icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
12. máj 2011

@jafnka no dúfam že sme sa trafili,teda ak ovu prebehla.....ale včera nič nebolo ☹ tak neviem

jafnka
12. máj 2011

@elebe nad tým si hlavu vôbec nelám! teraz musíš byť v pohode aby sa mimi dobre zavŕtalo 🙂

elebe
12. máj 2011

@jafnka no len ja som posledné dva mesiace mala anovuláky a teraz keď som mala nastimulovanú ovulku tak sa netrafíme? alebo ovu nebola..... ☹

jafnka
12. máj 2011

@elebe podľa mňa ste sa trafili presne. hlavu hore a úsmev 🙂

elebe
12. máj 2011

@jafnka si zlatá 🙂 človek sa natrápi,mala som aj dosť bolesti a tak by som strašne chcela aby to vyšlo 😖

jafnka
12. máj 2011

@elebe verím. hlavne sa teraz opatruj a nestresuj. a inak tak trochu na odreagovanie - ja som mala včera strašnú chuť na hurku, ale v obchode ju nemali tak už teraz viem prečo 🙂

elebe
12. máj 2011

@jafnka ano nemali lebo môj drahý vyžral asi všetky v republike 😀 😀 ja budem rada ak sa mi potvrdí ovulka a potom už budem kludnejšia....lebo ešte stále to nie je isté 😖

jafnka
12. máj 2011

@elebe tak tentokrát si už mala ozaj riadny skok tak hádam to už ozaj bola ona. ale úplne ťa chápem, že si nervózna, to večné čakanie na niečo je stresujúce

elebe
12. máj 2011

@jafnka no však to a potom buď kludná 😖 😖

monyseq
12. máj 2011

@jafnka ach jo no jsem neschopná 😢

jafnka
12. máj 2011

@monyseq ale vôbec, napíš napr. elebe ona vie ako sa to tam povoľuje. ja nemám šajn, ja si robím graf v exceli 🙂

janielik87
12. máj 2011

Ahojte babule? Ako, co noveho? 🙂 Zelam krasny slnecny den. Dnes sa zase ulievam doma a periem 🙂 🙂

jafnka
12. máj 2011

@janielik87 ahoj. mne bola včera zle ako na mrchu a dnes mi je už dobre tak sa bojím, že je to také ticho pred búrkou

janielik87
12. máj 2011

@jafnka uf, to poznam :( No drzim palce, nech nemas taku silnu. Ja som si zazila svoje minuly cyklus....Brrrr. A to som akurat mala najviac prace s diploskou.

zucana
12. máj 2011

cafte ababy tak poobede robim ovu test ale vytok nejak nepozorujem 😕 no uvidime....pekny dnik
a kde je saska vlastne?

ewistat
12. máj 2011

Ahoj holky,chtěla jsem vás poprosit,zda byste mi napsaly váš názor na tuhle věc 🙂
Díky moooc 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mohla-byt-ovulace-na-zacatku-cyklu-nebo-ne/

jafnka
12. máj 2011

tak som bola na prechádzke so zojou, boli sme von cca 35 min a po nutkaní na cikanie ani stopy 🙂 joj taká som rada, tabletky zjavne začínajú zaberať aspoň keď som v kľude a nikam sa nepotrebujem ponáhľať. ale v pondelok keď som bola v zv v meste na úrade tak to to nebolo bohviečo - keď som odchádzala z domu 1x, v meste 2x (na verejných wckach ma už poznajú...) a hneď keď som prišla domov a to všetko som stihla v priebehu jednej hodiny ☹ ale tak aspoň ten dnešok ma potešil tak už sa to bude hádam len zlepšovať, musí! v auguste chcem zarobiť na mimi

jafnka
12. máj 2011

@zucana ja som tento mesiac tiež nemala hlien aj keď ho zvyknem mať, takže to nevadí

strihalka
12. máj 2011

jete ctyri dny a zcnem testovat ovu🙂))jupiii

milagros
12. máj 2011

@noja2210 blahoželám.....aj ja cem už.........v utorok sa ide k zubárke a kedže zatial je zub po vybratí nervu kludný tak dufam ze to bude v pohode aj ked mi ho zablombuje a hor sa na babo.....a co je so saskou?

raza
12. máj 2011

@jafnka pravdu povediac, ani ja presne neviem, čo to je.. ale tak, ako to píšeš ty, som to čítala aj ja.. len viem, že pri tejto chorobe sa cysty tvoria opakovane ☹ 😠 je to zvláštne, iný by brázdil po nete a všetko vyhladával, no ja nie... nechce sa mi.. fakt sa mi nechce, už som totiž zo všetkého tak strašne unavená.... ale asi to dnes mrknem.. potom napíšem, čo som sa dozvedela..

raza
12. máj 2011

@jafnka ozaj, aj som sa ťa chcela spýtať, ty máš nejaké konkrétne problémy s močovými cestami? viem, že si dlhšie brala ATB, no už si to ani nepamätám a hladá sa to tu spätne ťažko, keďže toľko píšeme a je tu toho moc 😀

zucana
12. máj 2011

babce tak asi nic zejo?stale je o nieco slabsia ako kontrolkna...

jafnka
12. máj 2011

@zucana veru, ešte je slabšia

jafnka
12. máj 2011

@raza to ja zase chcem vždy vedieť čo najviac, som zvedavý človek 🙂 ale aj tu na konikovi je tuším taká diskusia, nie? však skús pohľadať

jafnka
12. máj 2011

@raza no odborne sa to volá že hyperaktívny močový mechúr. je to o tom, že mozog a aj mechúr si furt myslia, že mám plný mechúr aj keď to nie je pravda a teda musím furt behať na wc. neznie to nejako vážne a ani nie je, ale je to nesmierne nepríjemné a hlavne otravné. keď bolo najhoršie tak som v strese (za stres môj mozog zjavne považuje všetko keď nesedím doma na zadku) tak som behala na wc každých 10 minút a aj to som občas mala pocit, že nedobehnem. no čo ti budem hovoriť, radosť veľká... ale aspoň ma to nebolí i keď to je slabá útecha... a beriem na to spasmed (predtým som mala už 3 rôzne tabletky). nie je to atb, ale má to zabrániť sťahom mechúra

monyseq
12. máj 2011

@raza ahoj, já být tebou tak si toho moc nezjišťuju, já jsem byla loni na operaci a všechno jsem si pročítala a pak jsem byla tak vystrašená, že jsem jim tam několikrát omdlela a přitom to taková hrůza nebyla a vše je ok. Někdy je lepší nevědět, ale to jsem já, možná to máš jinak. Každopádně moc držím palce 😉

drobik1
12. máj 2011

ahojte baby..no dlhsie som tu nebola.. 😒 nevzali nas do skolky tak neviem co bude dalej a striga maleho nechce.. 😠 tak som na nervy..babo sa nedari a ja neviem co bude dalej.. 😉 ale tak vas aspon citam a vidim za vas tu pribuda.. 🙂

drobik1
12. máj 2011

@janielik87 ahoj videla som ze mas medzi praitelmi rakovcanku tak ti chcem povedat ze aj ona uz je tehu tusim ze v 4 tt.. 🙂

raza
12. máj 2011

@monyseq ˇahoj, práve som dočítala nejaký článok na nete fakt - nic moc. veď práve preto nechcem nikdy čítať, že potom keď viem o tom toľko, tak mám len nervy a revem. aj v tom článku sa písalo o častej neschopnosti otehotnieť, tak radšej už asi nič z netu čítať nebudem, hlavne nech už mám za tým a mám pokoj!! 😢
v každom prípade, ak máte niekto túto chorobu, dajte vedieť, aké máte skúsenosti vy. ďakujem