icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
24. máj 2011

@jafnka no len no.....aj saska bola aká nádejná a nakoniec nič ☹ ☹ ajkeď ja mám zatiaľ aj teplotky dobré,ale to sa tiež môže zo dňa na deň zmeniť

zucana
24. máj 2011

bre ranko baby...@elebe testujes az zajtra 😉
tak ja idem za sefkou ze zacinam pracovat len na 4 hodiny denne....
iank je tu uz teraz 25 stupnov 🙄
a buduci tyzden idem na SK 😵 sice iba od stredy do nedele ale aj to je super 😉
inak asi lepsie mat 30 dnove cykly ako 25 nie?

jafnka
24. máj 2011

@milagros možno sa ti tento mesiac predĺži cyklus lebo si bola vzrušená a nervózna z toho, že sa začínate snažiť a tak sa ti ovu posunie. ja som tak mala minulý cyklus - celá natešená som začala merať BT, že si potvrdím kedy mám ovu a ona ona nikde a až keď som myslela, že to bude anovulák tak došla a cyklus som mala o 5 dní dlhší

jafnka
24. máj 2011

@elebe preto vravím, že testni najskôr až zajtra keď si ráno zmeriaš BT a bude sa držať hore

milagros
24. máj 2011

@elebe no to je dalsia sranda ze nemam absolutne nic....skor sa mi zda ze sa mi polepsilo ....asi ti mali drobcovia sluzia ako napr.krem proti vraskam alebo co

milagros
24. máj 2011

@zucana vau 4hodiny?to si vy tam mozete povedat kolko budete robit?

milagros
24. máj 2011

@jafnka noo to je mozne...bola som z toho trochu navetvy prvy krat....

elebe
24. máj 2011

@jafnka no,ja som si myslela že dnes klesnem,lebo včera som mala bolesti podbruška a nie a dnes mi je dobre 😉

elebe
24. máj 2011

@milagros akože polepšilo?? 😕

pancuska
24. máj 2011

@milagros inak nechcem sa vam do toho montovat ale 3 dni trva kym sa vajicko da tam kam ma....ked som mala teraz to mmt tak som mala ovu velmi neskoro na 23DC som si robila test a vysiel negativny....mrchu som nedostala aj ked som sa citila ako keby mala prist a ked mi meskala tak som isla na gyn a bola som tehu!inak bol v casopise Zdravie taky dobry clanok o tom ze niekedy sme tehu a ani o tom nevieme pretoze to vyzera ako meskajuca marcha!!! a je to tak!!! 😉

zucana
24. máj 2011

@milagros nemozme ale idem poziadat lebo robim 6 hodin a mam 2,5 hod.obednajsiu siestu takze dost na prd...chodim domov az o 17.00 tie 2 hodiny ma stoja benzin a stratu celeho popoludnia...a pracu mam 17km od domu...

milagros
24. máj 2011

@elebe ze som mavala vytok a za ten posledny tyzden nist...by ma zaujimalo co to so mnou dnuka porobilo...

milagros
24. máj 2011

@pancuska to nemoze byt prepanajana ved sme sa zacali snazit len pred tyzdnom a teplotu si meram od piatku takze nemam ani sajnu aku som mala od bt od poslednej ms...a ani nic necitim ze by mala teraz prist

milagros
24. máj 2011

@zucana ty robis v taliansku ze? tam je len 6hod prac.doba?

milagros
24. máj 2011

@elebe no myslim ze u teba je to viac ako jasne : teplota,druha ciarka na teste...saska tusim az taketo jasne symptomy nemala ak si pametam

elebe
24. máj 2011

@milagros a ako dlho ten výtok trval a aký bol??

zucana
24. máj 2011

@milagros NIE .6hodin som mala uz upraveny cas ....ale nedali mi pracovat vkuse a proste je to takto hrozne s tou pauzou...

pancuska
24. máj 2011

@milagros no a nebola by si rada? 😉

milagros
24. máj 2011

@elebe fuu ako dlho to uz neviem presne ale myslim ze dost dlho/lebo ma to uz dost znervoznovalo/ a bol biely

elebe
24. máj 2011

@milagros práve preto je dobré merať teploty...podľa toho spoznáš svoje telo a budeš vedieť kedy mávaš ovulku....plodný hlien je ťahavý a taký hustý a taký krémový

milagros
24. máj 2011

@pancuska ze sa pytas to by som teda bola rada...ale lietam pri zemi to by bol iny zazrak....a tolko stastia isto nemam natolko sa uz poznam....a baby tu vetsinou pisu ze maju pocity ako pms...a ja nic take nemam....mne ide teraz hlavne o to aby som vedela ako je to u mna s tou ovulkou ale to je asi tiez este skoro od piatku

milagros
24. máj 2011

@elebe noo ja ale len teplotu meram...

elebe
24. máj 2011

@milagros neboj postupne si odpozoruješ aj hlien,už budeš vedieť čo a ako....kedy je ovulka a potom to budeš viac sledovať 😉

milagros
24. máj 2011

@elebe no snad do toho dojdem lebo teraz si pripadam jak skolkar....a ty si si merala od zaciatku teplotu,tusim si vravela ze sa snazite 3mesiac?

elebe
24. máj 2011

@milagros my sa snažíme siedmy mesiac,ale tak fakt intenzívne štvrtý mesiac a BT meriam štvrtý mesiac 😉 neboj do toho dojdeš a ak nieč sme tu aby sme ti poradili 😉

milagros
24. máj 2011

@elebe mooc dekuju....a kedy si testnes znova?uz som nedockava na spravy o tvojom tehu

elebe
24. máj 2011

@milagros zajtra testnem.....ale ajtak si myslím že nič ☹

iculienka2376
24. máj 2011

Ahoj evulilik,ja som bola na tom presne ako Ti chceli sme najskôr prerobiť dom zariadiť a podobne a potom dieťa . No a už je vyšše roka a bábo stále nič :(((( je pravda ,že mám už 29 rokov tak sú už problémy ale je to už na dobrej ceste začala som navštevovať sanatórium .

pancuska
24. máj 2011

@milagros a preco nejdes ku dr nech ti urobi folikulometriu? aspon by si vedela kedy mas a kolko folikulov sa ti vytvorilo! cim väcsie tym, lepsie.....poznam baby co takto chodili kazdy mesiac a aspon vedeli na com su!a aku si mala BT naposledy?

milagros
24. máj 2011

@pancuska nechcem hned utekat k lekarovi cim viac stresu budem mat tym neskor to pride uz staci ze sa nervujem s tou teplotou ze tomu nerozumiem....ale uz som si aj na to povedala ze ked to bude mat prist tak to pride a hotovo...naposledy dnes rano 36,3