icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marosusu
9. máj 2011

@saska697 a moja nechces skocit k dr nech ti skrati cyklus,.,.hmmm

zucana
9. máj 2011

@saska697 pocuj a ten tvoj doki ti nemoze nejak upravit? ved to musi byt sila taky cyklus...ale nic si z toho nerob ani my co mame cyklus 28 dni tak vidis, tiez nic 😉 alebo nechces si skusit robit ovu testy nech vies kedy mas ovulku aspon?normlane bych si cely mesiac robila testy a zapisovala si kedy ukazal pozitivny ovu test.sice ja to vyjde 20 eur ale aspon budes vediet na com si....

saska697
9. máj 2011

@janielik87 Ved toto ako naschval...... Drahy to asik tusil,lebo ked som isla testovat dako nebol ako keby nadseny:((vrr mrcha jedna hnusna......Aspon keby nebola taka silna a brucjo nebolelo a este byt aj v robote....

saska697
9. máj 2011

@marosusu Mozno to mame v rodine aj segre sa sem tam stane za rok ze jeden mesiac jej vobec nepride mrchaa dostane ju dalsi tak na zaciatku... Ved by mi dal zase antiku a tu uz nechcem aspon zatial kym nie je mimi ved ponej sa mi ako tak daval dokopy cyklus skoro 2r....

saska697
9. máj 2011

@zucana Rozmyslam nad testikmi,ale asi si aj kupim ten test plodnosti co je na doma pre zeny aj muzov.....

daniela242
9. máj 2011

@saska697 mrzí ma že to nevyšlo ☹ snáď to vyjde nabudúce. Tá príroda sa s nami pekne zahráva ☹

saska697
9. máj 2011

@daniela242 Hmm co uz ktovie co je snami :( mozno sa mimi ani nedockame vrrr 😠 Ale pevne verim,ze aspon Vam sa to kocky podariiii

elebe
9. máj 2011

@saska697 test plodnosti? to sa dá kúpiť v lekárni?

daniela242
9. máj 2011

@saska697 aaale prečo by sme sa nedočkali .Uvidíš že budúci rok tu už budeme písať o zážitkoch z pôrodu 🙂

janielik87
9. máj 2011

@saska697 no mne prisla takto minuly mesiac (prvy nasho snazilkovania) prisla sice na 35DC, co je u mna fajn ...ale od 22DC som mala PMS a dost silny a uz som si myslela, ze co ak motyka vystrelila...a potom bum mrcha a strasnaaaaa....a to som dopisovala diplosku, takze radost velka prevelka...:(

zucana
9. máj 2011

@saska697 nebud pesimistka uvidis vsetko bude tak ako ma 😉 u nas v temy sa baby snazili az 5 rokov a prislo to a ine isli na uemle a teraz po mimi skusili a na prveho supa otehotneli 😅

noja2210
9. máj 2011

ziaden pesimizmus...poplakat, otriast, hlavu hore a raz sa to podari...musi.... 😉

saska697
9. máj 2011

@elebe Neviem ale na jednej stranke ho maju myslim ze je to stranka otehotnenie.sk

jafnka
9. máj 2011

ja teraz tak riadne od veci, ale dosť ma to zobralo - v sobotu zabili moju profesorku z gympla. to je už des čo sa tu deje a dokonca aj v takom meste ako je zvolen

saska697
9. máj 2011

@daniela242 Bodaj by si mala pravdu🙂).

saska697
9. máj 2011

@janielik87 To uuuplne potesi najviac aspon keby prisla v piatok by som nemusela byt tak dlho v robote,ale nie musela dnes rano o 3:(vrrr

saska697
9. máj 2011

@zucana :o) len kto vie co je u mna zase aky problem sice dr. povedal,ze je vse oki len na citologiu budem musiet ist zase v lete presne o pol roka:(((....

jafnka
9. máj 2011

@saska697 ja by som tiež mala dnes dostať alebo zajtra a vôbec by ma neprekvapilo keby došla akurát keď budem v noci cestovať lebo mne tiež zvykne chodiť v ten najnevhodnejší moment (stužková, maturita, obhajoby...) ale podľa grafu BT som dnes na 33DC len 8DPO tak uvidím kedy teda dojde lebo mne sa ovu zjavne dosť posunula, ale bruško ma už trochu bolí tak neviem. dúfam, že potom okrem mechúra nebudem musieť riešiť ešte aj krátku LF. myslím, že aj ty by si mala začať merať. a ten test čo si spomínala na akom princípe funguje?

strihalka
9. máj 2011

@marosusu no v sobotu jsem prisla domu a s pocitem ze vygruntuju cely byt jsem uz hctela zacit, ale najedno se prihlasila bricho a ja musela odvolat vse co jsem chtela udelat, bo mrcha dosla......ale beru to pozitivne aspon muzem zacit pocitat, merit jsem zacala rano presne v devet hodin🙂)kdy vstavam do prace a zatim mam vzdy upe presnou teplotku, tak snad mi graf ukaze i kdy je presne ovu......msuim jit rychle na zacatek, mrknout jak dopadla saska, pak doctu zbyteka jsem u vas holky🙂)

strihalka
9. máj 2011

@saska697 saska je mi to lito, aspon u tebe jsem doufala a verila, ze si tu presctu od tebe krasne dve carky.....mrzi me , ale zase uz nemusis cekat na mrchu, vis, ze je tu a muzete zkouset dalsi mesic...i ja jsme to dostala v sobotu v poledne, nejdriv smutek aj manzel me objimal, ajk mu byo lito,a le mesic jde dal, zacala jsem merit teplotu poradne a teprve tento mesic na to vlitnem , jen se vbojim aby drahy nemel unavene spermie🙂))bude to skoro kazdy dne🙂)

janielik87
9. máj 2011

@saska697 no hlavne ze dosla...mne raz meskala 6tyzdnov (mala som akurat statnice) sla som za dokinou, jeden tehu test som mala aj pozitivny!!!! a pichla mi vyvolavacku a o 10dni mrcha dosla...to bolo fakt uzasne. Ale vtedy by sa este mimco nehodilo :( Este bolo vela skoly predomnou. A nemali sme byt a ani neboli svoji. Ale aj tak...

strihalka
9. máj 2011

http://www.otehotnenie.sk/product/test-zenskej-... tady je ten test plodnosti, co vzpominala @saska697 🙂)

strihalka
9. máj 2011

tady nikdo neni???? ☹

lucka_220809
9. máj 2011

@strihalka ale je 🙂

strihalka
9. máj 2011

no suepr, uz jsem ymlsela ze jsem osirela

lucka_220809
9. máj 2011

@strihalka vsetci asi maju obedne prestavky 🙂 .. aj ja mam, ale mam obed so sebou,tak ho travim na nete 😉

strihalka
9. máj 2011

@lucka_220809 no ja pro jistotu maam prestavku cely den🙂)

lucka_220809
9. máj 2011

@strihalka ja som tu tiez plus-minus cely den, len musim robit kopu veci,tak nie vzdy stiham reagovat...teraz mam ale volnejsie 🙂... hoci ja to robim trosku aj ucelovo, ze sa snazim netravit na konikovi vsetok cas, som z toho potom zblbnuta a snazim sa prilis nepodlahnut panike z toho,ze sa nedari... a pri tomto "babatkovani" a "snazilkovani" tu v tychto diskusiach je celkom narocne nepodlahnut sialenstvu :D :D aspon pre mna... aby som sa udrzala nohami na zemi uz,tak sa snazim vsetko len s mierou :D

strihalka
9. máj 2011

@lucka_220809 a jak dlouho se snzailkujete?
my v podstate minuly mesic zacali ale tento mesic uz aj BT a sledujem ovulku🙂

lucka_220809
9. máj 2011

@strihalka od decembra 2010... takze pol roka, co nie je este uplne zle, ale cloveka to frustruje... :-/ Snad sa podari skoro 🙂