icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
19. máj 2011

@jafnka však hej....ale saska nemerala...a tak sme nevedeli isto že či bola a kedy bola ovulka....ja si myslím že to meranie je dobrá vec a potom človek vie čo a ako..... 🙂

zucana
19. máj 2011

@elebe ved uz 10 DPO by bolo vidiet na mamateste 😉 aj podla mna si tehu 😵

zucana
19. máj 2011

@elebe a ja som tiez mala vzdy prvy trimester teplotu 37 ....ale nie bazalnu

adele15
19. máj 2011

ahojte baby,
som tu nova, tak sa hadam mozem pridat k vam 😉 my planujeme tiez tohto roku "zarobit" mimco, ale asi az tak okolo jesene by sme sa zacali snazit...len mam dost obavy z toho, ze ked si to budeme takto presne planovat, ze sa nieco stane a nevyjde nam to... 😒

jafnka
19. máj 2011

@elebe tiež si myslím, že meranie je dobré, ale niekoho môže stresovať.

jafnka
19. máj 2011

@zucana a ty kedy testuješ? 🙂

zucana
19. máj 2011

@jafnka no ja skusim v stredu aj ked tomu nedavam ziadnu sancu ☹ v stredu by som mala byt teoreticky 11DPO a mrcha ma prist v piatok....

jafnka
19. máj 2011

@adele15 vitaj u nás 🙂

elebe
19. máj 2011

@zucana ja som teraz len 8-9 DPO to je ešte skoro..... 😕 😕

elebe
19. máj 2011

@jafnka no ale ono sa ten stres potom ustáli a potom je to už dobré 😉 😉

adele15
19. máj 2011

@jafnka dakujem za privitanie 😉 ako to tu tak kukam, tak vacsina z vas sa uz snazilkuje 😉 no my mame v oktobri svadbu, tak preto to chceme nechat az tak okolo toho oktobra...sice ja by som bola za to, aby sme to uz pomaly zacali skusat aj teraz, ale priatel je toho nazoru, ze ked budem na svadbe tehotna, tak si to ani neuzijem a ze on sa bude potom o mna bat, ked budem tancovat 😀 tak zatial sme sa dohodli, ze teda az v tom oktobri by sme sa zacali snazilkovat...

jafnka
19. máj 2011

@adele15 no my máme teraz pauzu lebo beriem tabletky, ale hneď ako vezmem poslednú tak sa na to vrhneme 🙂

adele15
19. máj 2011

@jafnka prave ja sa najviac bojim toho, ze sa nam to potom nebude darit...tak si tak vravime, ze uz v lete by sme sa mali pomaly zacat snazilkovat, ale na to vzdy priatel povie - a co ked sa nam to nahodou podari na prvykrat? 😀 ja by som bola aj rada, keby sa nam to podarilo, aspon by sme konecne uz tu svadbu vystrojili..lebo takto to uz druhy rok stale odkladame s tym, ze neni cas 😀

drobik1
19. máj 2011

@jafnka ahoj no nevzali nas bo 3 roky mame az v novembri a je tu vsetko plne.. ☹ lebo mamy co maju prachy sa predbiehaju...a podplacaju deti..a ucitelky vies..no ja nato nemam...

janine6623
19. máj 2011

Pridám sa, čím skôr začneš tým lepšie. Ja som to tiež odkladala a teraz ľutujem, že sme predsalen nezačali trošku skôr. A teraz keď tak strašne chceme tak sa nedarí a teraz je každý mesiac dlhý a sklamanie za sklamaním. Teraz mi to príde už ako večnosť aj keď mi sa snažíme 5 mesiacov, ale ešte sa nemám právo veľmi sťažovať, lebo žial je nás tu veľa a sú baby čo čakajú oveľa dlhšie ako my. Ale už by som nikdy takto neodkladala. Aj ked nie som až tak zameškaná mám 28.Ale aj tak.

pancuska
19. máj 2011

@zucana teraz je ina doba ako bola kedysi.....a niektore zeny si chcu dlhsie uzivat a tak,no len ked ja som dlho cakala na toho praveho 😉 vydata som este len 2 roky a tak mam co dobiehat,ale myslim si ze pre zenu je to narocnejsie ked ma deti v takom neskorsom veku,no ale zasa kazdy to citi inak 😉 a ty si v taliansku?

jafnka
19. máj 2011

@adele15 väčšina chlapov si myslí, že stačí raz a sú to aspoň trojčatá 🙂 (jedného mám doma...) i keď fakt sa môže zadariť aj na prvýkrát. svadba sa dá užiť aj s bruškom, ale ber to tak, že takto si aspoň užiješ leto, vodu a prípadné stresy zo svadby nebudú robiť neplechu bábätku, a potom cez svadobnú noc šup na to 🙂

pancuska
19. máj 2011

@adele15 ahoj.....no musim ti povedat ze aj my sme si planovali ze az po svadbe vtedy a vtedy a akosi to tak nefungovalo,ale nemaj obavy ty mozno budes s tych stastnejsich a vsetko pojde podla planu!!ak to tak bude tak do pol roka bude zarobene!! 🙂

adele15
19. máj 2011

No ved prave to je natom, ze aj ja ked sa okolo seba rozhliadnem, tak hadam najdem 1-2 kamosky, ktorym sa to podarili "hned"...ale kazdy mal inak problemy, ze to neslo a dlho museli cakat...sestra s manzelom sa snazili 1,5 roka, kym sa im podarilo a pri druhom to zasa prislo tak nejak samo, ked sa este ani velmi nesnazili 😀
ale obavam sa toho, ze to potom nepojde...len je este kopec veci okolo, este dokoncujeme domcek a v podstate nam este vsetky peniazky odchadzaju tam...a na sestre to vidim, ze kolko peniazkov dieta zhltne...

jafnka
19. máj 2011

@drobik1 aha, peniaze, že sa vôbec pýtam... a neberú aj od januára? keď ti ho nikam nevezmú tak čo? bude doma kým nepôjde do školy? ja sa v tom vôbec nevyznám

pancuska
19. máj 2011

@janielik87 ....potom mozu byt navine este aj spermije.....moj gyn poslal hned aj mojho muza na spermiogram ale ten bol 100% tak sme vedeli ze pricina budem ja.... 😉

adele15
19. máj 2011

@pancuska a kolko sa uz snazite, ked sa teda mozem spytat 😉

jafnka
19. máj 2011

no a najlepšie je, keď žena berie x-rokov antiku a potom keď ju vysadí a začnú sa snažiť o mimi tak zistí, že nemôže mať deti

adele15
19. máj 2011

@jafnka no tu som veru brala aj ja nejakych 5 rokov, ale pred cca. 2 rokmi som ju vysadila, tak hadam by to uz mohlo byt v poriadku...
Ale teraz pred svadbou by som chcela nejake tie kila zhodit, ale sestra mi nadava, ze aspon pol roka pred otehotnenim by som mala mat ustalenu vahu... 😒

pancuska
19. máj 2011

@adele15 no teraz v juni to budu 2 roky! aj ked mi teraz povedali ze ziadne skusanie kvoli tomu mmt aby sa spevnila dostatocne maternica,tak ja by som najradsej skusala uz hned....len este neviem ci mi nebude haprovat menzes lebo po laparke som dostala taky 2,5dnovy a teraz do 6 tyzdnov by som mala dostat....teraz ak by sa dal vratit cas zacala by som aspon rok pred svadbou 😉

tatiana77
19. máj 2011

ahojte....chceli sme babo...namiesto toho idem na operaciu zlcnika...nasli mi zlcnikove kamene a boli ma pod pravym rebrom...☹( ale dufam, ze sa z toho rychlo dostanem a bude s tym pokoj a pojdeme na to...🙂) ste niektora bez zlcnika?

pancuska
19. máj 2011

@janine6623 veru uplne s tebou suhlasim!! len keby sa dal vratit cas..... 😉 ale clovek sa uci cely zivot...

pancuska
19. máj 2011

@tatiana77 drzim ti palce!! ja sice zlcnik mam ale tiez ma vie niekedy potrapit ale zistila som ze ked si dam pohar piva je po probleme! 😉

jafnka
19. máj 2011

myslím si, že by bolo najlepšie aby sa dalo ísť tesne pred začatím snaženia na všetky možné vyšetrenia (aj žena aj chlap). lebo takto je veľa párov, ktoré sa snažia rok a až potom keď sa nedarí tak s tým začne doktor niečo robiť. česť tým doktorom, ktorí s tým niečo robia od začiatku

adele15
19. máj 2011

@pancuska to mmt ma mrzi... ☹ ale clovek asi vydrzi vsetko a najde v sebe ked treba viac sily a odhodlania ako by si asi vedel predstavit...drzim palceky, nech vam to vyjde!
este chvilu budem citat tuto diskusiu a ked dojdem domov z prace, tak priatelovi zahlasim, ze ideme hned na to a ziadne cakanie do svadby! 😀 😀