2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@rakovcanka gratulujem z celého srdca a tíško závidím.......daj nám vírusíky nech nás napadnúúúúú 😀 😀 😀
inak kočky....dosť ma pichá podbruško,niekedy až krč a furt lietam na wc-ko či nedošla mrcha a ono len biely výtok 😕 aj priateľ mi včera pri tulkaní povedal že som nejaká iná dole 😝 ale ajtak sa bojím,však toľko vecí sa dá namýšlať ☹
@rakovcanka hrabem hrabem.....ale nie všetko nechám aj pre druhých 😀 😀 tak vám želám nech ste zdravučký a aby bolo všetko ok....ja som si dnes tiež našla dušíka na teste,ale ešte sa neteším,ja beriem do úvahy len poriadne viditeľné paličky....tak čakám a v stredu,deň mrchy,testnem.....ak ovšem nepríjde sviňucha 😠 😠
jjj,krátce a když jsem četla ty problémy usmála jsem se jak je mi to známé 🙂
@elebe tak tak nechaj aj iným 🙂 a neboj urcite budes tehu, doki vravela ze staci aj slaba ciarocka...ak mas doma viac testov tak si skus urobit zajtra rano z prveho mocu, mne 2.maja poobede vysiel dusik a rano na druhy den uz to bolo silnejsie...a to si zober ze to bolo v pondelok a piatok mi test este neukazal nic..takze tak... hormon sa zo dna na den zdvojnasobuje...aspon tak mi vravela doktorka...
@anetha sem tam aj ja mam taky pocit ako keby som mala mrchu dostat hned.... a v stredu zacinam podla poslednej ms 8tt
@rakovcanka však uvidím v stredu,ale nejako sa mi tomu nechce veriť,žeby sa aj na mňa usmialo šťastie 😅
přesně, všechny tyto věci mám i já a hlad mám pořád, teda přestala mi chutnat káva a čokoláda, ale jinak jím všechno a ty jsi těhu v kolikátém? já jsem skočila až na poslední stránku diskuze tak jsem to nestihla přečíst
@elebe neboj dobre bude, ale ty si ako moj manzel....on neveril az kym mi doktorka nepovedala ze ano...pre neho tie dve ciarky nic neznamenali aj ked ja uz som si bola ista :D
dopadne to dobře, jak popisuješ ty příznaky tak to mám vážně to samé , držím palečky ať vše dobře dopadne 🙂
@rakovcanka no pre toho môjho budú,len aby aj nabehli 🙄 nechcem sa tešiť,lebo potom budem ešte viac sklamaná 🙄
@anetha presne, hlad, unava, nechuti mi kava a strasne vela veci mi srmdi....bravcove maso ako prve ... fuuuj...nemozem
@elebe ja viem ako to myslis....ale drzim palceky a v stredu sa potom pochvalis..uvidis
@rakovcanka ozaj ja som včera poobede hajala hodinu a už večer o deviatej som slintala do vankúša 😕
@elebe no tak to je dalsi priznak... ja som neverila kamoske ked mi to hovorila az kym som si neurobila test, a tam bola slaba ciarocka...a potom aj druhy, vsetky priznaky som pripisovala ako ty, prichadzajucej mrche...aaaale nastastie uz neprisla, a tak skoro sa dufam nechysta....
@rakovcanka ale ja nemám chuť spať stále,to len včera a teraz ma trošku zmáha na spanie.... 😕
@elebe no ved to nie stale, proste ani vela toho neurobis a ta zmohne unava trosku...to nie veeelmi ze nic nemozes robit lebo chces stale spat...ale taka unava trosku, ako po tazkom dni
to bude v pořádku 🙂
@rakovcanka aha.....no tak môj priateľ je potom stéle tehotný 😀 😀 on je taký tuleník,aj teraz spinká 😀 idem sa aj ja vykvasiť,stiahla som si filmík,tak idem hniť......zajtra príjdeš?

@rakovcanka gratulujem 😉