2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@drobik1 moja striga tiez nechcela malu a chcela ju hodit do jasiel ktore by nas stali 400 eur (statne) ale napisala som jej taky list ze nech mi ju do septembra strazi ...tak sa uvedomila...akoze nasilu...ale mam aj babysitterku ked si chodi po vyletoch a na plavanie...ale ked sa do septembra nepodari tiez neviem co bude ...pojde do jasiel...
@jafnka veď to, len teraz ma štve to, že podla toho, ak som to správne pochopila, čo som sa dočítala, tak je to asi individuálne.. u niekoho to vyberú a môže byť všetko ok, u niekoho je to horšie, opakuje sa to, alebo je telo zasiahnuté natoľko, že sa to operovať nedá.... ☹ 😒
práve som si našla tu na mk tému o tom, ako si mi poradila a aj tam mi písala holka, ktorej sa to už operovať nedá..
@jafnka ahoj, tak už snad správně, co si o tom myslíš asi zas nic co?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/monyseq/graf...
@jafnka ahojky tak moja dnešná teplota je skvelá....sa teším....jupíííííí......dúfam že sa bude držať 😀 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....
dobre ranko dnes som si robila rapiclear classic a este do limitu sa mi tam ukazal slabulinky dusik myslite ze to moze byt tehu?dnes som asi 13 DPO.
@monuska342 ahoj....jasné že to môže byť tehu....za dva dni by už mala byť druhá palička krajšia......mne vyšiel pozitívny tehu test až týždeň po meškaní mrchy......tak držím palčeky 🙂 🙂
@elebe mna len to cakanie zoziera 😀 a nemas skusenost s tymto testom?ci nahodou nehadze falosnych duchov?
@monuska342 ja som si tiež robievala rapi,ale mne ukazoval správne.....a akú citlivosť mal? aj mamatest 10 je dobrý....
@elebe ja som si robila ten kazetovy a ma citlivost 10 viem mamatest som skusala uz pred 4 dnami a neukazal mi nic 😒
@monuska342 ja mám radšej tie paličkové....mne kazetový ukázal ducha a prd z toho.....ale ty si iná ako ja,takže sa podľa toho neriaď.....sprav si pozajtra ešte jeden s citl.10 a uvidíš či bude palička silnejšia.....musíš čakať 😉
@jafnka no keď som vytiahla teplomer a zbadala tú teplotu.....hneď som mala lepšiu náladu a priateľ že ty čo si si šlahla 😀 😀 sa teším po dlhej dobe je to úspech,lebo nie každej zaberá clostil hneď na prvý krát.....a mne evidentne zabral....tak teraz len veget a čakať.....aj priateľ už bude mať veget 😀 😝
@elebe jasne tak pockam a uvidim a kedy ty ukazal druhu?polimite alebo v limite?
@monuska342 prvý mi ukázal po limite a ja že tak nič....ale nedalo mi to a o dva dni som si robila ďalší a to už bolo v limite.....krásna druhá čiarka,ešte nie úplne fialová,ale pekná ružová.....ale bohužial to bolo biotehu ☹ a tak som sa dlho netešila
@elebe jaaaj ale ukazal ty dobre ja mam stale bolesti bruska hrozne citlive bradavky a neviem ci je to tehu alebo PMS a kolko dni od ovulacie ty ukazal peknu ciarku?
@monuska342 no ja som ten mesiac nemerala,takže neviem,ale týždeň mi meškala mrcha a potom mi až ukázal test.....ale ty si iná a HCG rastie každej ináč......nebol už o dva dni budeš skákať po plafón 😀 😀 a ako si to mala so synčekom?
@elebe no s malym som si robila test hned ako mi mala prist mrcha a uz tam boli dve zretelne ciarky preto ked vidim ducha na teste tak neviem a problem je to ze to bolo uz davno a uz sa nepametam na priznaky 😉 tak moc by som chcela uz 2 ciarocky 🙂 a ty sa kolko snazis?a mas aj neake deticky?
bre rano tu to vyzera opat nadejne 😉 ja idem dnes dalsi ovutest skusat...som zvedava kedy ta ovulka pride...min.mesiac az 18DC a to mam cyklus 28 presny...a na teste pisu testovat 12-14 den no kebych neskusala dalej ani neviem ....
@monuska342 moja ale každé tehotenstvo je iné a tým pádom aj príznaky a všetko okolo toho......my sa snažíme siedmy mesiac.....a z toho fak že intenzívne od februára,to bolo aj biotehu a potom marec,apríl anovuláky a tento mesiac mi bol nasadený clostil a ovulka prišla,tak uvidíme čo z bude.....a vy sa koľko snažíte?
@monuska342 ze daaavno 😀 vsak maly ma 9 mesiacov 😝
a kolko sa snazite?
je to normalne mat ovu 18ty den?alebo tie testy klamu? ale aj vajcovy vytok mavam tak neskoro...

@drobik1 jeeej, super, gratulujem 🙂