icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
10. máj 2011

@monyseq @strihalka ste ma navnadili, zajtra vyskúšam zmerať pre porovnanie aj tam aj tam 🙂

alenka_ela
10. máj 2011

@marosusu jeeej co to tu citam!!!!!!!!!!!! som to vedela!!!!!!!!!!!!gratulujem ti!!!!

monyseq
10. máj 2011

@jafnka a pak napiš jaký byl teplotní rozdíl... já ho mám průměrně 1,5°C ..

zucana
10. máj 2011

babky cafte kde je saska dnes? inak som zacala robit ovu testy som 12DC a negativny...min.mesiac prisla 18DC a tereaz neviem ci mam s muzikom tutkovat alebo radsej cakat a az ked bude ovulka... 😕

strihalka
10. máj 2011

@monyseq ja to merim, vzdy na muj druhy budik🙂)), vstavam v devet, devet nula pet nastup teplomeru, devet:deset vstavam av deset jsme v praci zapisuji teplotku🙂)

strihalka
10. máj 2011

no aj tam a aj tam a ve stejnou dobu🙂))to pak bude krasny rovny grafik s pravidelnejma odchylkama😀

janielik87
10. máj 2011

@zucana no ja som na tom podobne. Prvy mesiac meriam ovu a podla tych prognoz na fertility friend by mala dojst az 18-22DC. Teraz som 16DC a ovu test negativny. Tak mame cakat, ci snazilkovat. Tazko povedat. Ale asi budem testovat kazdy den, kym mi ovu neukaze.

zucana
10. máj 2011

@janielik87 a snazilkujete? a ake prognozy kde?

janielik87
10. máj 2011

@zucana no na jednej stranke si znacim bazalku (na www.fertilityfriend.com) a tam mi predpokladaju menstruaciu na zaklade dlzky mojich cyklov na 18-22DC. Snazilkujeme cely cyklus 🙂 Ved nikdy nevies. Ale tak viac by sme chceli tesne pred a pocas ovu. Ale keby som vedela, kedy bude...To je to, ze ja skumam prvy cyklus bazalku a neviem to este dobre rozoznat. A tiez ci vobec mam ovu...kedze mam cykly 31, 37, 36, 43, 34...hocijake...

raza
11. máj 2011

ahojte dievčence.. tak už je deň D a ja o pár minút odchádzam do BA na vstupné vyšetrenie kvôli tej mojej operácii vaječníka. strašne sa bojím, ako všetko dopadne a hlavne, známy nám dal vedieť včera večer o ôsmej, že dnes ideme na vyšetrenie, po tom, čo som si hneď pozrela na nete nemocnicu, do ktorej ideme, zistila som, že je to súkromná, takže netuším, ako to bude s platením..
držte mi päste, bojím bojím ☹ ☹

elebe
11. máj 2011

@raza ahoj moja.....strašne držím palčeky,buď statočná a určite sa ozvi že čo ti povedali.....myslím na teba 😉 😉

jafnka
11. máj 2011

@raza držím silno palce nech ti povedia len samé pozitívne správy

jafnka
11. máj 2011

@monyseq @strihalka ahojte. tak som merala aj tam aj tam. v pošve som mala 37,1 a v ústach 36,8. čiže rozdiel mám 0,3 stupňa. ale keďže máme len jeden teplomer tak som najprv merala dole ako vždy, potom som rýchlo utekala teplomer vydrhnúť a tak som zmerala v ústach. takže tam je asi nejaké skreslenie.

elebe
11. máj 2011

@jafnka ahojky....no ja by som v ústach nemohla merať,spávame pri otvorenom okne.....ja som dnes stúpla a dúfam že ešte stúpnem....včera sme tulkali ráno aj večer 😀 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....

jafnka
11. máj 2011

@elebe ja meriam dole, ale monyseq včera písala, že ona má rozdiel 1,5 tak som aj ja skúsila merať aj tam aj tam, že koľko mám ja. máš pekný výskok, taký už ozaj ovulkovský 🙂 tak nech už to aj konečne je ovu a ak sa vám ešte aj zadarilo tak by bolo super, že 🙂 ja som dnes akurát 10DPO tak som zvedavá kedy dojde mrcha, ale asi bude tentokrát poriadna lebo už teraz ma občas bruško pobolieva ☹

elebe
11. máj 2011

@jafnka a vy sa teraz nejako chránite pri keksíku?? si hovorila že teraz nemôžeš byť tehu....koľko sa ešte budeš liečiť?? ak mi zajtra ešte stúpne teplotka,tak to bude supeeeeeer...... 😀 😀

zucana
11. máj 2011

@raza drzkam palce a sukromne isto cez poistovne prelacaju...
ja som sa vramci experimentu rozhodla ze pockame kym bude test ovu pozitivny a potom si to porozdavame 3 dni 😀 normlane sa mi uz o tom sniva kedze uz 2 tyzdne nic 😀

janielik87
11. máj 2011

@raza Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne !!! Myslim na teba! 🙂

janielik87
11. máj 2011

@elebe krasny grafik 🙂 vyzera to na ovulku 🙂 Pekne ti stupla teplotka...Mne dva dni stupla, ale ovu to asi nebola...Ja som este ani nemala mat a ovu test negativny. A stupla len kusok, tak snad ta prava ovula este dorazi 🙂)

jafnka
11. máj 2011

@elebe no pravdupovediac sa extra nechránime len preušovaná, ale ja zvyknem mávať ten taký vajcovitý hlien v čase ovu zhruba v polovici cyklu (aj keď tento mesiac akosi záhadne nebol a aj ovu bola neskôr) takže podľa toho sa riadime. a keďže meriam tak viem, že ovu už bola a teraz je to už bezpečné

elebe
11. máj 2011

@janielik87 dúfam a verím.....však posledné dva mesiace anovuláky,úplne že na mašlu 😠 😠 ale teraz už druhý deň cítim podbruško a dosť veľmi a ovu testy boli megapozitívne,také čiarky som ešte nemala,včera som si robila dva a spravím si jeden aj dnes..... 🙂

elebe
11. máj 2011

@jafnka no len nehovor.....aj motyka niekedy vystrelí 😀 😀 😝

jafnka
11. máj 2011

@elebe tak to je síce pravda, ale som si povedala, že sa zadarí na naše prvé výročie svadby, čo je v auguste 🙂 i keď je pravda, že sa mm na mňa vrhol akurát v deň keď bola ovu - čo som zistila až potom keďže dovtedy sa to tvárilo ako anovulák - ale tak ja som na tabletkách a aj on vtedy bol a pokiaľ viem tak stihol včas "odísť" 🙂

jafnka
11. máj 2011

@elebe a liečiť sa budem kým sa nevyliečim, čo bude dúfam max do toho augusta

elebe
11. máj 2011

@jafnka no to by bol pekný darček k výročiu 🙂 🙂 môj zase hovorí že cez ovulku ma lepšie cíti.....neviem ...

veonka
11. máj 2011

Dobré ránko želám všetkým snažilkám! dievčence, včera mi mm vyrazil dych, že po dvadsiatom máji môžme začať pracovať na miminku tak naozajstne... 🙂 No ja sa tak neskutočne tešíííííííím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To zrovna vychádza po mršine,,, takže supiš. Po piatich rokoch prerušovanej konečne nejaká zmena 🙂 🙂 Len veľmi, ale veľmi pevne dúfam, že to nebol nejaký zlý vtip a že to myslel smrteľne vážne srandista môj, lebo ak nie, tak to ma teda hloboko raní ... uff, mám chuť skákať od radosti až po strop 🙂 a to ešte nie sme v cieli!

elebe
11. máj 2011

@veonka ahoj.....tak prvý krok máte za sebou,držím palčeky a pochybujem že by z niečim takým srandoval......ja som sa môjho opýtala min.rok. v októbri že čo chce pod stromček a on že miminko.....skoro som odpadla....ale zatiaľ sa nám to nepodarilo,ale pevne verím že už čoskoro ano..... 😀 😀

jafnka
11. máj 2011

@elebe na tom, že mu vtedy lepšie voniaš niečo bude lebo to aj môj drahý hovorí a tiež, že aj po milovaní inak voniam. asi majú ešte zvierací inštinkt 🙂

jafnka
11. máj 2011

@veonka ahoj. myslím, že chlapi v takýchto veciach moc nežartujú. tak sa teš, kľudne si poskáč až po ten strop lebo už onedlho sa ti to s bruškom dať nebude 🙂

elebe
11. máj 2011

@jafnka no no.....však keď mám ovulku,tak je taký divokejší 😀 😀 a včera ma to aj zabolelo,ale len sekundu.....ale nech,len nech prebehne ovulka a vajko sa pekne uchytí 😀 😀