011

@saska697 haalooo nooo cooooo ???

elebe
9. máj 2011

@saska697 ahoj moja.....tak čakámeeeeee.....kde siiiiiiii.......

marosusu
9. máj 2011

@strihalka a ty ako si na tom,.,.?

noja2210
9. máj 2011

dobre raaanko....ako spolahlivy je clear blue? dnes ranom mi na 30DC ukazal pluskooo...este teraz sa mi trasu rukyyy

lucka_220809
9. máj 2011

@noja2210 waaaaw 😉 tak to musi byt fantasticky pocit.....

noja2210
9. máj 2011

@lucka_220809 je to neuveritelny pocit - strasna zmes radosti a strachu (z toho, ze to nie je pravda) a akurat dnes mam doma len 1 test a som na PN bez vychadzok.... :DDD

lucka_220809
9. máj 2011

@noja2210 noo, ja myslim,ze tie testy velmi nevychadzaju falosne pozitivne, to skor naopak - zvyknu velakrat byt dlho negat. aj ked je uz tehu 🙂 Tak verim,ze to je tak,ako ti to testik ukazuje... tak blahozelam ti! ja strasne dufam,ze uz skoro budem toto zazivat tiez...

hanysek.hanysek
9. máj 2011

Ahoj holky, tak mám takové tušení, že se zase nezadařilo. Minulé pondělí a úterý byly na ovu testu krásné dvě čárečky.Ve středu čárka velmi zeslábla. Kdy teda byla ovulace? ? Jinak sme se tulili v pátek, v neděli ráno, v pondělí ráno, v úterý ráno a v úterý večer a ve středu. Stačí to, aby se nějaké to "miminko" z těch milionů uchytilo a zůstalo u mě? Nebo sme to prošvilhy, že byla ovu až ve středu? Kolikátý DPO jsem tedy dnes? díky

zucana
9. máj 2011

@noja2210 tie clearblue by mali byt presne a neukazal ti aj tyzdne? blahozelam potichucku aj ja uz chcem 😅 aspon snazit uz sa mozme zacat 😉
a kde je @saska697 ?

zucana
9. máj 2011

@hanysek.hanysek 😀 😀 😀
ovu podla mna bola v stredu 😉