icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

zucana
16. máj 2011

@elebe co si ved keby som bola tak som druhy den 😀 ja si myslim,ze som mala ovu vcera a ledze sme sa v piatok aj vcera snazilkovali tak z tie spermosky prerazili a ze dnes bude ovu test negativny a ani ziadny vytok nemam...a vcera vajco huste ako zelatina a sopel 😅 no ale to len vramci pozitivneho myslenia...mozno ked si to vsugerujem tak budem 😀

janielik87
16. máj 2011

@elebe tak uz som pevne rozhodnuta, ze pojdem k doktorke 🙂 pomohla si mi v rozhodovani 🙂 Vsak nie som hypochonder, akurat som mala cysticku a teraz uz mam strach a este ked sme sa zacali snazilkovat, tak naco to robit rok bezozmyslu...ze?

zucana
16. máj 2011

@janielik87 a kolko sa snazis? povedz dr aspon ze rok ;)

janielik87
16. máj 2011

@zucana 😀 no to si zas az tak vymyslat nemozem...lebo ledva dva mesiace necele 😀 😀 Ale mavam fakt zle cykly a naco sa snazit, ked mozno nemavam ani ovu...vsak 42DC nie je normalne...a straaaaaaaaasne nepravidelne k tomu...

raza
16. máj 2011

@janielik87 neboj, všetko bude ok, ale je dobre, že ideš pre istotu, potom daj vedieť 😉
ak sa smiem spýtať, ty si mala cystu? stratila sa ti, alebo ? prepáč, viem, že si tu už možno o tom písala, ale šak toho je tu tak vela.... 😅

janielik87
16. máj 2011

@raza to je v poho 🙂 Ja som mala csticku udajne...ona videla uz len tekutinku po nej...tak neviem. Vraj preto mi v januari prvy krat meskal menzes...mala som na 37DC. :( Ale odvtedy sa to velmi nezlepsilo...Ale vysledky cyto som mala ok.

milagros
16. máj 2011

@elebe noo autobusom urcite nie to je moc dlha cesta a autom sme raz boli v Taliansku a to som bola dost sklamana a o chorvatsku som tiez pocula viac zleho ako dobreho takze ked k moru tak grecko,turecko alebo tie kanary to by bolo najidealnejsie lenze tam treba letiet.

raza
16. máj 2011

@janielik87 tak ak aj bola a už nie je, tak to znamená, že to bola cysta, ktorá sa dokáže stratiť aj sama.. tak si myslím, že to je fajn 😕 ale určite bude lepšie, ak ti spraví sono a posúdi to.. držím palce 😉

janielik87
16. máj 2011

@raza dakujem 🙂 Aj ja tebe, nech sa to vsetko pekne nakoniec vyriesi! Stale tu sledujem, co mas nove a drzim silno palce.

raza
16. máj 2011

@janielik87 ďakujem moc 🙂

janielik87
16. máj 2011

@raza 🙂 nemas za co 🙂

jafnka
16. máj 2011

@elebe jej venčíš? my sme sa už vrátili 🙂

elebe
16. máj 2011

@janielik87 no vidíš....neboj to bude dobré a nebudeš sa už ani trápiť a ani mm sa nebude trápiť....ver mi viem to podľa seba 😉 😉

janielik87
16. máj 2011

@elebe 🙂 no tak sa zajtra ozvem, ze co a ako 🙂 Najhorsie je, ze ja u dokiny chytim taku hanblivost strasnu prestrasnu, ze zo seba ledva daco vydam...toho sa bojim, ze budem mlcat ako pen.

elebe
16. máj 2011

@milagros no my sme tiež taký lenivci,že keď na dovolenku tak bez starostí a exotika 😀 😀 ale keď budem tehu,tak mi to bude úúúúúplne jedno 😀 😀 a tam v chorvátsku,to nám ponúkajú známy a videli sme aj fotky a je tam pekne.....len to si musíš všetko zabezpečovať sama......ale nevadilo by nám to 😀 😀

elebe
16. máj 2011

@jafnka no akurát som sa vrátila....dobre ma vyšťavili....banda jedna....však ich mám teraz šesť 🙂

milagros
16. máj 2011

@elebe to mas dobre ked to mas cez znamych tak neni co riesit....noo nam ked sa zadari a budem tehu tak asi nepojdem vobec nikam /mozno do tych tatier/ lebo co ak daco? a ja som taka trosku romantička ze som vzdy chcela ostat tehu volakde pri mori ...len to lietanie a tento rok by to asi aj tak nešlo aj keby som sa pocas letu rovno "dala uspat" lebo som ostala bez roboty

elebe
16. máj 2011

@janielik87 mysli na to že ak nič nepovieš tvoje trápenie bude trvať ďalej a že tým budeš trápiť aj mm......vzchop sa....on ti z nosa neuhryzne.....a keď si s ním pokecáš bude ti lahšie na duši 😉 ja mám vždy toľko otázok,že za chvílu si to budem písať na papier.....takže nehanbiť sa a ideš 😀 😀

elebe
16. máj 2011

@milagros prečo sa tak bojíš lietania?? 😕 máš nejakú zlú skúsenosť?? ja som už toho toľko nalietala,že to beriem už ako autobus 😀

janielik87
16. máj 2011

@elebe no musim sa premoct! 🙂 Len mm sa akosi nezda, ze by sme sa dnes nesnazili 😀 😀 ... kedze zajtra idem k doktorke.

elebe
16. máj 2011

@janielik87 a to ti kto povedal že nemôžete tulkať 😕 😕 kludne sa snažilkujte je to prirodzené a doktori to berú v poho,však len z toho otehu.....mne sa doki minule smial že sme mali pekný večer 😀 😀

milagros
16. máj 2011

no ako to tu tak citam budem to mat zaujimave lebo ja mam ms tiez dobre rozhadzane raz je silnejsia, dalsi mesiac slabsia, no ako sa jej zachce....ale to uz asi rok takto funguje a u dokiho som vtedy bola a nic zle nevidel ze to moze byt aj zo stresu...tak uvidime.....
no a konecne zajtra k zubarke tak som zvedava...nech uz mam s tymi zubami pokoj a mozeme na to vhupnut....
baby vy si od zaciatku snazilkovania meriate teplotu a robite ovu testy ?

janielik87
16. máj 2011

@elebe 😀 😀 no tak bude rad 🙂 No neviem co mi moja doktorka povie, ona je taka seriozna vzdy 🙂 Preto som chcela dat pauzu. Aj ked dnes akosi citim podbrusko, tak by som radsej snazilkovala 🙂

elebe
16. máj 2011

@janielik87 len sa tulkajte....možno je akurát ten deň a inak spermie si dokážu počkať na vajko aj dva dni

milagros
16. máj 2011

@elebe praveze som este nikam neletela ale pametam si ze ako decko sme isli do nejakej restiky co vyzerala ako lietadlo a ze som vystrajala ako diva ze ci to vzlietne.....a pred dvomi rokmi sestra bola testovaci kralik, lebo isli do Turecka a mi vyrozpravala historku o turbulencii tak mi stacilo....a u mna je aj to zle ze sa bojim aj vysky ....

janielik87
16. máj 2011

@elebe No ved budeme 🙂 dam si ranko sprchu a bude 🙂 snad jej to nebude vadit :D

milagros
16. máj 2011

@janielik87 byt tebou sa snazilkujem a k lekarke chod ked nebudete mat chut na snazilkovanie.....lebo ked zajtra pojdes k dokine aby tam aj nieco uvidela cez tych malych drobcov

elebe
16. máj 2011

@milagros no keď sestra letela do turecka tak tam veľké turbolencie nemohli byť.....ale ty to ako výšku vnímať nebudeš....budeš vidieť obláčiky pod sebou,vyzerajú ako cukrová vata a nad sebou len slniečko a je to krása....a položíš kávu na stolík a stojí....ono to trošku trasie pri vzlietaní a pristávaní a aj tak tam hore je tlak,takže polku cesty prespíš....ja som mala dva krát obrovské turbolencie....raz do nás udrel blesk a druhý krát bola taká búrka že nám aj masky vypadli....no panika...a lietať som neprestala..... 😉 😉

elebe
16. máj 2011

@janielik87 určite nebude....však to je preboha priridzené 😉 😉

janielik87
16. máj 2011

@milagros :D :D no tak mozno pockam do konca tyzdna a pojdem az v piatok 🙂