2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@janielik87 ja som bola tak isto foliky boli,aj mi rástol a potom nepraskol....čo bolo katastrofa....stále som potom špinila.....a ty meriaš BT? teraz neviem 😕 😕
@pancuska no aj ta moja nastastie zmizla 🙂 neviem sice ci pri sexe 😀 ..ale videla doktorka v januari uz len tekutinku po nej 🙂 a nastastie nemam dalsiu
@elebe ja meriam aj BT ale to je hrebeeeeen neskutocny a asi to skor bude anovulak :( http://www.fertilityfriend.com/home/350f87
@pancuska no ja nemám zápal ja to mám podmienené stresom. a ten môj vadný mozog berie ako stres skoro všetko ☹ nebehám len keď sedím doma na zadku. začalo to asi pred 2 rokmi. teraz už mám 4tého doktora a aj 4té tabletky a vyzerá, že konečne je to to pravé. na zápal sú dobré brusnice
@janielik87 myslim ze to je na dobrej ceste a nemusis sa nicoho bat 🙂
@jafnka to som este nepocula takuto vec ze by to takto haprovalo kvoli stresu 🙂 tak hovoris ze konecne to prave orechove ako sa hovori? 🙂 a vy ste sa aj o mimi pokusali a je problem ci ako?
@pancuska No to dufam. V podstate co citam, tak mozem byt velmi vdacna, ze lekarka bola hned taka akcna a nenutila ma cakat pol roka...Ze mi ide aj HP spravit cim skor a nie az po dobrati duphastonu. 🙂
Tiez mi kukala vajecniky a vajcovody, ze tam mam vsetko ok... 🙂 Tak uz len to spravidelnit a mat ovulu!!!
@janielik87 tak to ano to mas pravdu,ja som kvoli pristupu gyn musela zmenit dr lebo uz ma to nebavilo a za 8 mesiacov sa to pohlo u mna dost daleko....inak som si tiez dlho myslela ze nemam ovu ale mala som lenze raz vtedy a raz vtedy.....a skusala som aj BT no nepomohlo.....teraz v péoslednej dobe ked mam mat ovu tak ma par dni pred picha podbrusko a tak viem ze uz kazdu chvilku pride....
ahojte..dlhsi cas som tu nebola nemala som ani kedy stale pracujeme na dalsom babetku.. 😀 a mala uz je doma zo skoly prirody tak zase riesime skolu a ucenie a tak.. 🙂 no a cakame na mrchu dnes meska uz druhy den tak uvidime co z toho bude..no a o chvilu sa dovali svokra.. 😠 vcera volala ci moze dojst povedala som ze nie a manzel jej potom povedal nech pride..tak som stastna ze dojde a nic nedonesie..striga jedna.. 😠
@pancuska 🙂 no ja podbrusko citim od nedele, tak som myslela, ze uz uz to nastane...ale nic zatial :( No ved uvidime, graf BT otrasny, ale dokina mi povedala, ze mam merat dalej, ze je dobre poznat svoje telo 🙂
@janielik87 ahoj. ja som ťa len chcela pochváliť, že si šla tej doktorke 🙂
@raza 🙂 🙂 no ved to...manzel ma vyhodil pred budovou, ze pojdes ci chces ci nie 🙂 🙂 ale som rada, ze som bola...
@janielik87 no moja uvidíme čo z toho tvojho zubatého grafu bude 😖 inak dufik by ti mal upraviť cykly....mala by si ich mať potom rovnako dlhé a potom už to bude v poho aj ovulkou 🙂 😉
@elebe no to teda dufam 🙂 🙂 ma priznacne meno, ze "dufik" ---tak dufam, ze pomoze comu moze 😀
@janielik87 jasné že pomôže.....a veľa robí aj psychika.....teraz si určite kludnejšia 😉 a možno je ovulka za dverami 😉
čaute kočeny.....mne sa zasekol teplomer 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

@janielik87 no tie cysty sa lubia väcsinou vstrebat ...aj ja som mala taku a odrazu zmyzla,vraj pri sexe 😉