icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
16. máj 2011

@janielik87 to zmákneš....myslí na nás a na to aká si tu ukecaná 😀 😀 a predstav si že sa bavíš s nami 😉

elebe
16. máj 2011

@milagros ja chodím sem do šale k Vaškovi,ale on ordinuje aj v GA....mám na neho skvelé referencie a ku mne je vždy milý a ústretový 🙂 🙂

elebe
16. máj 2011

@zucana keď už si mala silnejšie čiarky tak ovu bola,možno si nezachytila testom ten úplný vrchol a LH ti hneď klesla.....snažilkovali ste sa?? 😕 😕

milagros
16. máj 2011

@janielik87 no ja som mala tiez "bobky"ked som isla prvy krat k lekarovi. a k tomu co chodim aspon z mojej skusenosti...bola predo mnou jedna baba a kym vysla som cakala asi hodinu...to uz som bola dost vystresovana a sestricka ma ukludnila ze to zato tak trva ze sa mozem cokolvek vypitovat od neho....a tak aj bolo ....este mi dokonca aj na ultrazvuku ukazoval ze co kde a ako mam

zucana
16. máj 2011

@elebe no snazilkovali sme sa v sobotu a vcera ked boli ciarky silne....tak neviem neviem ...cakala som na silne ciraky tak neviem ci este sa oplati aj dnes ked uz ciarka nembola skoro vobec 😕

milagros
16. máj 2011

@elebe to s tým lietaním čo si napísala...ako keby som sestru počula...to iste stale vravi 😀 a veru pravda je kde ma to caka tam ma to najde....podobne ako v tom horore nezvratny osud 😀

janielik87
16. máj 2011

@milagros
@elebe Dakujem baby za podporu, mate pravdu, ze ide o moje zdravie a treba sa donutit nehanbit. Moj manzel je uplne iny typ cloveka, on sa pyta uplne na vsetko. A ked idem od gynekologicky, tak sa ma vzdy vypytuje, ze ako a co a ja mu nic ani neviem povedat, lebo sa hanbim pytat. Musim to zajtra zmenit a potom si za odmenu dam kavu s kamoskou v meste :D

milagros
16. máj 2011

@zucana ja tymto meraniam sice vobec nerozumiem ...ale sa mi zda ze som tu niekde citala ze ovu je dva ci tri dni tak by to asi malo byt ok nie? a hlavne mysli pozitivne...ked sa aj teraz nezadarilo...tak nabuduce sa uz musi..no nie? a hlavne nemysli nato tak krčovito lebo sa ti nezadari kvoli psychike....ved stres je najhorsi lekar

zucana
16. máj 2011

@milagros neboj ja na to nemyslim krcovito 😉 ja si vravim,ze vsetko ma svoj dovod len technicky ma zaujima ci sa este mame snazit alebo ked uz ovu bola a asi teda bola ked neni test pozitivny a pozitivny je iba pred ovu nie? tak ze ci este by som mohla otehu.... 😕

milagros
16. máj 2011

@elebe no o Vaškovi som este nepocula ale vraj v Sali je zrusena porodnica takze asi porod ta caka v Galante. len uz aby // boli....uz mas nejake deticky ci toto bude 1.?

milagros
16. máj 2011

@janielik87 presne tak....a za odmenu si ku kavicke daj aj kolacik

janielik87
16. máj 2011

@milagros 🙂 skvely napad

lusinda1989
16. máj 2011

ahojte kocky je tu weste niekto????

strihalka
16. máj 2011

jojoooooo
@lusinda1989

lusinda1989
16. máj 2011

kocky mam taku dilemu neviete mi niekto poradit, alebo nemali ste nahodou niekto to iste????
poslednu mrchu som mala 18.3. odvtedy testy negativne bola som aj u doktorky na sone nic nevidela... ale hcg nebolo 0.0 ale bolo to nejak okolo 0.39 a to doktorka zhodnotila akoze tehotenstvo to neni no pichla mi vyvolavacku v stredu to bude dva tyzdne od pichnutia a mrcha stale nikde... ako uz som z toho dost na nervy....

zuzkat1
16. máj 2011

@lusinda1989 robila si si test? mozno by som sla aj k inemu dr... nemoze to byt mimomaternicove?

som tu davno nebola len sem obcas nakuknem a pozeram ze kooopa novych tvari a ze mnohe ste uz tehotne🙂 tym co su tak gratulujem🙂

gloria9
16. máj 2011

@alenka_ela no to ano ale nemozem ist k moru lepsie povedane zalezi to od toho ako budem znasat horucavy a teraz co bolo tak teplo nebolo mi najlepsie ked vam mam pravdu povedat a ist k moru zaplatit a zistim ze mi nie je dobre alebo neboj daco sa stane malinkemu a kde tam bude hladat doktora?je to trosku nezodpovedné isť az tak daleko..ideme ale len po slovensku pravdepodobne smer bratislava vieden atd..

elebe
16. máj 2011

@zucana ja by som ešte snažilkovala pre istotu aj dnes 😉

elebe
16. máj 2011

@janielik87 choď na kávu predtým a daj si aj frťana 😀 😀

elebe
16. máj 2011

@milagros no on tu bol primarom na gynekológii....a pôrod fakt asi len v GA....máme tam aj známosti,tak hádam sa o mňa dobre postarajú.... 😀 😀 a dúfam že čoskoro 😀 😀

milagros
16. máj 2011

@elebe neboj dobre sa postarajú/dufam ze aj o mna/ a určite to bude čoskoro.... 😀 ja osobne neberem do uvahy neskorsi termin na porod ako jun/motto:mysliet pozitivne/...takze zajtra zubarka....a potom sup na to.....ale zatial len tak nablint lebo absolutne nechapem tie merania a zapisovania bt...a ked sa to do jula nepodari zacnem merat....dovtedy to hadam nastudujem

zucana
16. máj 2011

@elebe aj ja poznam v galante porodnika gynekologa v nemocnici ;)

alenka_ela
17. máj 2011

@gloria9 jaj, no nesmies myslet na najhorsie....trosku sportovejsi nazor si to pyta 🙂)) aby si si nieco neprivolala....tak vela stastia, nech je vsetko tak, ako ma byt 🙂))

elebe
17. máj 2011

dobré ránko kočeny 😀 mňa trápi stále tá hnusná nádcha a bojím sa že to je alergia.....tak uvidím či to prejde a ak nie tak budem musieť k dokimu ☹ lenže môj gynekológ a aj kamošky mi hovorili že keď chce žena otehu,alebo je tehu nemôže brať lieky na alergiu ☹ tak sa len modlím nech je to nádcha.....lebo už som mala ísť na alegologické testy a vtedy som mala to biotehu a tak som nešla.....viem že ma nejaká alergia obchádza,ale neviem aká 😠 a teraz kvitne agát a lietajú topolo,no na nervy 😠 tak dúfam že to bude fakt len nádcha 😖

elebe
17. máj 2011

@milagros podľa mňa by si mohla začať s meraním už teraz....spoznáš svoje telo a niektoré veci lahšie pochopíš....však my to s tým pomôžeme 😉 😉

elebe
17. máj 2011

@lusinda1989 ahoj no ja som mala tiež takéto niečo a HCG som mala 0.6 a nebola som tehu......ale u mňa bol problém to že vo februári biotehu a potom dva mesiace úplne celý HP v prdeli.....tak skús ešte ten test a keď ti nepríjde mrcha,tak ajtak musíš k dokimu.....som zvedavá ako to celé dopadne.....no a pri mimomaternicovom by si mala bolesti.....aspoň moje kamošky,boli dve,mali bolesti a dosť veľké

elebe
17. máj 2011

@janielik87 ahojky,tak čakám na teba....ako to prebiehalo u dr. dúfam že si išla 😠 😀

zucana
17. máj 2011

bre ranko tak sme teda pre istotu snazilkovali ako si
@elebe poradila...a potom ako sme skoncili mi vysiel taky soplovy az zele hlien trochu ako predvcerom...
odvtedy zas ziadny vytok a to mavam koncom cyklu vytok bud este vajcovy alebo taky hustejsi....
no a s teplotou meranim u mna to bude zlozite lebo nas digi teplomer funguje asi iba v ritke 😅 v puse som mala ze 34,5 a pod pazuchou ze 34.7 a to asi nie je mozne 🙄

zuzkadf
17. máj 2011

bože tu pribudlo príspevkov od kedy som sem nezavýtala 🙂 no ako pokračujete baby..? už sa aj zadarilo nejakej otehotniet od začiatku roka? 😉

elebe
17. máj 2011

@zucana no je to možné....teraz si pravdepodobne v čase ovulky 😲 😀 ....test? skús odmerať aj zajtra,trak isto ako dnes,v ústach a v ten istý čas 😉