2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@rakovcanka gratulujem a prajem vela zdravicka nech to pekne donosis pod srdieckom tak ako sa patri!! 🙂
dievcence ak ste naozaj tehu tak sa nemusite bat,tie krce a pod budu preto ze sa vam roztahuje maternica ked sa tam oplodnene vajicko uhniezduje!!! mrcha uz nepride!! ale ak by ste zacali krvacat isla by som radsej ku gyn ci to nie je mmtehu!!! 😉 a test by som robila.....aj mne vysiel bez // a bola som TEHU! 😉
@elebe posnazim sa tu zajst niekedy poobede.... ked sa vratim z usg, a mozno tu prihodim aj prve foto nasej lasky....
@pancuska dakujem....verim ze vsetko bude v poriadku,a v januari spokojne budeme kocikovat...
@pancuska no, ja len viem, že tam mám cystu, určite už dosť dlho, nakolko ten vaječník ma už bolí od kyretu, takže podla mňa sa vytvorila cysta vtedy.. a aký druh, to neviem, lebo to mi povedia až po výsledkoch z histológie 😒 ale cysta nie je vodová, je asi naliata krvou, lebo je plná, tak mi to aspoň nejak povedala doktorka, aj doktor, ktorý ma bude operovať, tiež povedali, že je možné, že to bude tá endometrióza, ale to uvivíme až potom.. takže teraz je predčasne o tom hovoriť..
@rakovcanka odporucila by som papat femebion 800 obsahuje vsetky potrebne vitaminy pre zenu aj babetko!! 😎
@raza a kvoli comu ti robili kyret? no ale ak to mas odvtedy to ta asi zle vycistili,nie? ja som mala teraz mimomatertehu a tiez som tam mala cystu -zrazeninu krvy(ta sa vola hemoragicka cysta) mala som ju pred laparkou 8-9cm.....a budem ti drzat palce aby to nebola endometrioza lebo to je svinucha!!!
@pancuska potratila som v 9tt ☹ ☹ ☹ 1. 3.2010 ma čistili, 5.3. opäť, mala som obrovské bolesti a krvácala som, vraj to sa stáva, že nevyčistia všetko!!! srať sa už na nich (prepáč za výraz, na túto tému inak neviem) ale ja som už odvtedy vravela svojej ženskej, že ma ten lavý vaječník bolí, len ona si stále myslela, že to zo zázkroku... a keď ešte aj bol vykonaný na 2krát...
no, o endometrióze som čítala na nete a potom mi bolo stále do revu, viem, že je dosť možné, že ju mám, ale aj mm mi hovorí, že tú pliagu budeme riešiť, až keď bude potvrdená, lebo takto si len robím nervy dopredu..
@raza moja kamaratka zazila tiez ze ju zle vycistili a po tyzdni musela ist zasa na cistenie...ta laparskopia je lepsia presne vsetko vidia a mozu vsetko kludne vysat lenze pri cisteni to tak presne nevidia a tak to nebyva 100%...mna tiez nasrali neboj sa nechali ma pri mmt cakat 16 dni a 23 dni som krvacala s bolestami som padlovala nemocnica a domov a az potom ma konecne operovali,krv som mala uz aj v dutine brusnej a v malej panve....inak ak by ta po laparke bolelo brucho tak je dobry caj Stomaran,naozaj lebo to ta nafuknu zhruba 6l kyslika a tento caj ti uvolny perfektne vetry,ty nesmies zastavovat!! musi to ist von..... a teraz nemavas bolesti?
@milagros ahoj, ďakujem. nie, nemám, ale plánujem to po laparke a dobrých výsledkoch dobehnúť 😀 😀 😀
ale vlastne aj trochu mám - mám 6 žiakov, to sú tiež moje dietky (ale tie sú na zbláznenie) 😀
dievčence idem už ja, lebo mm už frfle, že načo mi robil to kakao, keď mi na drese chladne a ja zas ťukám a ťukám... 🙄 🙄
dobrú, zajtra som tu zas 😉
@rakovcanka gratulujem a prajem bezproblémové tehu aby si si ho mohla čo najviac užiť 🙂
bré ránko kočky.....tak ja ešte bojujem 😀 včera som si myslela že už už dojde mrcha a nič,len veľa bieleho výtoku....tak som zvedavá či dojde sviňucha jedna 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
@elebe aaale co by ti chodila......inak zo zvedavosti som v piatok zacala s meranim BT ...no neviem normalne to zatazuje...lebo vstavala som vselijak tak som si musela zacat budik nastavovat, takze normalne to meram az od nedele, a kedze rano muzik vstava do prace tak ma zvykne zobudit aj skor ako budik a to uz mi strasne treba cikat ale aby som ten cas nenarusila tak cakam,odmeram a az potom vstanem no sodomagomora
@elebe tabletky budem musieť brať ešte asi 5 mesiacov aby som sa toho úplne zbavila a aby sa to hneď nevrátilo. a čo sa týka tehotenstvo tak povedal, že čisto teoreticky sa snažiť môžme, ale musela by som ich potom okamžite vysadiť a bábo by mohlo (ale aj vôbec nemuselo) byť aj tak nejako poškodené. a okrem toho tie tabletky ničia aj plodný hlien, čo som už zistila, čiže znižujú plodnosť
@elebe tak je to trochu lepšie, ale zatiaľ len občas. napr. včera keď som išla od dr. tak som bola na wecku u neho, potom ma mm odviezol cez pol blavy do obchodu, tam som pobehala po troch obchodoch a pekne pešo (cesta trvá 5 min) došla domov a až potom som šla zas na wc. a predtým by som musela ísť v obchode 2x na wc. ale väčšinou to ešte nie je tak dobré ako včera
@milagros no je to divné 😕 😕 aké mávaš cykly? no tak buď sa ti cyklus predlži a teraz niekedy je ovulka....alebo tento mesiac bol anovulák.....alebo už príjde mrcha. ale je to divné pretože takéto nízke teploty bývajú tesne pred alebo počas ovulky. necítiš niečo? a čo sa týka 37teploty....môžeš mať takú,ale aj nemusíš.....niektoré baby majú v tehu v pohode 36.8.....záleži od toho aké máš teploty pred ovu a po nej a hlavne záleží od toho aby bol ten graf dvojfázový
@raza urcite si kup espumisan a stomaran!! ten caj potom pi kazdy den a espumisan podla navodu co tam je pribaleny,ja som si davala 2tbl 3x denne tusim ale iba 3-4dni ale ten caj mi pomohol najviac!inak laparku mi robili o 10h o 12h som sa prebrala na pooperacke a vecer o 20h ked bolo modre z neba som uz behala na wc sama....potom co najviac spi,aby sa ti netocila hlava a treba aj pit ale az po niekolkych hodinach a najlepsia je mineralka lebo z caju ti moze byt zle....no a oni ked ti budu robit laparku tak ti to tam aj pozru ze co a ako to tam vyzera....a neboj sa! inak a ako velka je ta cysta?a kam pojdes na operaciu? 😉
@elebe no ja mavam mrchu jak sa jej zachce /posledny rok/ ale vetsinou mam odsledovane ze ked mi trebars 24. v mesiaci skonci tak 24.dalsi mesiac pride.....tehotna byt nemozem ved sme sa zacali snazit minuly utorok.....
a na mrchu to tiez necitim ze by uz mala prist....no fakt som nejaka divna sa mi zda ...a co myslis ze by som mala citit?
@milagros no ono to je teraz ťažko vysvetlovať čo by si mala cítiť....nevieme kedy mávaš ovulku....podľa všetkého mávaš 30dňové cykly.....ale môžeš mať ovulka aj teraz....nemáš hlien,alebo nebolia ťa vaječníky? moja kamoška otehu cez mrchu....vtedy mala ovulku....každá sme iná a deje sa všeličo....ajkeď je to niekedy nevysvetliteľné.....meraj ďalej uvidíme 😉
@elebe no veď to, že je to nesmierne otravné a nedá sa s tým poriadne nikam ísť, zato ani robotu nemám ☹ najlepšie je, že keď sa toho konečne zbavím a ostanem tehu tak budem behať zas, ale to už by nemalo byť také hrozné a hlavne to bude normálne
a veru teba už asi ťažko predbehnem v tehu 🙂

@raza ahaaa no pekne a o aky druh cysty ide? ano viem ze je problem ak mas cystu byt tehu,dokonca aj endometrioza robi problemy,ale neboj sa laparky nic to nie je!!! 😉 mne robili laparku 27.4. kvoli mmtehu,fakt sa nemusis nicoho bat,budes len taka nafuknuta,ale na to pomoze espumisan alebo feniklovy caj......naozaj sa neboj!!!a ten havinko je krasny,tie zvieratka su velmi zlatunke ked su malunke.... 😉