2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@noja2210 🙂 to je skvele... strasne sa tesim s tebou, aj ked ta vobec nepoznam...ale viem si uplne predstavit seba, keby sa mi tie // ukazali... Ja som teraz cca tyzden pred ms tiez sa nijako speci necitim,tak nejako radsej nic necakam... ale velmi velmi by som si priala uz najst tie // na tehu teste ... 🙂
@lucka_220809 dakujeme....rovnako zelam kazdej z nas tu coskoro zazit takyto pocit :D a ja sa len modlim, aby sa nic zle nestalo...a vydrzali sme co najdlhsie takto blazeni 😵
@veonka prvy test som robila na 31DC a uz bola ciarka dost silna dalsi na 33 a 35 DC, bezne mavam cyklus medzi 28-32 dni
@noja2210 gratulujem 😵
baby idem si po radu.tak robila som ovu test a bola tam aj druha ciarka ale nie silnejsia ako kontroln ani taka silan ale silna ...cize to je negativny a skusam dalej jo? nemam snazilkovat ale pockat kym bude silny pasik prip.silnejsi ako min.mesiac....a zacal mi aj trochu vajcovy vytok ...
ahojte dievčence, ste strašne zlaté, že tak na mňa myslíte 😵
tak už som konečne doma. noooo, tak mi teda primár Demečko urobil sono, mám si dať u nás urobiť predoperačné vyšetrenia a potom brnknúť a objednať sa. takže po výsledkoch a po mrche sa ide na to 😒
a ešte mi povedal, že to vyzerá na endometriózu, čo som si aj myslela 😠 . bude ma to stáť 200 eur, ale čo už, srať sa na to, veď keď sa to tak vezme, aj keby som sa chcela dať operovať v štátnej nemocnici, tak nejakému doktorovi, ktorého si sama vyberiem, musím zaplatiť, ináč sa na mňa vy.... a keby som mala čakať, že mi vyberú doktora sami, tak ak sa to nepodarí, banovala by som, že mi bolo lúto dať ,,sprostých" 200éčok..
takže tak, dievčence.
a ešte, už som si aj tu na koníkovi našla tému o tej nemocnici, do ktorej idem a pýtala som sa aj tam, ale predsa sa chcem spýtať aj vás: nemáte niektorá skúsenosti s doktorm Demečkom???
@raza Dr Demecko je moj lekar... ja nanho nemam ziadne negativa, som spokojna velmi, hoci som s nim nic krizove zatial neriesila... ale bez problemov ma posunul na akekolvek vysetrenie, ake som potrebovala, folikulometriu spravil,ked bolo treba, ochotny.. mojej blizkej kamoske robil aj zakrok - prefukoval jej vajecniky - velmi dobre to cele slo a tiez bola a je s nim spokojna (a otehotnela po tom 🙂 )... Aj mam ineho znameho lekara, ktory mi ho odporucal (a uz som vtedy k nemu chodila).. pokial viem,je uznavany odborne celkom dost.. Aj ked uz som nanho pocula aj negat referencie - ale tykali sa skor len jeho trosku strohosti v komunikacii, co je len otazka osobnych preferencii.. ja s nim problem ziaden nemam...
Tak drzim palce, snad som ta povzbudila... hlavne sa nestresuj velmi, dobre to pojde 😉
@lucka_220809 ďakujem moc 😉
Ahoj baby, ja som dnes bola u gynekologicky, lebo som mala poslednu menstruaciu dost zvlastnu, hlavne velke kusy sliznice zo mna isli, a povedala ze mam zvacsenu maternicu, hned sa pytala ci ma nebolia prsia a nechodim casto na WC, ze by to mohlo byt tehu, alebo teda skor asi to, ze sa to vajicko neuhniezdilo... ale maternica je este zvacsena... stalo sa vm nieco take?? Som z tho trochu zmetena... buduci tyzden idem na odbery....
@kukucg ahoj ja som mala tiež biotehu....vajko sa oplodnilo ale zle uchytilo a potom mi to meškajúca mrcha,podotýkam dosť slabá,vyplavila von.....ale ja som mala aj bolesti a krče a potom keď som išla k dokimu tak mi videl vysokú sliznicu a jazvu na maternici po vajíčku ☹ ☹ ale ty môžeš byť úplne iný prípad a možno si tehu.... 😉
Inak som sa chcela este spytat, tento mesiac som si zacala merat BT tak s tym este nemam skusenost, ale zatial som mala kazdy den 36,2 co sa mi zda malo aj sa mi zda cudne ze mam uplne presne rovnako kazdy den... je to ok alebo mam na figu teplomer?? 😀
@jafnka Dobré ránko, tak jsem si přivstala zase o hod dřív a dnes teplota 37 můžeš kuk a poradit http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx... asi nic co? ☹ děkuju
@jafnka ahojky tak mne dnes stúpla teplotka na 36.9.....a včera nič nebolo 😠 😠 priateľ sa prežral hurkami a bolo mu zle jak koňovi a tak si dnes zobral voľno aby mi to vynahradil,ajkeď neviem či nie je neskoro 😠 😠
kuk graf.....tam kde mám zaznačené pozitívne ovu testy tak to je užívanie clostilu,len na womnezone sa to nedá zaznačiť..
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....

dakujem @jafnka, @veonka, @lucka_220809 , je to doteraz najuzasnejsi pocit co som kedy zazila...
a @lucka_220809 praveze tento mesiac som testovala "negativne" - teda necakala som ako predchadzajuce mesiace, ze tam nieco bude, ale skor, ze zase tam nic nebude, tak vyskusam len pre istotu....
vobec sa necitim inak...ziadne pocity, ziadne naznaky...proste obycajne a pritom uplne neobycajne dni...akurat mi nechuti jest...