2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@zucana musis mysliet pozitivne :D
@lusinda1989 pozitivne myslim,len si nadeje nerobim 😀
@elebe aaale veru este by si mala testnut aspon zajtra rano este lebo predtym co si mala test tak mozno bol na prd, ale videla som tu aj baby co tam mali tu druhu ciarku taku slabu ze lupu by bolo treba zobrat a predsa boli tehu.....a graf mas zaujimavy.....
inak ak som to spravne pochopila ovu si mala 10.5.?trosku o tych meraniach uz studujem ale akosi som z toho este dost blba
@raza...pekne....ja sa peknym vikendom nemozem pochvalit....lebo v sobotu ked sme sa konecne po niekolkych rokoch vytrepali na vylet na cerveny kamen na rytierske dni tak ked sme tam dosli taka burka sa strhla az no takze sme cakali v aute kym to prejde a potom akurat prechadzka a hajde domov...lebo zima bola
Preco mna po ovulacii asi 4 dni zacal boliet neskutocne chrbat?a este sa citim ze mam zvysenu teplotu.Moze to byt priznak tehu?
@ruzovaopica moze moze 😉 ta teplota skor 😉
@lusinda1989 no tak myslim ze sa to podari,ved vela bab co tu citam sa im pomaly dari byt tehu a tak myslim ze pride rad aj na teba 🙂 mozno nie je telo este pripravene a ked bude tak to pride.....organizacia prirody 🙂
@ruzovaopica myslim ze 4 dni po uvu je velmi skoro mat tehu priznaky neviem sice uz presne ako to prebieha ale podla mna to je reakcia z hlavy lebo si moc sustredena na to,treba sa odreagovat 😉
ahojte. tak sa hlásim po kontrole u dr. nuž... tabletky budem musieť brať ešte cca 5 mesiacov ☹ som sa pýtala aj na tehotenstvo a povedal, že čisto teoreticky sa snažiť môžme, ale musela by som ich potom okamžite vysadiť a bábo by mohlo (ale aj nemuselo) byť aj tak nejako poškodené. a okrem toho tie tabletky ničia aj plodný hlien, čo som si už všimla, takže znižujú plodnosť. takže tak
@raza ako tvoje výsledky?
@elebe podľa mňa by si mala znova testnúť až v stredu, obdeň vidieť lepšie prípadný nárast hormónu. a čo je s havinom?
@jafnka ahoj. tak 5 mesiacov - to je dosť, ale aspoň vieš dopredu koľko asi musíš čakať.. neboj, isto to ubehne, tabletky pomôžu a potom budeš rodiť ako čerešňa 😉 moc ma to mrzí, že sa ti to takto komplikuje 😠
a moje výsledky z predoperačných vyšetrení sú ok, takže už len 2 týždne a ide sa na to.. bojím bojím.. 😒
@elebe jeeej ta je krasna 😵
@jafnka mrzi ma to,ale povedz si,ze ty otehu hned ako sa do toho pustite takze nic nestratis ako my co uz sa 5 mesiacov pokusame a nic 😉
No a baby mne dosli kramy…ja to nechapem…mali dojst az v piatok cize mi dosli 25DC inak chodia najskor 27DC L co to ma byt? Otehu niekedy ???teraz jak mam vediet kedy bude ovu L

@zucana ty si pokušiteľ 😀 😀 😝