icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veonka
11. máj 2011

@elebe ďakujem ti a tebe prajem nech sa skoro podarí objaviť //. No môj je taký srandista, ale tiež dúfam, že to myslel vážne. Ja už chcem dáááávno, vždy som fandila rybičkám, aby ušli 🙂 , ale má ich "dobre" vychovaných, takže nehoda sa nekonala dodnes. Ja som minule písala Ježiškovi tiež bábatko, ale mal toho veľa... tak možno tento rok aspoň // . 🙂
Ako dlho sa už snažíte?

veonka
11. máj 2011

@jafnka kiež by si mala pravdu, ten môj je taká nevyspytateľná strela, tak uvidíme. Tešííííím, tešíííím. Vy tiež prerušujete (tam čosi čítam), či sa snažíte? My sme prerušovali 5 rokov a fakt teda vždy som dúfala v nehodu a nič si predstav. Aj som sa koľkokrát bála, že tam bude možno teda iný problém, ked ani nehoda za tak dlhý čas nie je, možno sa ani potom naostro nebude chcieť podariť. Ale tak budem sa modliť, aby to išlo tak ako má.

jafnka
11. máj 2011

@elebe držím palčeky nech vám to už vyjde

jafnka
11. máj 2011

@veonka my sme sa začali snažiť, ale mám zdravotné problémy a beriem tabletky tak sme museli načas zastaviť výrobu, ale tak hádam už v auguste budeme môcť pokračovať. tak hádam nebudete dlho čakať. vyzerá, že tvojho drahého plavci počúvajú - keď nechcel tak nebolo a teraz keď chce tak hádam bude 🙂

veonka
11. máj 2011

@jafnka 🙂 no zdá sa že ich má poriadne vycvičených 🙂 tak hádam splnia misiu na 1, resp na // ! 🙂 Tak držím palce nech sa ti polepší a môžte opätovne spustiť výrobu 🙂.

zucana
11. máj 2011

vidim ze sa tu bavite o sexiku tak to sa mi zas bude snivat nejake kolo 😀

@veonka my tiez 3 roky prerusova a nist a teraz sa snazime a nist ale uz sa zadari 😉

lusinda1989
11. máj 2011

@zucana paci sa mi tvoj pozitivny pristup :D

monyseq
11. máj 2011

@jafnka ahoj, tak to jsem asi já nějaká vadná 😅 chjoo já už bych tak chtěla mimi... nevíš prosím tě jak je to s tím anovulačním cyklem, měřím BT 13DC mi klesla teplota na 36,4 potom 36,7-36,9-37,1 a potom jsem v pondělí vstávala o hod dřív a teplota byla 36,8 další den zas 37,1 a dnes jsem vstala zase o hod dřív a opět 36,8... Myslíš, že ten pokles je z toho, že jsem vsávala dřív nebo jde o anovulační cyklus.. Přece během hodiny není rozdíl o 0,3°C. Asi jsem blbá, ale už mi z toho hrabe ☹

zucana
11. máj 2011

@lusinda1989 dik dik vsak o pol roka ma to prejde 😀

strihalka
11. máj 2011

@jafnka ahoja, zkresleni tam je urcite, ale nejvetsi zkresleni je i to, ze behas🙂)teplota by se mela merit naprosto v klidu a kdyz popobehnes, byt jen rano na zanchod, taak uz v te teplote je rozdil🙂)))
ja dneska 36,6, o dva stupne dolu.....asi to bude tim, ze skoncila mrcha, takze konec krasne rovne carce na grafu🙂

veonka
11. máj 2011

@zucana určite sa zadarí 🙂 a koľko sa už snažíte?

zucana
11. máj 2011

@veonka my 4ty mesiac iba

milagros
11. máj 2011

@raza držím palce aby ti to dobre dopadlo.....hlavne treba myslet pozitívne

strihalka
11. máj 2011

jinak vsem snazilkam preji donre ranko, no spis dopoledne🙂)

lusinda1989
11. máj 2011

@zucana no ja by som bola rada keb y sa uz aspon ta mrcha dostavila ale ona stale nikde... :(

zucana
11. máj 2011

@lusinda1989 to fakt este nic? a si este na sk? Skus zavolat rokimu alebo uzs i volala?

jafnka
11. máj 2011

@monyseq nemáš graf? tam by to bolo lepšie vidieť, ale podľa mňa si ovu mala. ja mám tiež teploty po ovu od 36,8 po 37,1

jafnka
11. máj 2011

@strihalka však jasne, že sa to skreslí, ale pointa ostala - dole bola teplota vyššia ako hore. a ten pokles je to, čo som písala, že podľa mňa ešte klesneš

lusinda1989
11. máj 2011

@zucana no u doktorky som bola, na sone nic nevidela a hcg bolo malinkate nakolko ze to zobrala ako negativne, pichla mi vyvolavacku v stredu a mrcha stale nikde... ja uz nicomu nerozumiem...

monyseq
11. máj 2011

@jafnka mám graf na womenzone, ale v práci se na něj nedostanu máme to blokovaný 😠 já to takhle nikdy neměla (měřím sice jen 3měsíce) vždy po ovu teplota 37-37,1, ale nikdy takhle nekolísala jen se smiřuji s tím, že tento měsíc opět nic ☹

monyseq
11. máj 2011

@lusinda1989 ahoj, někde jsem četla, že když ms do 14dní od vyvolávačky nedorazí je něco špatně nebo si těhu (pokud bys byla tak vyvolávačka ho podpoří) ...

jafnka
11. máj 2011

@monyseq ja som už raz písala, že väčšina báb čo začala cyklus teraz v bláznivom apríli, ho má v niečom iný ako tie predošlé. takže si len ďalšia do skupiny. a možno preto, že si to tak nemala tak to dobre dopadne 🙂

strihalka
11. máj 2011

@jafnka bylo by super, kdyby ta teplota klesla, pak malinko stoupla a sla hned dolu, ma na to cca 10 dni🙂)pak by mela prijit ovulka🙂)

zucana
11. máj 2011

@lusinda1989 😒 a test si si uz asi nerobila co?

monyseq
11. máj 2011

@jafnka Jsi moc hodná... No kéž by, ale asi si ze mě dělá april jen blázna ...

lusinda1989
11. máj 2011

@zucana nie aj tak mi ich asi sedem vyslo negativne tak ako neviem ...
@monyseq hej hej viem sak pockam este tyzden a uvidim ale tak uz by som sa najradsej opat snazilkovala, a potom ma znepokojuje este to ze doktorka nic na sone nevidela....

noja2210
11. máj 2011

je to tam :DDD je to potvrdene :DD 😵 😵 😵 som najstastnejsi clovek na svete...
babluky drzime si prsty...a receptom na uspech u nas bola folikulometria a nacasovanie na 2-1 den pred ovu 😵

jafnka
11. máj 2011

@noja2210 super, gratulujem 🙂

veonka
11. máj 2011

@noja2210 gratulujem 🙂 parááááda!

lucka_220809
11. máj 2011

@noja2210 blahozelam, musi to byt najlepsi pocit na svete 🙂 aj si sa citila nejako inak pred predpokladanou ms alebo ta 2// prekvapili?