icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lucka_220809
9. máj 2011

@hanysek.hanysek no mali sme to asi uplne presne rovnako 🙂 a ano, asi bola ovu v stredu 🙂

noja2210
9. máj 2011

@hanysek.hanysek my sme mali tento mesiac viac-menej casovany - podla folikulometrie mudr. vyratala kedy by mala byt ovu za optimalnych podmienok, kedze do toho prisli sviatky a folikulometrii som bola 1x, tak to nevedela uplne presne urcit, ale vravela ze zdrave spermie vydrzia aj 72 hodin cakat na svoju sancu a ja cim viac sa pozeram na test, tym viac zacinam verit tomu, ze sa tie male potvory konecne trafili :D

hanysek.hanysek
9. máj 2011

@zucana Myslíte, že tuleníčka bylo dostatek, nebo měl být radši i ve čtvrtek?

hanysek.hanysek
9. máj 2011

@lucka_220809 Stačilo to tuleníčko?

noja2210
9. máj 2011

@zucana to je taky jednoduchsi clearblue, tento neukazuje tyzdne...ale vyslem draheho na nakup...som zvedava s cim z lekarne pride :D

hanysek.hanysek
9. máj 2011

@noja2210 Já si myslím, že u mě nic nezůstalo. Myslím, že toho tulení nebylo dostatek, že mělo být i ve čtvrtek. Ach jo. Teď jen čekat na mrchu.

lucka_220809
9. máj 2011

@hanysek.hanysek myslim,ze to mohlo aj vydrzat a kludne ste sa mohli trafit,ale je asi zbytocne to rozoberat ci a co, lebo v realite to uvidis az ked nepride ms... drzim ti palce 😉

zucana
9. máj 2011

@hanysek.hanysek to je tazko povedat 😅

marosusu
9. máj 2011

@noja2210 veeeelaaa drzim prsteky,.,.,.konecne dalsia tehula,.,.,.,.i ja chcem vidiet 2 //,.,.,.:DDD

jafnka
9. máj 2011

tak ja si vybavím do zv internet a saska tu nie je? tak hádam je u dr

saska697
9. máj 2011

Caute kocky tak test som si robila az vcera rano,ale zase nic len jedna a nad ranom krce v bruchu a mrcha je tu pekne silna a bolava klasika 😠 . Asi uz koncim nebudem snazilkovat kaslem na to ma to priam nastvalo 😠 😒 ...................

lucka_220809
9. máj 2011

@saska697 ☹ to mi je luto. poznam tieto chvile, ked uz sa clovek uplne naladi na to,ze je to tu... odsmutni a odhnevaj si to, inak sa to ani neda... ja to neznasam,ked este aj meskam a potom z toho nic nie je ☹

saska697
9. máj 2011

@lucka_220809 Preeesne tak a som zvedava ako bude dalsia mrcha:(( a kedy ked tato prisla az na 49dc:(

zucana
9. máj 2011

@saska697 ☹ nevadi ideme dalej 😉 🙂 hlavu hore prebolime mrchu a snazilkujeme 😵

elebe
9. máj 2011

@saska697 moja presne tieto vety som si už povedala aj ja a niekoľkokrát.....a dobre som sa vyzúrila a vyrevala....ja mám dnes tiež depku,mne zase stále nie a nie príjsť ovulka ☹ ☹ ja už neviem čo mám robiť ☹

saska697
9. máj 2011

A teraz rozmyslam ci to ten tyzden od 25-30.4.nebola dalsia ovu alebo tak lebo ma bolelo podbrusko ako na mrchu a mala som taky riedky priesvitny vitok lebo o 25-8.5 vyzchadza pekne 14dni....

lucka_220809
9. máj 2011

@saska697 fuha, 49 dni.. tak to uz je brutus, to uz by som si bola ista, ze som tehu, a ked to potom pride, tak je to ako riadny podraz a zly zly vtip.... ale prejde aj tato nalada, neboj. Akokolvek, pri dalsom plodnom obdobi budes opat s ocakavanim a dufanim, a ak aj nechas tomu uplne volny priebeh, mozno to bude aj lepsie... V kazdom pripade - asi kazda z nas to tu prezila uz x-krat, ze uz si myslis,ze hej, a ono nic z toho ☹ to je na porazeniee 😠

jafnka
9. máj 2011

@saska697 tak to ma mrzí ☹

jafnka
9. máj 2011

@saska697 aj to je možné, že sa ti ovu posunula

saska697
9. máj 2011

@elebe
@zucana Ale aspon vcera som bola vo svojom zivle. Cely den od 10do 20 som bola s kamoskami co maju deticky 3r,1a polr a mesacne🙂)Mali sme taku babsku jazdu chlapov sme mali na fudbale🙂,len skoda,ze ja nie ako maminka 😒 ......
Len som zvedava ako budem mat ovu a ci vobec:( Kolko stoja ovu testy?

elebe
9. máj 2011

@saska697 no ja by som asi takú babskú jazdu nezvládla 😖 😖 neviem koľko stoja v obchode,ja som si ich objednávala cez net po 40centov a ešte mám nejakých 5ks doma.....ak chceš tak ti ich pošlem...

saska697
9. máj 2011

@lucka_220809 No a najme ked sme postupovali podla rady dr..... a aj tak nic stoho:( No kazdopadne musim draheho donutit aby isiel k dr!!!!aj keby co bolo🙂). Ten april si s podaktorych co sme tu fakt vystrelil 😠

saska697
9. máj 2011

@jafnka Skor som mala dve za jeden mesiac lebo normalnu som mala na 16DC tu co som vzdy povazovala za zacinajucu mrchu....

saska697
9. máj 2011

@elebe A ty ich uz nebudes potrebovat? Nie nemusis si zlata poviem drahemu nech zaobstara u kamarata🙂) nech sa trosku aj on stara🙂)

janielik87
9. máj 2011

@saska697 juuj :( to je nanic. Ja som sa cez vikend tesila, ze v pondelok na nas nahadzes nejake tehu virusiky a testiky si obkukame. :( No neva, ja si presne kvoli ovulke meriam teraz bazalnu teplotu, aby som zistila, ci vobec mam ovulku a kedy. Lebo ja mam tiez take nevyspytatelne cykly, ze ma uz neraz (ked sme sa este nesnazili) oblafli, ze som tehu... :( Hlavu hore, manzel k doktorovi, ty meraj bazalku a uz to musi vyjst!!! Nam vsetkym.

lucka_220809
9. máj 2011

@saska697 hej, tiez mi zrovna april meskala ms 3 dni a mne skoro nikdy nemeska, tak som si uz myslela,ze som...
Ovu testy sa daju v kazdej lekarni kupit, stoja rozne, cca 5-6 EUR jedno balenie po 5 testov. Cez net su asi lacnejsie, ked si objednas... A ako si predtym vedela, ze mas ovu, ked si si testik nerobila? ci si bola na folikulometrii?

marosusu
9. máj 2011

@saska697 aaaachhhh jaaaaaj,.,,.,.hlava hore,.,.,.aaaa hor sa bojovat do dalsieho kola,.,.,.,.mojka :D

drobik1
9. máj 2011

@saska697 ahoj..tak to ma fakt mrzi .. ☹ ale nevzdavaj sa mozno ked to nebudes tak sledovat a nechas tomu volny priebeh tak sa to uz podari.. 🙂 neboj mrcha odide a ty sup zase hlavu hore.. 🙂

elebe
9. máj 2011

@saska697 ja ich nepotrebujem,lebo mám vysokú LH a mne vychádzajú ovu testy stále rovnako pozitívne....takže mne sú naprd....