2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
kočky kde ste dnes všetky 😕 😕
@zucana akurát polemizujem nad tým že cítim sa na horúčku,ale nemám ju....už niekoľko dní....ale to asi bude tá moja choroba 🙄 🙄 ale nič ma nebolí len kríže a už 2dni mám biely výtok a furt mi je strašne teplo....ale nechcem sa tešiť 🙄 ty si mala aké príznaky pri malej? ja som sa včera stretla s tehu kamoškou a ona mi hovorila že aj ona bola hneď na začiatku chorá a že vyzerám divne a som škaredá 😠 bosorka jedna 😀
@zucana 🙂 toto je tiez dobra metoda, ako odohnat tie neustale pozorovania a snazilkovske stresy.. 😀
@elebe no na ovulu to nevyzera...stagnujeme pekne tam, kde to bolo...a ak pride az na 25DC (ak vobec), tak by sa aj tak nestihlo uhniezdit, lebo s duphastonom mi cyklus nastavila na 31dnovy...cize asi ee 🙂 ale aspon uz som s tym zmierena, ze tento cyklus to urcite nepojde...a mozno to bude uplny anovulak... :( akoze kusok ma to aj mrzi, ale dostala som sa vdaka dokine a tabletkam do fazy, ze nevadi, nabuduce. 🙂
@janielik87 tak tak na bud.mesiac už ovulka bude určite skôr,dufík ti to upraví 😉 😉
@elebe no 🙂 ved na to sa spolieham tak v kutiku duse 🙂 tu uz stagnujem pri tomto cykle...skoda reci :(
ahojte kocky ako sa mate??? mame tu nejake dalsie mamicky cakatelky???? inak uz ma dost zacina trapit co je so saskou.... neviete niekto????
@elebe nooo a vydrzis este cakat styri dni? a vy ste tulkali podla toho ako si si robila graf? a ja neviem ci si mam zacat merat uz teraz lebo asi by som bola nervoznejsia a krcovito sa toho drzala tak zato som myslela ze tomuu necham najprv volnejsi priebeh ze sak ked sa ma sa podari a ked do jula nie tak to uz zacnem byt tak ci tak nervozna a potom nebude vadit ani meranie...a si zlata ze by ste mi s tym pomohli....lebo ozaj tomu teda nerozumiem...som totalny laik na toto
@janielik87 no vidis super ze si bola aspon ta to trosku ukludnilo a teraz sup na miminko bez stresu.....
@milagros hej, som rada, ze som sa nechala nakecat 😀 a zobrala odvahu sa nehanbit pred dokinou
@lusinda1989 zkousela jsem ji psat tu na mk,ale nic upe bez odezvy☹
@lusinda1989 no na tu sasku som aj ja zvedava, ze kde je :(
baby, inak teda bola som vcera u zubarky este mi pucovala so spiralou korenovy kanal noo trosku aj zabolelo a zas mi tam dala nejaku vlozku neutralizacnu tusim vravela.....26.idem zas neviem ci mi uz da ten umely koren tam a zavre alebo co uz ma z toho ide slaktrafit......myslite ze by sme sa uz mohli s muzikom snazilkovat....ze keby sa zadarilo na prvy krat/aj motyka moze vystrelit/ ze by tie tekutiny vseliake co mam v tom zube napchate nemohli nejak uskodit?
@janielik87 a tie lieky musis ako casto brat?
@milagros mam ich brat 21-26DC rano a vecer
ahojte dievčence. už sa vám venujem 🙂
tak saske som aj ja písala a nič. ale ak si dobre pamätám tak robí na študijnom tak asi má veľa práce - odovzdávanie dp, skúšky a tak. alebo si jednoducho chcela dať pauzu od mk aby na to furt nemyslela
@milagros ono je to trochu zložitejšie. je to hlavne mojou hlavou, ale vždy keď mi treba tak sa aj vycikám, nie je to tak, že len musím a nič

@zucana Ahoj, ja som si tiež dávala veštiť, lebo aj my tak strašne túžime po bábätku, že už robím aj takéto veci, ktoré by som inokedy nerobila. Mne veštili tento rok, že otehotniem najviac pravdepodobné máj alebo júl. Ale skoro každá mi povedala, že tento rok. A teraz po dlhšej dobe som si dala znova veštiť a povedala že až budúci. Tak ja sa na to už nefixujem. Trochu som sa aj tešila, že tento rok a teraz že nie. Tak sa radšej podľa toho neriadim. Ale to je len moja skúsenosť. Možno ty máš niekoho overenejšieho.