2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@zucana je to normalne mat ovu aj neskor.. niektore zeny to tak mavaju. Alebo sa ti niekedy moze len tak vynimocne omeskat.. mne sa min. mesiac tiez tak, na 18DC, a potom aj ms som mala o 3 dni neskor...
@lucka_220809 ja mam 28 dnovy cyklus....tak to potom 10 dni do MS mi chyba po ovu to neni malo?
@zucana podla mna budes mat ms neskor... ta druha faza cyklu vacsinou trva tych 14 dni... Tiez som si vtedy presne vravela, ze 10 dni - to sa babo nemusi stihnut uhniezdit, ale ms mi nakoniec meskala. Btw. ak ti uz testiky nahodou vysli s nejakou ciarkou, aj ked viem, ze sa vravi,ze ked nie su uplne rovnako silne tie ciarky,tak ovu nie je.. ale ja som ten min.mesiac napr. bola na folikulometrii, ovu som mala potvrdenu,a test mi nevysiel tak uplne pozitivny, ta testovacia ciarka nebola taka vyrazna ako kontrolna... Tak tie testy mozno niekedy nie su uplne 100% 🙂
A inak, aj keby... aj 10 dni vie stacit, aby sa babo uhniezdilo, aj menej, neboj...
baby ale mne prisla mrcha aj minuly mesiac presne na 28den ako vzdy....
no a aj miinuly mesiac som mala na testoch ciarky ale potom ten 18ty den vyskocila uplne silna aj silenjsia ako kontrolna....tak som z toho jelen...
@monuska342 no tak ty si tá z mála trenkových 😀 😀 tak hádam aj teraz to bude tak 😀 😀 daj vedieť keď testneš,ako to dopadlo 😉
@elebe jasne dam vediet hned ako testnem na druhy krat to bude ale za dva dni ak nedorazi mrcha 🙂
@monuska342 tak ja viac a pamatam si dobre 😉 tak drzim palce nech vyjde ked uz si druhy mesiac z toho mimo ze sa nezadarilo na prvykrat 😅
@zucana dakujem ja si pametam ale iba par priznakov a teraz mam uplne ine vies 🙂 a ty sa kolko uz snazis?
ja iab 4ty mesiac....ale je tu vela dievcat co omnoho dlhsie...prvykrat nam to vyslo na 3. pokus...o babo som ale prisla a druhykrat na 2.pokus...
@monuska342 no som zvedavá a držím palčeky 🙂 🙂
baby ozaj a kde je saska?? 😕 😕 už tu dosť dlho nebola 😕
@jafnka hej, ja idem na laparo, aby mi ten útvar vybrali.. ale to, či je to cysta, alebo ložisko endometriózy, to sa na sone nedá zbadať, to budú vedieť až potom. no a najlepšie je, že podla toho, čo som sa dočítala, tak jediná možnosť ako po operácii predísť znovu vytváraniu tých ložísk je otehotnieť... no zároveň msa pri tejto korele tvoria jazvy, zrasty, ktoré bránia otehotnieť, resp. spôsobujú sterilitu ☹ ☹
takže asi si každá z nás vie predstaviť, aký tlak je na ženu vyvíjaný, keď jej povedia, že musí otehotnieť čo najskôr!!!
veď už aj tak každá z nás trpí, keď dostane mrchu a pochopí, že to zasa nevyšlo!!!
dnes som mala v pláne ísť na predoperačné vyšetrenia, no tak som si zašla za mojou doktorkou, a čuduj sa svete, dnes je nejaký kongres, takže nik neordinoval! šlak aby to trafil!! takže ma to čaká v pondelok!!
prajem tebe aj všetkým ostatným krásny víkend, nenechjte sa znechutiť tými mojimi trápnymi výlevmi a príjemné snažilkovanie 😀
som rada, že vás mám 😵

@zucana no však si písala že minule si mala ovu na 18DC a to ju máš každý mesiac inokedy? 😕