icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
23. máj 2011

@pancuska mám cystu vo vnútri vaječníka, vlastne mám vaječník celý vyplnený cystou ☹ a to je asi aj dôvod našej márnej snahy o bábo.. takže 6.6. idem na laparo..

@jafnka jasné, radšej toto, ako niečo vážne.. to, že ťa to zamrzelo, je samozrejmé, ale neboj, isto bude všetko neskôr ok, aj keď to chce teraz čas 😉

raza
23. máj 2011

@elebe jéééj, tie sú úplne nááádherné, normálne mám chuť si ich popestovať 😵

jafnka
23. máj 2011

inak v sobotu nad nami preletelo 8+1 bocianov... priznajte sa, ku ktorej išli? 🙂

milagros
23. máj 2011

@zucana no skoda...uz to len nejak pretrpet a potom sup znova... ty uz snazis 5 mesiacov? tak najvyssi cas na meranie BT a potom budes vediet aj kedy budes mat ovu.
no to som zvedava kedy sa nam zadari...

elebe
23. máj 2011

tak kočky ja som si robila dnes ešte jeden test a je tam ta druhá....ale slabá a neviem to odfotiť 😠 😠 furt je to rozmazané 😠 😠 ale nerobím si nádeje....až keď to zosilnie....a dosť ma bolí podbruško,ale tak inak....alebo žeby mrcha fakt 😕 😕

milagros
23. máj 2011

pozerali ste niektora dnes joj o 12.00 ? ze kolko parov ma problem otehotniet ooo boze ze kazdy 6 par ....a ze viac problemov maju muzi ako zeny a k lekarovi treba najprv chlopa zobrat....a pruser je uz ked snazime kazdy 3.den a do dvoch rokov nic....no kto by uz len cakal dva roky

jafnka
23. máj 2011

@milagros @elebe tak mi máme miešanku zoju a akurát ju chytá pseudogravidita (či ako sa to správne volá) tak furt len hrabe a všetko možné si znáša do pelechu

zucana
23. máj 2011

@elebe tak to je jasne tehu ked tam je a este aj ten tvoj graf 😉 vedela som to 😵

@milagros ked ja som si robila ovu testy a mala som ze 19ty den a potom 17ty a to co ma byt ze pride ms na 25 DC?
no merat sa mi moc nechce...aj lebo mam taky blby digital a 5 min rano veru nemam....pri mojej princezne
my sa snazime 4ty mesiac

jafnka
23. máj 2011

@zucana a kedy sme vraveli, že si asi mala ovu? už si nepamätám

milagros
23. máj 2011

@elebe joj uz som ako na ihlach....nejako oprav fotak....

raza
23. máj 2011

@elebe áááá super, vyeee sa na foťák, hlavne že ju vidíš ty!!! 😀 😀 😀
moooc sa teším a nech čiarka len pekne silnie 😵

jafnka
23. máj 2011

@elebe vravím, testuj v stredu, to už budú pekné fotogenické dve čiarky

sasena033
23. máj 2011

@elebe moja ja Ti veelmi drzim palce urcite je tam a len bude silniet skoda ze Ti to nejde rady by sme ju vsetky videli..... samozrejme ze na teseni eest eskoro ale aspon tak potichucky 🙂

zucana
23. máj 2011

@jafnka vraveli sme 15.v nedelu bola ovu na 17ty dc

jafnka
23. máj 2011

@elebe aha, tak to k tebe leteli tie bociany 🙂

jafnka
23. máj 2011

@zucana tak potom dneska by si mala byť 7DPO ak dobre počítam. a máš normálnu mrchu alebo len špinenie? vieš ak len špiníš tak či to nie je implantačné špinenie čo tu viacero báb spomínalo. ak je to normálna mrcha tak to nie je bohviečo lebo potom máš dosť krátku tú luteálnu fázu

zucana
23. máj 2011

@jafnka zatial je to len spinenie...ale pri prvych tehu som to nemala a robila som si aj poobede test a biela...

zucana
23. máj 2011

@jafnka a to znamena ze aj keby som mala ovu tak sa mi babo nikdy neudrzi?

strihalka
23. máj 2011

@elebe tak jestli dusik, tak tu mame mezi nami dalsi tehulku🙂))tak uz jen zesilit careckua a je to potvrzene.
budu uprimna, zavidim ti, ale verim, ze se dockame aj my🙂

jafnka
23. máj 2011

@zucana no ak sa ti ozaj len uhniezďuje a preto špiníš tak na teste ti ešte nemôže byť nič vidieť lebo hcg hormón sa začína produkovať až po uhniezdení
ak máš už mrchu a ovu bola ozaj na 17DC tak LF fázu máš 6 dní, čo je žalostne málo lebo sa píše, že je dobré aby dĺžka tejto fázy bola aspoň 12 dní
a možno sme len zle určili deň kedy bola ovu

zucana
23. máj 2011

@jafnka ale testy tak ukazovali 😒 a co mam robit keby som mala naozaj tu LF fazu taku kratku?

zucana
23. máj 2011

nasla som toto : Skratena lutealna faza je castym symptomom zien, ktore dojcia, ale tiez este nejaky cas po skonceni dojcenia. Je individualne, ako dlho zotrvava u zeny zvysena hladina prolaktinu.
Skratena lutealna faza, ako dobre predpokladate moze komplikovat snahu o pocatie.
😒

jafnka
23. máj 2011

@zucana dávajú sa na to tabletky, tuším ten duphaston či čo, to neviem lebo som to zatiaľ nepotrebovala. baby v téme grafy BT by ti vedeli asi lepšie povedať

elebe
23. máj 2011

baby ste strašne zlaté....ale ešte sa nevytešujem.....ja ju síce vidím,ale ešte je slabá a uverím až keď bude silnejšia.....tak držte palčeky....v stredu testujem 😉 😉

drobik1
23. máj 2011

@elebe jeej tak vidis predsa sa to podarilo aj ked este nic nie je iste ale neboj isto to bude tehu.. 🙂 veeelmi moooooc drzim placeky a tesim sa na stredu.. 😀 🙂

zucana
23. máj 2011

@elebe tesim sa naozaj 😵
na druhej strasne som smutna , ze uz nebudem moct ma deti.... esteze amm anjelika mojho doma

elebe
23. máj 2011

@drobik1 ďakujem moja.....som zvedavá či tam tá druhá fakt bude 😖

elebe
23. máj 2011

@zucana akože nebudeš 😲 😲 niečo mi ušlo?? 😕

rakovcanka
23. máj 2011

ahojte babenky, tak sa idem pochvalit trosku 🙂 konecne sa aj nam zadarili 2// tak sa moc tesime.. zajtra ideme na druhy ultrazvuk...uz snad bude aj fazulka poriadna :D

rakovcanka
23. máj 2011

@milagros ano vacsinou je problem u chlapov, ale mne sama doktorka povedala ze snazenie do roka je normalne, vacsinou sa to do roka podari...a ked nie tak potom to treba riesit, ale nestresovat zbytocne, ked to najmenej cakas vtedy to pride, ako u nas...dozvedela som sa ze som tehu, ked som to cakala uplne najmenej...