2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte dievčatá. no, dnes som volala o termín a operácia sa koná 3.6. 2011. ☹
len ešte neviem, či to výde, lebo ten doktor ma presne nepochopil, neviem, či vtedy nebudem mať ešte mrchu, ja totiž teraz mávam tak rozhádzane... tak keby, tak by som sa musela preobjednať, čo ale samozrejme nechcem, nech už je to radšej za mnou 😒 😒
@elebe no o deviatej ráno tam mám prísť, spravia mi to (laparoskopicky) a hneď na druhý deň ma o 6tej ráno vyhodia.. ja som samozrejme rada, že tam budem tak krátko, akurát si neviem predstaviť, ako taká ubolená budem musieť o 6tej ráno stade vypadnúť a cestovať 120 km domov 😒 . ale to už nejak prežijem .. tebe držím päste.. kedy by ti to vlastne mala dôjsť mrcha?
@raza a to pôjdeš domov sama? 😕 😕 moja predpokladaná mrcha má príjsť 25.5. tak uvidíme.....neboj to bude dobré,nie je to až taký strašný zákrok....teda nie je to klasická operácia a laparku baby podstupujú bežne a aj odstránenie cýst....budeš fit jak rybička.....sluníško svíti,mravenečci se procházejí a léto je tady 😉 😉
@janielik87 takze uz by ste teoreticky a aj prakticky mohli zacat skusat!! 🙂
@lusinda1989 sak keby si to mala fakt na skok ze? a ako casto chodis na sk?
@pancuska ved skusat skusame 🙂 ;) to sa nevylucuje...uvidime, co mi ten duphaston narobi s cyklami
ahojte kočky....tak sa kuknite na graf....stále rovnako a tak dlho 😕
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
a včera večer som mala pocit že mám totál horúčku a teplota tela bola36.9 😕 dokonca som si dala studený obklad na hlavu 😕

@elebe nadcha moze byt aj na zaciatku tehu 🙂 🙂 🙂 a aj ja aj dcerka sme alergicky ..ja neberem lieky asi 8rokov,nech telo bojuje a malej davam nepravidelne lieky aby bojovala aj ona a nezhorsovalo sa to ☹ 🙂 zatial sa drzi a to bude mat len 2rocky 😉 drzim palce