2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
jasné že je možné a tú teplotu pod pazuchou neber do úvahy....to je nič,to sa nepočíta.....kuk graf
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
ahojte neviem ci sa mozem ku vam pridat,ale tento rok sa budeme snazit uz druhy krat a dufam ze aj posledny!!! a tak chcem vam popriat vela stastia aby to snazilkovanie dopadlo bez komplikacii a bolo len plne radosti!! 🙂
@lusinda1989 este by som chcela napisat par slov na tvoj prispevok,ak teda mozem! lebo podla mojho nazoru to nie je tehotenstvo a ani mimomaternicove lebo to mam uz za sebou a HCG mi normalne rastlo ale nie tak ako by malo mala som ho 1578 ale verim ze tvoj problem sa coskoro vyriesi,posnazite sa este a HCG krasne stupne a tak zelam vela stastia a malo snazilkovania nech to vijde!!! 🙂
@pancuska ale ani ja si nemyslim ze ide o tehotenstvo ale proste bojim sa ze co so mnou je s tehotenstvom ani neratam ale uz by som bola najradsej kebyze pride mrcha a my sa mozemem zacat snazilkovat znovu...ale takto vies....
holky s digitalnim bych uz si sla na pohreb, nastesti mm nasel pred 14dny rtutovy, takze pohoda, ale myslim, ze je to posledni rtutovy, co se v nasich dvouch rodinach nachazi🙂)
@lusinda1989 ahoj. a robili ti aj odbery a sono a tak? kamoške po vysadení HAK neprišla mrcha 5 mesiacov a potom cez šiesty otehotnela
inak teraz som bola so zojou von, ale mala som pocit, že nevenčím psa ale pasiem kravu - len si ľahla na zem a obžúvala trávu
a v pondelok som objednaná na kontrolu s tým mojím mechúrom, hádam mi ešte predpíše tieto tabletky keď sa zdá, že už tieto konečne zaberajú
@lusinda1989 ono sa to lahko povie ze "clovek musi mat kludnu hlavu" ale zrejme to je tak....ja uz ked som na to ani nemyslela a ani sa nesustredila na to ze chcem byt tehulka tak som zostala tehu ale skoncilo sa to mimomaternicovym......ale pozeram na tvoj pas a mas tam Velka Britania a tam aspon co som pocula sa velmi tym nezaoberaju....ako to vidis ty? 😉
Cauko, uz som sa vratila od lekarky 🙂 Takze novinky: na cykly mi dala Duphaston (ktory som celkom nepochopila ako mam brat, ale budem to studovat), vajicko nevidela...len foliky (viacero), urobila mi aj nejaky odber a tiez pojdem na hormonalny profil, ked mi dojde mrcha tak 3-8DC tam idem... Tolko asi k tomu 🙂 nebolo to take zle, pokecala som v cakarni s jednou babou, tak mi aj cas preletel. Ako mi tam presla sonom tak ma teraz boli podbrusko...:-/ Mrzute...Ale tak aspon sa daco riesi 🙂 No nie?
@janielik87 ahoj....som tu zahliadla co si pisala a tak si myslim ze gyn sa zachovala docela statocne!!myslim ze sa to posunie a bude to na dobrej ceste 😉 ale pocula som ze aj alchemilka je dobra na taketo zenske problemy ale treba ju pit len do polovice cyklu ked chces byt tehu 😉 a viem ze aj vitamin E ma nieco do seba 😉
@pancuska Mam aj E a aj alchemilku 🙂 ved som sa branila liekom, ale lekarka povedala, ze niekedy treba kusok pomoct cyklu 🙂 Tak jej verim, ved keby bolo zle, tak jej mam volat. Presne povedala to, co si aj ja myslim, ze najprv sa treba dat dokopy celkovo a nezalezi, ze sa snazime len druhy cyklus...🙂
@janielik87 no vidíš....tak super 😀 😀 ....a nevidela ti teda žiadny dominantný folik? a čo ti povedala že to bude anovulák? keď budeš mať HP to bude lepšie,lebo tam ti ukáže všetko ohladom tvojich hormonov 😉
@janielik87 tak aspoň budeš pokojnejšia a hádam sa ti to pekne upraví
@janielik87 ahaaa takze vy sa snazite este len druhy cyklus? tak to uz vobec nemusis mat hlavu v smutku 🙂 to je dobreee ja si myslim ze do pol roka to pride!! ved si este mladunka!! ja keby viem ze to budem mat take komplikovane tak nic neodkladam a zacnem hned a nie som ako blba cakala,ale clovek sa uci na vlastnych chybach 🙂 inak mne tu na MKonikovi boli doporucene kvapky Gynex a tak ich skusam.....ja som s menzesom nemavala problemy ale mavala som strasne silne az take neskutocne velke hrce.....takze mne na upravenie nemuseli nic predpisovat ale duphaston som brala naposledy ked som bola tehu aby som nepotratila no aj tak to bolo mimomater......ma viacero ucinkov.... 😉
@elebe Hej bolo to fajn, teda nebolo to take zle, ako som si myslela 🙂 No ja som na tu obrazovku cumela a jeden sa mi zdal taky vacsi, ale nevedela mi ona nic o ovulke povedat. No ved uvidime. Budem papat tu chemiu teraz dva mesiace a potom uvidime. A aj ten HP snad pomoze k zvyseniu vedomosti.
@jafnka No to aj ja dufam, ze sa to upravi a tiez, ze budem mat dusu uz na pokoji...lebo som si aj cysty uz namyslela, aj cokolvek, kedze tehu test negativny vzdy ked mrcha meskala...
@pancuska no my sme sa rozhodli, ze radsej skor ako neskor...aj keby ma mala vysmiat..Ale kedze som mala tu cysticku v januari, tak som chcela vediet, ci som pri takych dlhych cykloch OK. 🙂
@jafnka no ja mam podobny problem uz asi 3 roky ked som bola na operacii chrbtice,nieco mi tlacilo na mechur a niekedy som ani neudrzala,velmi neprijemne....po tejto operacii som zasa dostala zapal moc.mechura ktory som si musela preliecit anbiotikmi ale aj tak som dost casto chodila! nedavno som spomenula o mojich problemoch (celkovych) susedovi ktory sa venuje bylinkam a trochu liecitelstvu a namiesal mi nejaky caj ktory pijem 2x za den zda sa mi ze je to lepsie....uz nemusim ist na wc ani v noci.... ale co to je v tom caji netusim 🙂 a uz dlho chodis s tym po dr?
@janielik87 super vidis a ani to nebolelo 😉
@elbe tak som si robila ovu test a slabulinka ciarka...takze ked boli silne predtym tak asi fakt bola ta ovu? alebo este moze dojst?
min.mesiac som mala 18DC a tento to asi bolo 17DC ....alebo bol anovu?

@elebe NO ALE TO NIE JE MOZNE ABY SOM MALA TAKUTO TEPLOTU 😅 AJ POD PAZUCHOU ....
HOD NEJAKY GRAF ;)
BUDEM ROBIT AJ DNES TEST OVU ;)