2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@hanysek.hanysek my sme mali tento mesiac viac-menej casovany - podla folikulometrie mudr. vyratala kedy by mala byt ovu za optimalnych podmienok, kedze do toho prisli sviatky a folikulometrii som bola 1x, tak to nevedela uplne presne urcit, ale vravela ze zdrave spermie vydrzia aj 72 hodin cakat na svoju sancu a ja cim viac sa pozeram na test, tym viac zacinam verit tomu, ze sa tie male potvory konecne trafili :D
@zucana Myslíte, že tuleníčka bylo dostatek, nebo měl být radši i ve čtvrtek?
@lucka_220809 Stačilo to tuleníčko?
@noja2210 Já si myslím, že u mě nic nezůstalo. Myslím, že toho tulení nebylo dostatek, že mělo být i ve čtvrtek. Ach jo. Teď jen čekat na mrchu.
@hanysek.hanysek myslim,ze to mohlo aj vydrzat a kludne ste sa mohli trafit,ale je asi zbytocne to rozoberat ci a co, lebo v realite to uvidis az ked nepride ms... drzim ti palce 😉
@hanysek.hanysek to je tazko povedat 😅
http://www.fertilityfriend.com/home/susu moj grafik :D
tak ja si vybavím do zv internet a saska tu nie je? tak hádam je u dr
Caute kocky tak test som si robila az vcera rano,ale zase nic len jedna a nad ranom krce v bruchu a mrcha je tu pekne silna a bolava klasika 😠 . Asi uz koncim nebudem snazilkovat kaslem na to ma to priam nastvalo 😠 😒 ...................
@saska697 ☹ to mi je luto. poznam tieto chvile, ked uz sa clovek uplne naladi na to,ze je to tu... odsmutni a odhnevaj si to, inak sa to ani neda... ja to neznasam,ked este aj meskam a potom z toho nic nie je ☹
@lucka_220809 Preeesne tak a som zvedava ako bude dalsia mrcha:(( a kedy ked tato prisla az na 49dc:(
A teraz rozmyslam ci to ten tyzden od 25-30.4.nebola dalsia ovu alebo tak lebo ma bolelo podbrusko ako na mrchu a mala som taky riedky priesvitny vitok lebo o 25-8.5 vyzchadza pekne 14dni....
@saska697 fuha, 49 dni.. tak to uz je brutus, to uz by som si bola ista, ze som tehu, a ked to potom pride, tak je to ako riadny podraz a zly zly vtip.... ale prejde aj tato nalada, neboj. Akokolvek, pri dalsom plodnom obdobi budes opat s ocakavanim a dufanim, a ak aj nechas tomu uplne volny priebeh, mozno to bude aj lepsie... V kazdom pripade - asi kazda z nas to tu prezila uz x-krat, ze uz si myslis,ze hej, a ono nic z toho ☹ to je na porazeniee 😠
@elebe
@zucana Ale aspon vcera som bola vo svojom zivle. Cely den od 10do 20 som bola s kamoskami co maju deticky 3r,1a polr a mesacne🙂)Mali sme taku babsku jazdu chlapov sme mali na fudbale🙂,len skoda,ze ja nie ako maminka 😒 ......
Len som zvedava ako budem mat ovu a ci vobec:( Kolko stoja ovu testy?
@lucka_220809 No a najme ked sme postupovali podla rady dr..... a aj tak nic stoho:( No kazdopadne musim draheho donutit aby isiel k dr!!!!aj keby co bolo🙂). Ten april si s podaktorych co sme tu fakt vystrelil 😠
@saska697 juuj :( to je nanic. Ja som sa cez vikend tesila, ze v pondelok na nas nahadzes nejake tehu virusiky a testiky si obkukame. :( No neva, ja si presne kvoli ovulke meriam teraz bazalnu teplotu, aby som zistila, ci vobec mam ovulku a kedy. Lebo ja mam tiez take nevyspytatelne cykly, ze ma uz neraz (ked sme sa este nesnazili) oblafli, ze som tehu... :( Hlavu hore, manzel k doktorovi, ty meraj bazalku a uz to musi vyjst!!! Nam vsetkym.
@saska697 hej, tiez mi zrovna april meskala ms 3 dni a mne skoro nikdy nemeska, tak som si uz myslela,ze som...
Ovu testy sa daju v kazdej lekarni kupit, stoja rozne, cca 5-6 EUR jedno balenie po 5 testov. Cez net su asi lacnejsie, ked si objednas... A ako si predtym vedela, ze mas ovu, ked si si testik nerobila? ci si bola na folikulometrii?

@hanysek.hanysek no mali sme to asi uplne presne rovnako 🙂 a ano, asi bola ovu v stredu 🙂