icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

pancuska
17. máj 2011

@janielik87 no tie cysty sa lubia väcsinou vstrebat ...aj ja som mala taku a odrazu zmyzla,vraj pri sexe 😉

elebe
17. máj 2011

@janielik87 ja som bola tak isto foliky boli,aj mi rástol a potom nepraskol....čo bolo katastrofa....stále som potom špinila.....a ty meriaš BT? teraz neviem 😕 😕

janielik87
17. máj 2011

@pancuska no aj ta moja nastastie zmizla 🙂 neviem sice ci pri sexe 😀 ..ale videla doktorka v januari uz len tekutinku po nej 🙂 a nastastie nemam dalsiu
@elebe ja meriam aj BT ale to je hrebeeeeen neskutocny a asi to skor bude anovulak :( http://www.fertilityfriend.com/home/350f87

jafnka
17. máj 2011

@pancuska no ja nemám zápal ja to mám podmienené stresom. a ten môj vadný mozog berie ako stres skoro všetko ☹ nebehám len keď sedím doma na zadku. začalo to asi pred 2 rokmi. teraz už mám 4tého doktora a aj 4té tabletky a vyzerá, že konečne je to to pravé. na zápal sú dobré brusnice

jafnka
17. máj 2011

@zucana podľa mňa si ju už mala len si na testoch nevystihla ten vrchol

pancuska
17. máj 2011

@janielik87 myslim ze to je na dobrej ceste a nemusis sa nicoho bat 🙂

@jafnka to som este nepocula takuto vec ze by to takto haprovalo kvoli stresu 🙂 tak hovoris ze konecne to prave orechove ako sa hovori? 🙂 a vy ste sa aj o mimi pokusali a je problem ci ako?

zucana
17. máj 2011

@jafnka no aj ja si myslim lebo ved ked boli silne a teraz nie su tak by to bolo logicke len nemam skusenost...

janielik87
17. máj 2011

@pancuska No to dufam. V podstate co citam, tak mozem byt velmi vdacna, ze lekarka bola hned taka akcna a nenutila ma cakat pol roka...Ze mi ide aj HP spravit cim skor a nie az po dobrati duphastonu. 🙂

Tiez mi kukala vajecniky a vajcovody, ze tam mam vsetko ok... 🙂 Tak uz len to spravidelnit a mat ovulu!!!

jafnka
17. máj 2011

@pancuska v januári sme sa začali snažiť o mimi, ale potom na konci februára mi doki predpísal tieto tabletky (spasmed) a tie sa v tehu neodporúčajú tak sme to radšej prerušili nech sa najskôr dám do poriadku

pancuska
17. máj 2011

@janielik87 tak to ano to mas pravdu,ja som kvoli pristupu gyn musela zmenit dr lebo uz ma to nebavilo a za 8 mesiacov sa to pohlo u mna dost daleko....inak som si tiez dlho myslela ze nemam ovu ale mala som lenze raz vtedy a raz vtedy.....a skusala som aj BT no nepomohlo.....teraz v péoslednej dobe ked mam mat ovu tak ma par dni pred picha podbrusko a tak viem ze uz kazdu chvilku pride....

drobik1
17. máj 2011

ahojte..dlhsi cas som tu nebola nemala som ani kedy stale pracujeme na dalsom babetku.. 😀 a mala uz je doma zo skoly prirody tak zase riesime skolu a ucenie a tak.. 🙂 no a cakame na mrchu dnes meska uz druhy den tak uvidime co z toho bude..no a o chvilu sa dovali svokra.. 😠 vcera volala ci moze dojst povedala som ze nie a manzel jej potom povedal nech pride..tak som stastna ze dojde a nic nedonesie..striga jedna.. 😠

jafnka
17. máj 2011

@zucana tak sa mi to zdá najlogickejšie, že už bola. už musíš len čakať. ovu ti nemusí prísť presne v ten istý deň cyklu, ale tá fáza po ovu = LF by mala byť rovnako dlhá.

pancuska
17. máj 2011

@jafnka tak to je mudre roshodnutie!! este sa nasnazilkujete a mozno sa ani moc snazit nebudete musiet 🙂 sak baby zlate vy ste este take mlade.....keby som mala ja tolko rokov 😉

zucana
17. máj 2011

@drobik1 juuj nejak casto zacala striga chodit....a zeby si bola tehu ked meska?robila si sitest?

janielik87
17. máj 2011

@pancuska 🙂 no ja podbrusko citim od nedele, tak som myslela, ze uz uz to nastane...ale nic zatial :( No ved uvidime, graf BT otrasny, ale dokina mi povedala, ze mam merat dalej, ze je dobre poznat svoje telo 🙂

zucana
17. máj 2011

@pancuska a kolko mas moja?

drobik1
17. máj 2011

@jafnka hm len to je ine vies ked mas este jedno a si na materskej .. 🙂 takto mi nemame sancu od januara budem bez penazi a neviem si to predstavit byt len tak doma.. ☹ no uvidime co bude dalej..

drobik1
17. máj 2011

@zucana jaj no kazdy druhy utorok je tu .. ☹ a neviem co uz mam povedat aby nechodila..no neviem ci to bude tehu..test som este nerobila..ale uz som mala priznaky ako na mrchu tak ju cakam..

jafnka
17. máj 2011

@drobik1 a prečo ho vlastne nezobrali do škôlky?

raza
17. máj 2011

@janielik87 ahoj. ja som ťa len chcela pochváliť, že si šla tej doktorke 🙂

janielik87
17. máj 2011

@raza 🙂 🙂 no ved to...manzel ma vyhodil pred budovou, ze pojdes ci chces ci nie 🙂 🙂 ale som rada, ze som bola...

elebe
17. máj 2011

@janielik87 no moja uvidíme čo z toho tvojho zubatého grafu bude 😖 inak dufik by ti mal upraviť cykly....mala by si ich mať potom rovnako dlhé a potom už to bude v poho aj ovulkou 🙂 😉

lusinda1989
17. máj 2011

@jafnka hej robili na sone nic nevidela a odber vysiel tak ako vysiel ani nula ale ani tehotenstvo...
@pancuska no vidim to podobne ako ty ale u doktorky som bola na slovensku bo som tam mala akurat cestu tak som k nej skocila...

janielik87
17. máj 2011

@elebe no to teda dufam 🙂 🙂 ma priznacne meno, ze "dufik" ---tak dufam, ze pomoze comu moze 😀

elebe
18. máj 2011

@janielik87 jasné že pomôže.....a veľa robí aj psychika.....teraz si určite kludnejšia 😉 a možno je ovulka za dverami 😉

elebe
18. máj 2011

čaute kočeny.....mne sa zasekol teplomer 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

zucana
18. máj 2011

@elebe to znamena ze si tehu?

elebe
18. máj 2011

@zucana nie to znamená to že ovulácia prebehla a toto mám poovulačné teploty.....a môže ale aj nemusí to byť tehu 😉 uvidíme či zavíta mrcha.....a ty si si nemerala dnes teplotu 😕 😕

zucana
18. máj 2011

@elebe nie...mne vcera taka co vesti povedala,ze nie som a ze budem az tak za 6 mesiacov atak sa s tym idem zmierovat a nebudem si nic merat a necham tomu volny priebeh vsak viem kedy zhruba mam tu ovu a nechame sa prekvapkat 😀 ale tebe to prajem 😉 vsetko ma byt tak ako je....

elebe
18. máj 2011

@zucana a ty jej veríš? 😕 😕 ja dúfam že už sa konečne čoskoro dočkám aj ja dvoch // 😉