2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe tak super pojdem ho kupit zajtra keby som vedal skor nemusela som dat tolko penazi za testy 😒 ale vdaka ze si mi to povedala 🙂
@monuska342 no mne to poradila kamoška a tiež som sa potešila,lebo lacnejšie už nezoženieš,iba ak cez internet.....tak šup do lekárne a potom daj vedieť ako to dopadlo.....ja tiež musím do lekárne,na mňa niečo lezie,tak musím do seba niečo napchať nech sa to nezhorší 😠 😠
jasne dam vediet zajtra alebo pozajtra uvidim kolko vydrzim...aj na mna lezie chripka asi len chcem uz vediet ci som tehu aby som mohla lieky zacat brat 😒
Ahojte. Som tu nová no chcem sa pridať do diskusia a zároveň žiadam aj o rady čo by pomohlo, aby sa nám s manželom konečne podarilo otehotnieť..... O malé mimi sa snažíme už 10 mesiacov no márne. Na ultrazvuku mi najskôr zistili veľký počet malých cystiev po 3 mesiacov zas to bolo OK , ale zas mi zistili, že mám polycystické vaječníky a ešte z odberu v krvi, ktorú mi robili v marci tak mi zistili, že ovuláciu vôbec nemám. Už 6 mesiac užívam Duphaston od 16 do 25 dňa prv to bolo na úpravu menštruačného cyklu, ktorý sa podarilo napraviť aby som ho mala pravidelný a mám ho ako hodinky. No teraz ho taktiež beriem, doktor mi ho stále predpisuje. Po zistení, že nemám ovuláciu som si kúpila ovulačné testy a od apríla mám ovuláciu od 13 dňa až po 17 deň, tak nechápem či ju fakt mám, alebo nie...Keď som to povedala doktorovi tak povedal, že je to dobre a mame sa snažiť mať pohlavný styk tak to aj robíme no stále nič. Ešte ma čaká jedno posledné balenie duphastonu a mam isť na ultrazvuk či sa tam zas niečo nezmenilo. Stále to isté a opakuje sa to každý 3 mesiac, no ale mňa to už prestáva baviť a pritom viem, že doktor mi chce pomôcť no nedarí sa mu to nie ako.... Teplotu si nemeriam, lebo tomu veľmi nerozumiem no prosím úctivé o radu čo by som mala robiť, alebo kúpiť si nie aké ešte lieky prosím poraďte nám veľmi túžime po bábätku ..... Pekný deň prajem.
@strihalka ahoj no tento mesiac mám konečne pekný graf a bola aj ovu vďaka clostilu.....a na testovanie je skoro to tak najskôr na 10DPO alebo 12DPO ak nepríjde mrcha a t že mám teploty nad 37 to nemusí znamenať tehu a naopak ak máš nižšie teploty ako 37 a ovulka prebehla môže to byť tehu.....každá žena má iné teploty a záleží aj od toho kde meriaš....a dnes ma aj niečo obchádza,tak čajíčky a homeopatiká....ale ajtak si myslím že nebudem tnto mesiac tehu,to by bolo veľa zázrakov a ja som taký smoliar 😖
@jaja08 ahoj no mohla by si skúsiť merať teplotu....meria sa v ústach alebo v pošve každé ráno v ten istý čas a skôr ako vstaneš z postele.....bazálna teplota tela ti veľa vecí pomôže pochopiť a aj tvoj cyklus. a čo sa týka ovulácie tak tú nemôžeš mať 5 dní,tá trvá 1deň keď praskne vajko a to o čom píšeš ty tak to sú plodné dni.....takže jeden z nich je aj deň ovulácie.....a skús sa opýtať svojho dokiho na clostilbegyt......ak ti zistil že neovuluješ,nechápem prečo ti ho nenasadil 😕 pretože dufík je na úpravu cyklu a ešte aj na to aby keď sa vajko oplodní aby sa aj udržalo a pekne zahniezdilo.....my sa snažíme siedmy mesiac a vo februári som mala biotehotenstvo a ver že je to horšie ako keď nie si tehu vôbec.....neboj zadarí sa,skús začať merať teplotu 😉 😉
@jaja08 meria sa to od začiatku cyklu,teda dostaneš mrchu a potom,cez mrchu nemusíš ale môžeš.....vždy v tú istú rannú hodinu pred tým než vstaneš z postele....a meria sa buď v ústach,alebo v pošve.....ale nestriedaj to.....ak začneš merať v pošve,tak meraj už len tam,aj ja meriam v pošve a mne clostil pomohol,ja som mala posl. dva mesiace anovuláky,no na porazenie a teraz mi krásne prebehla ovulka,síce som mala bolesti,ale dá sa to a teraz už len čakať či príjde mrcha.....držím ti palčeky 😉 a ten clostil si pýtaj..... 😉
Ahojte baby, potrebovala by som radu. Ešte nikdy som si nemerala bazálnu teplotu a tak som sa rozhodla, že vyskúšam aj túto metódu. O bábo sa snažíme 4 roky, ale zatiaľ, žiaľ, neúspešne.
Chcela by som sa spýtať od kedy začať merať (myslím v polovici cyklu?), viem, že ráno v rovnakom čase, ešte predtým než vstanem z postele. A aká je ideálna dosiahnutá teplota? Ďakujem.
@jaja08 ahoj my sme sa snazili rok a pol no potom sme to vzdali a prestali na to mysliet rozhodli sme sa ze pojdeme na dovolenku do chorvatska citali sme si katalog surfovali na internete a vybrali si dovolenku. Vyplatili zalohu tak som sa tomu venovala ze som uplne zabudla na menzes az potom som si uvedomila ej cipana ja uz tri dni nemam nic tak som sla z prace domov poceste som sa zastavila v lekarni kupila som si test mamatest a prisla domov. Zavrela sa do kupelne a na mojom testíku sa objavili 2 ciarky skoro som odpadla...Takze dovolenku sme zrusili a tesime sa velmi z malého babatka...držím Vám palčeky..a pevne verím že sa Vám to podarí.
@gloria9 to je super, ze sa vam podarilo, no preco ste zrusili dovolenku? ved to sa ti bude velmii hodit, aj dietatko bude mat krajsiu pokozku, ked sa budes trosku opalovat.. 🙂)
dobré ránko baby....tak konečne som sa dostala na ff teploty super....len ma trápi nádcha,horúčku nemám,som z toho na nervy 😖 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
dobré ráno.. tak som si dnes nacupkala k svojej ženskej pre doporučenku, že idem na tie predoperačné vyšetrenia.. a tá ma schladila, zobrala mi len krv, v piatok si mám ísť po výsledky a až z výsledkami môžem ísť anesteziológovi a na interné 😠 😠 😠 šlak aby to trafil!! nehovoriac o tom, že šéfová ma asi zabije, tak moja operácia je zas v nedohladneeee!! 😠 že jaké nervy?!
ahojte.tak mňa včera úplne odpísalo, som si musela dať panadol a ani som nepozrela, že či ho vôbec môžem kombinovať s tými druhými tabletkami... ale dnes mi je zatiaľ fajn a aj slniečko vyšlo 🙂
@elebe nádchu treba rýchlo odohnať, piť moooore tekutín
@raza typické zdravotníctvo, nad týmto sa už nepozastavujem. ja som sa teraz prihlásila tu v blave k súkromníkom a tam to aspoň majú všetko na kope a info si dávajú cez pc tak aj keď sa mi nedá objednať na jeden deň tak aspoň nemusím behať s papiermi po celom meste ako doteraz
@elebe véď ja som len nachladnutá, práveže mám pocit, že mi to ešte len začína, tak som si naordinovala zázvorový čajík s medom a citrónom, vrele odporúčam 😉
keby som čakala, kým budem úplne fit, neviem, či by som sa dočkala.. ja totiž bývam dosť často nachladnutá, samé bacily z roboty... 😠 😠
bre ranko baby...tak my sme zacali v sobotu snazilkovat kedy ovu test bol dost silny ale stale nebol silnejsi a vcera uz nebol ani taky silny ako predvcerom ...tak mam take otazky 😅 ze ked si dnes spravim a bude menej silnejsi ze to uz akoze ovu bola? alebo ma byt uplne biely a ked tam je este ten hromon tak estelen ma dost ovu....a mala som vcera taky vytok ale iba ked som sla na zachod ze uplne take vajcove resp.skor ako zele take kusocky...to uz akoze bola ta ovu alebo to je iba ze plodne dni 😅 jak debil sa pytam sorac 😎
@zucana vôbec nie si debil,nato sme tu aby sme si poradili 🙂 nemeriaš teplotu? skús si zajtra pred tým ako vstaneš odmerať aká bude 😕 no možno ti ovu testy ovulku nezachytili,alebo teda ešte nebola.....lebo slabo pozitívny je vlastne negatívny.....ja mám stále pozirívne ovu testy celý mesiac....ale len jeden deň som mala taký že mega.... 😉

@monuska342 ee neukázal....ukázal mi jednu paličku a nebola som tehu 😉