icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

strihalka
9. máj 2011

v
@lucka_220809 verim ze to doúadne brzojsem an to zvedava, jak se pdoari, o to vic, ze je to neco noveho

lucka_220809
9. máj 2011

@strihalka je to uzasne, ked sa zena raz rozhodne, ze chce babo,tak ci chce alebo nie, celu ju to ovladne.. aspon u mna to tak je.. velmi sa uz tesim na babatko, ze predstava dlhsieho cakania ma celkom desi... Clovek nikdy nevie... treba to prijimat ako to prichadza. Snad teba necaka vela sklamani v podobe prichadzajucej mrsky ale ta skoro prekvapia // na teste... ja dufam kazdy jeden mesiac 🙂

strihalka
9. máj 2011

dakujem aj to b eprajem at to co skoro prijde, ja si porad pozitivne rikam, zeccccs, proc ja ybch emal ybt ta, ktere to nepujde, takze pozitivne, no vuidime jak dlouho mi to vydrzi🙂)

lucka_220809
9. máj 2011

@strihalka to si asi kazdy vravi 🙂 A u vacsiny to aj plati... niekedy to len nie je hned a tak rychlo a lahko, ako si to kazdy predstavuje... ja mam okolo seba vela vela kamosiek, ktore otehotneli na prvy-druhy sup, cize uz aj 6 mesiacov je pre mna celkom dost, ale snazim si vraviet, ze je to uplne normalne... a ze sa podari,ked sa bude mat.. hlavne sa nechcem psychicky velmi zatazovat a tyrat tym tlakom, ktory potom z toho clovek ma. Preto ani sem nechodievat az tak casto, lebo potom neviem na nic ine ani mysliet ako na babatko 🙂

noja2210
9. máj 2011

@lucka_220809 presne tak, je velmi tazke si udrzat hladinu normalnosti, ak nieco tie dve ciaky chces viac ako cokolvek ine :D ... ale... moj drahy mi stale vravi, vsetko bude...len nie vtedy ked chces ty....a presne tak to aj je...tento mesiac som na testiku ciarky necakala...hladela som na to skor tak, ze to nevyslo...ze o mesiac...a potvorky boli tam !! :DDD

lusinda1989
9. máj 2011

@saska697 sasenka mrzi ma to ze ti ta mrchana dosla..... ale zasa na druhej strane zober si moj priklad ja som po vyvolavacke a mrcha staaale nikde tak ako to co uz je....

lucka_220809
9. máj 2011

@noja2210 ved presne... tak sa snazim teraz drzat sa nad vecou a zameriavat sa na rozne veci, a nie len sa sustredit na to, ci som tehu, nie som, ci som plodna alebo co... cloveku z toho makkne mozog :D
Tak snad vo finale budem milo prekvapena tak ako ty dnes 😉

milagros
9. máj 2011

@hanysek.hanysek myslím skôr, že či ste to neprehnali ....vraví sa,že najlepšie je dať si dva dni pauzu lebo za tak krátko sa nevytvorí veľa "detičiek"

zucana
9. máj 2011

babky suhlasim s vami aj ked je fajn tu kecat a zasa na druhej strane sa vela priucit... 😉 ja som sa tu vela dozvedela...
no a tento mesiac si idem overit testami ovulku a skusit to a ked to nevyjde ani tento mesiac tak ideme na nahodu samoska ze sa snazit budeme najviac v dni ovu lebo ja som dost pracovne vytazena a mm ani nehovorim a este prerabame dom... 😅

lucka_220809
9. máj 2011

@zucana ved urcite je to super, inak by sme tu neboli 🙂 Je vyborne zdielat to s niekym,citat si o tom, ked este v okoli o tom predsa ani nerozsirujem nic... ale viem aj, co aka som uz po niektorych debatkach ostala navnadena,ze uz isto som tehu, a nebola som... a to nie je nicia vina, len clovek lahsie do toho sklzne, ked sa o tom stale bavi 🙂 to je vsetko.... 😉
Ja som sa napr. len vdaka dobrym radam jednej tu "spoznanej" kamosky dokopla na folikulometriu minuly mesiac, a som za to velmi vdacna... aj ovu test som zmenila a vysiel mi tento mesiac krasne... kopu veci by som nevedela inak 🙂

zucana
9. máj 2011

@lucka_220809 a aky ovu test?

lucka_220809
9. máj 2011

@zucana robila som si predtym rapiClear.. tak ten mi vychadzal tak divne... ze napriek tomu,ze som bola na folikulometrii a dr mi potvrdil ovulku, tak mi nevysla ta druha ciarocka taka vyrazna, bola stale slabsia ako ta kontrolna... co v reale znamena negat. test. Tento mesiac som si kupila iny - Woman secret ovulačný test ... po rozbaleni to bolo to iste ako rapiClear, ale vysiel mi nadherne.. test. ciarka este vyraznejsia ako kontrolna a vysledok do minuty bol uplne peckovy krasne viditelny 🙂 Potesila som sa velmi...
Ale je to moja skusenost len, ostatnym mozno vychadzaju tie rapi ok, mne ale fakt vzdy divne vychadzali... tak slabo..

zucana
9. máj 2011

@lucka_220809 mne tier rapidclear vychadzal slabo ale potom ked bola ozaj ovu tak mi silno vysiel 😉 je to asi indivindy a uvidime tento mesiac ale dobre vediet 😵

milagros
9. máj 2011

@saska697 poznám jednu babu čo nevedela ostať tehotná dva roky a tiež jej dr. povedal ze vsetko je v poriadku a stale nic tak isla na umele a zas nic az po dvoch rokoch ju poslali na laparoskopiu kde zistili ze ma nepriechodne vajecniky tak jej ich prefukli,potom jej doki vyratal ovu a bum podarilo sa

strihalka
9. máj 2011

i ja mam znamou 7let se pokouseli..... a pak dovolena a najednou prijela a co to nevidim🙂)))upe jiny clovek🙂)jenze ja ted cekam na novou obcanku a novy pas, takze svatbeni cesta se odklada na konec leta☹

lucka_220809
9. máj 2011

@zucana ked ti vychadza, tak super.. ani neries 🙂 mozno som to len blbo ocikala 😀 Ale som rada, ze je vsio ok a ovulka je ako ma byt... ostatne je uz nie v mojich rukach 🙂 babatko pride hadam coskoro...

noja2210
9. máj 2011

dovolenka pomohla aj nam...21 dni relaxu daleko od reality a tiez z nas boli po navrate ini ludia...

tara9
Odpoveď bola odstránená
sussana1108
9. máj 2011

ahojte...som tu nová a tiež sa pripájam k tým dievčatám,čo čakajú na to,aby sa im na teste ukázali dve čiaročky...snažíme sa už cca pol roka a nič,je pravda,že máme toho teraz veľa,ja mám novú prácu,staviame dom atd. teraz sa muž dostal zo zápalu priedušiek,bral antibiotiká teraz ich beriem zas ja lebo som chorá:o( bude niekedy konečne dobre????

elebe
10. máj 2011

ahojte kočeny.....kde ste???? ja mám pocit že ovulka už krúži okolo mňa .....dnes teplota 36.5 a tak sme ráno tulkali.....lebo večer to nepôjde.....a baby stalo sa vám že pri tulkaní bolo všetko mokré,myslím odomňa,strašne veľa výtoku 😕 😕 žeby náznak ovulky?

marosusu
10. máj 2011

baby mam pre vas spraaavu vcera a dnes duchoviaaa 2// suuu na testiiku
http://www.fertilityfriend.com/home/susu
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/grafy-bt-s...
kuk fotoooo
aaaaa

elebe
10. máj 2011

@marosusu jéééééj supeeeeeer......tak nech to len silnie 😉 😉 😉 aj ja chceeeeeeeem,popluj ma pre šťastie 😀 😝

marosusu
10. máj 2011

@elebe tfuj tfuj tfuj ..,,..,dufam ze zosielnie :D

jafnka
10. máj 2011

@marosusu juj, super! nech ti pekne silnie 🙂

jafnka
10. máj 2011

@elebe ahoj. pred ovu môže teplota klesnúť tak hádam je to aj tvoj prípad. už by sa patrilo 🙂

zucana
10. máj 2011

@marosusu super spravy 😵 teraz je rad na nas ostatnych a tema moze zaniknut 😀 😀 a kde su vsetky tehulky aspon nech sa pridu pozdravit 😕 😅

elebe
10. máj 2011

@marosusu ďakujem a teraz nech sa to už chytí aj na mňa.....kedy robíš ďalší testík??

elebe
10. máj 2011

@jafnka jáj pevne dúfam a verím že konečne prebehne.....ale dnes sa cítim aj nejako zvláštne....pre istotu sme ráno tulkali,tak uvidím aká bude teplota zajtra. dúfam že už vyššia

keenfan
10. máj 2011

Ahoj kocky, ako sa mate?
@marosusu drziiiiiiim palec
@saska697 😒 😒 skoda, joj...to muselo pekne mrziet! hor sa do dalsieho snazilkovania 🙂
@strihalka my sa tiez snazime od min.mesiaca, resp. od marca ale to sme nie tak uplne, tak naplno 😀 az od aprila...skoncila mi mrcha, tak zachvilu sup na to 😀

lucka_220809
10. máj 2011

@elebe a nerobila si si ovu testik?