icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
10. máj 2011

@elebe tak ten zvláštny pocit je podľa mňa dobré znamenie 🙂 tak nech teplota pekne stúpne a udrží sa hore do januára 🙂 ja som mala mať včera mrchu, ale keďže som mala ovu posunutú tak som zvedavá kedy dojde, ale podľa toho, že od včera ma bolí brucho tak bude tentokrát poriadna

elebe
10. máj 2011

@lucka_220809 no ja si môžem robiť ovu testy každý deň a mám ich stále rovnako pozitívne.....stále rovnako silné čiarky a ovu nikde ☹ ☹

elebe
10. máj 2011

@jafnka jáj bodaj by si mala pravdu.... 😉 inak viem že je to hlúposť,ale čítala som naše horoskopy na máj a obidvaja tam máme že otehotnenie alebo správa ktorá vás vynesie do neba alebo že teto mesiac nastane vo vašom živote veľký zvrat.....tak uvidíme,ale horoskopom moc neverím...... 🙂

lucka_220809
10. máj 2011

@elebe fiiiha, tak to som este nepocula... aj ti to niekto vysvetlil? napr doki tvoj, ze ako je to mozne? to znamena ze mas ten lutein.hormon asi stale na takej vyssej hladinke... a nerozmyslala si nad folikulometriou? tam vies s istotou,ci ta ovulka ide prebehnut ... staci si skocit k dr od cca 12DC...

jafnka
10. máj 2011

@elebe ja tiež moc horoskopom neverím, ale moja mama má zase, že v lete má prísť k veľkým peniazom tak by bolo fajn keby im to tentokrát vyšlo 🙂

elebe
10. máj 2011

@lucka_220809 no doki mi povedal že mám vysokú LH a že asi som si kúpila veľmi citlivé testy.....nepovedal že mám príjsť....ja som bola veľmi rozhádzaná už 2 cykly a tak mi nasadil clostil a povedal že ak sa nepodarí otehotnieť,tak mi to aspoň preberie moje udriemané telo....tak teraz čakám na ovulku a dúfam že bude,lebo cítil podbruško a dnes ráno pri tulkaní som bola až enormne mokrá,len som kukala jak puk 😕

elebe
10. máj 2011

@jafnka no tak to by bolo super 😀 😀 aj môj priateľ má tento celý rok považovaný za jeden najlepších v živote a tiež že veľký obnos peňazí a tak dúfam že budeme sa tesšiť aj miminka 😀 😀

lucka_220809
10. máj 2011

@elebe tak snad je to tu 🙂 ta najvacsia vlhkost je tesne pred ovulkou,tak pokracujte aj zajtra aj zajtra pekne... drzim palce...
Ja som si dnes zobrala den volnicka a idem sa pobavit k byvalej kolegyni s jej rocnou dcerkou 🙂 snad sa nachyta a nalepi 😀 😀 ..nie ze by som bola poverciva hehe 😝

elebe
10. máj 2011

@lucka_220809 no lenže ja nemám hlien,teda nám ale len tak málo....a to vlhko bolo pri tulkaní,ale tak veľa 😕 😕 to tiež môže značiť ovulku?? 😕

lucka_220809
10. máj 2011

@elebe ani plodny hlien netecie vacsinou cely den v kuse, ja si ho napr velakrat zbadam tak raz za den a potom zvysok dna ani nie... tak ty si ho mozno tak cez den nebadas, ale teraz bol badatelny, ked sa zvysila celkovo sekrecia...;) Neviem,nie som doktor, ale ti ako snazilka asi poradim,aby si sa tolko nezaoberala tym,ci to je znak ovu alebo nie je znak ovu 🙂... verme , ze ovu ide byt, ved moze byt, aj tak s istotou nevyspekulujes, ci bola alebo nie, len sa tym psychicky zatazis a to nie je na nic dobre... drz si palce, ja ti drzim... tiez som mala niekolko mesiacov problem si ovu vysledovat..a viem,ze cim viac som nad tym meditovala,tym mi z toho rastla uzkost a ani babo sa do uzkostneho bruska veru neuhniezdilo :-/ Skus zvolnit (aj ked viem,ze je to takmer nemozneeeee)... 🙂 Ale aspon radsej dufaj,ze ovu je a mozes byt tehu... to je krasne pozitivne 😉 Mne moj manzel vzdy povie,ze sa uz mozem na babo tesit, lebo pride, aj ked nie teraz alebo o mesiac, tak casom urcite.. tak mu verim 😀

keenfan
10. máj 2011

@lucka_220809 pardon ze sa vtieram do debaty, ale paci sa mi Tvoj pozit pristup 🙂 😉

elebe
10. máj 2011

@lucka_220809 ďakujem si zlatá,no však uvidíme snáď sa podarí.....nechcem nad tým meditovať,ale niekedy to nejde 😖 aj môj vraví,neboj určite budeme mať malú princeznu,len to trvá kôli tomu že my chceme tú najkrajšiu 😀 😀

strihalka
10. máj 2011

@marosusu sups sup pro dlasi testik do lekarny🙂)a jeste jednou moc veka gratulka

marosusu
10. máj 2011

@strihalka vdakaaa,.,.,.testik som si rano robila a 2// hned naskocili uz je to silnejsi duch,.,.,.a test citlivost 25,.,..,aa dnes idem na nakup dalsich testov,.,.fuuu a zajtra rano znova testujeme,.,.,.:D

strihalka
10. máj 2011

@marosusu jeee, tak to velka gratulave🙂))moc ti to preji🙂))
ja uz mam ctvrty den teplotu uplne stejnou 36,8, tak doufam, ze ovulka nezradi a doarzi

jafnka
10. máj 2011

@strihalka nemáš dáku vysokú tú teplotu na to, že si pred ovu? teda aj ja som mala, ale len chvíľu a to preto, že na mňa bacil liezol

strihalka
10. máj 2011

@jafnka jeste nemam tesne pred ovulkou, tahle teplota se me drzi od zacatku cyklu, coz je 4dny, ale je mi divne, ze je poradstejna

jafnka
10. máj 2011

@strihalka jaj 4DC, tak ty ešte mrchuješ? tak by ti ešte len mala klesnúť. podľa mňa je úplne v poho, že je rovnaká, tak by to malo byť, čo najmenej skákať hore dolu, výskok len keď je ovu. to nie ako moje kopce 🙂

strihalka
10. máj 2011

jeeee, takze toi je teda dobre.)uff, se mi ulevilo, bo vsichni ji maji kopcovitou a ja jsem si myslela ze to tak ma byt🙂) a to to merim katde rano presne od 9:10-9:15 .))))hezky pop probuzeni, upe v klidu, presne podle pravidel🙂)

janielik87
10. máj 2011

@strihalka aj ja som mala 3dni za sebou rovnaku 🙂 cize to nie je nenormalne. Ja cakam, kedy dojde ovu. Snad dojde. A snad to bude podla predpokladu na 18DC. Dnes som 16DC a test negativny (ovulacny 🙂) http://www.fertilityfriend.com/home/350f87

strihalka
10. máj 2011

@janielik87 no sak jsem za to rada, tak doufam, ze pak bude vse jasne azb bude padat dolu a apotm nahoruuuuuuu.))

milagros
10. máj 2011

@marosusu držím palce, a ráno šup sem s dvomi silnými čiarkami

drobik1
10. máj 2011

@marosusu jeej super tak sa tesim zatial potichu s tebou..a drzim palce..mooooooc 🙂 🙂

monyseq
10. máj 2011

@jafnka Ahoj, můžu se zeptat kde jsi slyšela, že 36,8 je před ovu vysoká? Já jí tak mám už 3cyklus vždy kolem 36,7 - 36,8 a při ovu klesne na 36,4 a po ovu na 37-37,1..

monyseq
10. máj 2011

@marosusu Moc gratuluju 🙂 a nějaké příznaky??

strihalka
10. máj 2011

@monyseq ja si hlavne myslim, ze je velky rozdil v tech teplotach, ci to meris vaginalne bevo v ustech......bych stoupani a klesani teploty na to vliv nema, ale dole ta teplota bude vzdy vetsi🙂)si myslim ja🙂

jafnka
10. máj 2011

@monyseq ja som to len porovnala s mojimi teplotami, že ja som mala trochu nižšie 🙂 ale vraj záleží aj kde meriaš, či v ústach alebo v pošve, niekde je nižšia a niekde vyššia, ale neviem kde

monyseq
10. máj 2011

@strihalka No právě, ja totiž když si měřím v puse tak mám teplotu 34,6 - 35,6, jsem nějaká divná...

strihalka
10. máj 2011

@monyseq i ja mam teplotu nizsi v puse.....proto merim vagoinalne, protoze predevsim o tam ide o tu teplotku🙂)))

monyseq
10. máj 2011

@strihalka jj já taky a přítel už je tak naučený, že mě budí abych si jí měřila ve stejnou dobu 😒