2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
inak v sobotu nad nami preletelo 8+1 bocianov... priznajte sa, ku ktorej išli? 🙂
tak kočky ja som si robila dnes ešte jeden test a je tam ta druhá....ale slabá a neviem to odfotiť 😠 😠 furt je to rozmazané 😠 😠 ale nerobím si nádeje....až keď to zosilnie....a dosť ma bolí podbruško,ale tak inak....alebo žeby mrcha fakt 😕 😕
pozerali ste niektora dnes joj o 12.00 ? ze kolko parov ma problem otehotniet ooo boze ze kazdy 6 par ....a ze viac problemov maju muzi ako zeny a k lekarovi treba najprv chlopa zobrat....a pruser je uz ked snazime kazdy 3.den a do dvoch rokov nic....no kto by uz len cakal dva roky
@elebe tak to je jasne tehu ked tam je a este aj ten tvoj graf 😉 vedela som to 😵
@milagros ked ja som si robila ovu testy a mala som ze 19ty den a potom 17ty a to co ma byt ze pride ms na 25 DC?
no merat sa mi moc nechce...aj lebo mam taky blby digital a 5 min rano veru nemam....pri mojej princezne
my sa snazime 4ty mesiac
@zucana no ak sa ti ozaj len uhniezďuje a preto špiníš tak na teste ti ešte nemôže byť nič vidieť lebo hcg hormón sa začína produkovať až po uhniezdení
ak máš už mrchu a ovu bola ozaj na 17DC tak LF fázu máš 6 dní, čo je žalostne málo lebo sa píše, že je dobré aby dĺžka tejto fázy bola aspoň 12 dní
a možno sme len zle určili deň kedy bola ovu
nasla som toto : Skratena lutealna faza je castym symptomom zien, ktore dojcia, ale tiez este nejaky cas po skonceni dojcenia. Je individualne, ako dlho zotrvava u zeny zvysena hladina prolaktinu.
Skratena lutealna faza, ako dobre predpokladate moze komplikovat snahu o pocatie.
😒
baby ste strašne zlaté....ale ešte sa nevytešujem.....ja ju síce vidím,ale ešte je slabá a uverím až keď bude silnejšia.....tak držte palčeky....v stredu testujem 😉 😉
ahojte babenky, tak sa idem pochvalit trosku 🙂 konecne sa aj nam zadarili 2// tak sa moc tesime.. zajtra ideme na druhy ultrazvuk...uz snad bude aj fazulka poriadna :D
@milagros ano vacsinou je problem u chlapov, ale mne sama doktorka povedala ze snazenie do roka je normalne, vacsinou sa to do roka podari...a ked nie tak potom to treba riesit, ale nestresovat zbytocne, ked to najmenej cakas vtedy to pride, ako u nas...dozvedela som sa ze som tehu, ked som to cakala uplne najmenej...

@pancuska mám cystu vo vnútri vaječníka, vlastne mám vaječník celý vyplnený cystou ☹ a to je asi aj dôvod našej márnej snahy o bábo.. takže 6.6. idem na laparo..
@jafnka jasné, radšej toto, ako niečo vážne.. to, že ťa to zamrzelo, je samozrejmé, ale neboj, isto bude všetko neskôr ok, aj keď to chce teraz čas 😉