icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

chaluha
18. máj 2011

@elebe nadcha moze byt aj na zaciatku tehu 🙂 🙂 🙂 a aj ja aj dcerka sme alergicky ..ja neberem lieky asi 8rokov,nech telo bojuje a malej davam nepravidelne lieky aby bojovala aj ona a nezhorsovalo sa to ☹ 🙂 zatial sa drzi a to bude mat len 2rocky 😉 drzim palce

noja2210
18. máj 2011

@elebe aj ja som par dni predtym kym som si spravila test a nasla na nom tu vysnivanu ciarku "navyse" ochorela...teda tvarilo sa to ako prechladnutie/angina 😵 a ono to uz vystrajal nas maly zazrak 😵 tak drzim prsty 😀 😀

raza
18. máj 2011

ahojte dievčatá. no, dnes som volala o termín a operácia sa koná 3.6. 2011. ☹
len ešte neviem, či to výde, lebo ten doktor ma presne nepochopil, neviem, či vtedy nebudem mať ešte mrchu, ja totiž teraz mávam tak rozhádzane... tak keby, tak by som sa musela preobjednať, čo ale samozrejme nechcem, nech už je to radšej za mnou 😒 😒

elebe
18. máj 2011

@chaluha
@noja2210 baby ale ja som mala ovulku 6.5. a chorá som začala byť 15.5. v nedelu....to tak skoro by sa mi to neprejavilo,keď to je tehu 😕 😕

elebe
18. máj 2011

@raza no moja budeme sa modliť aby si ju nemala....nech to už máš za sebou a si zdravučká.....neboj...to bude fajn....čím skôr tým lepšie a potom šup dve // 😉 😉

raza
18. máj 2011

@elebe ďakujem 🙂 tak ja sa teda potom budem snažiť o tie //, aby som vás nesklamala 😀 😀

raza
18. máj 2011

@elebe ja si pamätám, že keď som bola tehu, tiež som mala nádchu a aj všetky moje kamošky tým prešli.. ale kedy to bolo, to neviem, ale zdá sa mi, že to som mohla byť tak v 2, treťom týždni..

raza
18. máj 2011

@elebe práve mi volali z nemocnice - operáciu presúvajú na 6. 6., čo je však lepšie, pretože to už by som mala mať určite po mrche..

elebe
18. máj 2011

@raza no aj moje kamošky mali nádchu....ale nechcem si robiť plané nádeje ☹ ☹ mám aj iné príznaky,sa pomaličky prejavujú....ale to môže byť aj PMS.....

elebe
18. máj 2011

@raza no vidíš....tak všetko klape ako má 😉 😉 a ako dlho tam budeš?

noja2210
18. máj 2011

@elebe drzim silno prstyyyy....

elebe
18. máj 2011

@noja2210 a ty si tiež tak skoro po týždni od ovulky mala nádchu?? 😕 😕

jafnka
18. máj 2011

@raza v taký pekný dátum to určite dobre dopadne 🙂

raza
18. máj 2011

@elebe no o deviatej ráno tam mám prísť, spravia mi to (laparoskopicky) a hneď na druhý deň ma o 6tej ráno vyhodia.. ja som samozrejme rada, že tam budem tak krátko, akurát si neviem predstaviť, ako taká ubolená budem musieť o 6tej ráno stade vypadnúť a cestovať 120 km domov 😒 . ale to už nejak prežijem .. tebe držím päste.. kedy by ti to vlastne mala dôjsť mrcha?

noja2210
18. máj 2011

@elebe ja som "ochorela" 3 dni pred ocakavanou MS, u lekarky som bola tak 1den pred a potom po vikende (2 meskajuce dni) som si robila prvy test...

elebe
18. máj 2011

@raza a to pôjdeš domov sama? 😕 😕 moja predpokladaná mrcha má príjsť 25.5. tak uvidíme.....neboj to bude dobré,nie je to až taký strašný zákrok....teda nie je to klasická operácia a laparku baby podstupujú bežne a aj odstránenie cýst....budeš fit jak rybička.....sluníško svíti,mravenečci se procházejí a léto je tady 😉 😉

elebe
18. máj 2011

@noja2210 no lenže ja som mala ovulku 9.5. a ochorela som v nedelu 15.5. tak to nebude z tehu 😖 😖 to by bolo skoro 🙄

milagros
18. máj 2011

@elebe a co takto spravit testik a nemusime hadat....uvidis budu 2//.......

milagros
18. máj 2011

@raza neboj dobre to dopadne,jedna moja kamoska podstupila laparo...prefukovanie vajecnikov a vraj trosku to boli ale ze to neni take strasne a ju tiez vela strasili

chaluha
18. máj 2011

@elebe hmm moze byt 😝 preco???vsetko mozne 🙂 🙂 drzim palce 😵 😵

pancuska
18. máj 2011

@janielik87 takze uz by ste teoreticky a aj prakticky mohli zacat skusat!! 🙂

pancuska
18. máj 2011

@zucana sladkych 30 🙂 mam to aj v pase ....najvyssi cas 🙂

zucana
18. máj 2011

@pancuska Aj ja mam v oktobri ;) tu v it maju zeny prve dieta najskor v 35 ...

pancuska
18. máj 2011

@lusinda1989 sak keby si to mala fakt na skok ze? a ako casto chodis na sk?

janielik87
18. máj 2011

@pancuska ved skusat skusame 🙂 ;) to sa nevylucuje...uvidime, co mi ten duphaston narobi s cyklami

elebe
19. máj 2011

@milagros na test je ešte skoro,neukázal by mi nič....musím čakať....keď ja mám niekedy pocit že nikdy sa mi tam tie dve // neukážu 😠 😠

elebe
19. máj 2011

ahojte kočky....tak sa kuknite na graf....stále rovnako a tak dlho 😕
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
a včera večer som mala pocit že mám totál horúčku a teplota tela bola36.9 😕 dokonca som si dala studený obklad na hlavu 😕

jafnka
19. máj 2011

@elebe ahoj. čítam, že baby z BT ťa prehovárajú na test, podľa mňa testni v nedeľu alebo pondelok keď budeš aspoň tých 12DPO, ale aj ja si myslím, že tam budú //

elebe
19. máj 2011

@jafnka no aj ja som tak myslela....ajtak dnes ideme na chatu a dojdeme zajtra....tak asi to nechám na nedeľu alebo pondelok.....ale ja si ajtak myslím že tam nebudú dve // 😖 😖

jafnka
19. máj 2011

@elebe však práve preto, že neveríš, by mohli byť 🙂 ale radšej ťa nebudem veľmi presviedčať lebo aj saske sme vraveli, že je isto tehu a ako to dopadlo...