2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahojte babule? Ako, co noveho? 🙂 Zelam krasny slnecny den. Dnes sa zase ulievam doma a periem 🙂 🙂
@janielik87 ahoj. mne bola včera zle ako na mrchu a dnes mi je už dobre tak sa bojím, že je to také ticho pred búrkou
@jafnka uf, to poznam :( No drzim palce, nech nemas taku silnu. Ja som si zazila svoje minuly cyklus....Brrrr. A to som akurat mala najviac prace s diploskou.
cafte ababy tak poobede robim ovu test ale vytok nejak nepozorujem 😕 no uvidime....pekny dnik
a kde je saska vlastne?
Ahoj holky,chtěla jsem vás poprosit,zda byste mi napsaly váš názor na tuhle věc 🙂
Díky moooc 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mohla-byt-ovulace-na-zacatku-cyklu-nebo-ne/
tak som bola na prechádzke so zojou, boli sme von cca 35 min a po nutkaní na cikanie ani stopy 🙂 joj taká som rada, tabletky zjavne začínajú zaberať aspoň keď som v kľude a nikam sa nepotrebujem ponáhľať. ale v pondelok keď som bola v zv v meste na úrade tak to to nebolo bohviečo - keď som odchádzala z domu 1x, v meste 2x (na verejných wckach ma už poznajú...) a hneď keď som prišla domov a to všetko som stihla v priebehu jednej hodiny ☹ ale tak aspoň ten dnešok ma potešil tak už sa to bude hádam len zlepšovať, musí! v auguste chcem zarobiť na mimi
jete ctyri dny a zcnem testovat ovu🙂))jupiii
@jafnka pravdu povediac, ani ja presne neviem, čo to je.. ale tak, ako to píšeš ty, som to čítala aj ja.. len viem, že pri tejto chorobe sa cysty tvoria opakovane ☹ 😠 je to zvláštne, iný by brázdil po nete a všetko vyhladával, no ja nie... nechce sa mi.. fakt sa mi nechce, už som totiž zo všetkého tak strašne unavená.... ale asi to dnes mrknem.. potom napíšem, čo som sa dozvedela..
@raza no odborne sa to volá že hyperaktívny močový mechúr. je to o tom, že mozog a aj mechúr si furt myslia, že mám plný mechúr aj keď to nie je pravda a teda musím furt behať na wc. neznie to nejako vážne a ani nie je, ale je to nesmierne nepríjemné a hlavne otravné. keď bolo najhoršie tak som v strese (za stres môj mozog zjavne považuje všetko keď nesedím doma na zadku) tak som behala na wc každých 10 minút a aj to som občas mala pocit, že nedobehnem. no čo ti budem hovoriť, radosť veľká... ale aspoň ma to nebolí i keď to je slabá útecha... a beriem na to spasmed (predtým som mala už 3 rôzne tabletky). nie je to atb, ale má to zabrániť sťahom mechúra
@raza ahoj, já být tebou tak si toho moc nezjišťuju, já jsem byla loni na operaci a všechno jsem si pročítala a pak jsem byla tak vystrašená, že jsem jim tam několikrát omdlela a přitom to taková hrůza nebyla a vše je ok. Někdy je lepší nevědět, ale to jsem já, možná to máš jinak. Každopádně moc držím palce 😉
ahojte baby..no dlhsie som tu nebola.. 😒 nevzali nas do skolky tak neviem co bude dalej a striga maleho nechce.. 😠 tak som na nervy..babo sa nedari a ja neviem co bude dalej.. 😉 ale tak vas aspon citam a vidim za vas tu pribuda.. 🙂
@janielik87 ahoj videla som ze mas medzi praitelmi rakovcanku tak ti chcem povedat ze aj ona uz je tehu tusim ze v 4 tt.. 🙂
@monyseq ˇahoj, práve som dočítala nejaký článok na nete fakt - nic moc. veď práve preto nechcem nikdy čítať, že potom keď viem o tom toľko, tak mám len nervy a revem. aj v tom článku sa písalo o častej neschopnosti otehotnieť, tak radšej už asi nič z netu čítať nebudem, hlavne nech už mám za tým a mám pokoj!! 😢
v každom prípade, ak máte niekto túto chorobu, dajte vedieť, aké máte skúsenosti vy. ďakujem

@jafnka no dúfam že sme sa trafili,teda ak ovu prebehla.....ale včera nič nebolo ☹ tak neviem