icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
24. máj 2011

@elebe hlavne mysli pozitivne ....ved si tusim pisala ze uz si si niekedy test robila a bola slaba aj druha ciarka ale mala si takuto super teplotu?

pancuska
24. máj 2011

@milagros ja som si tiez meravala teplotu ale viac ma zaujalo sledovanie hlienu ako pisala elebe,presne som vedela ked je ta spravna doba.....to uz podla seba viem ze to funhuje a odvtedy si teplotu uz nemeriam 😉

milagros
24. máj 2011

@pancuska to si sledujes kazdy den? no kukla som ako sa ten hlien sleduje a ze vzdy ked sa ide na wc to pozerat no tak to sa mi ozaj nechce

anetha
24. máj 2011

@rakovcanka no a mě ještě čokoláda nejede vůbec 😒 ale zmrzliny ty vodové můžu pořád 🙂

elebe
24. máj 2011

@milagros nie nemala....ale to sa môže zmeniť zo dňa na deň môžem klesnúť 😖 ja už neviem čomu a či veriť ☹ je mi nejako smutno ☹

milagros
24. máj 2011

@elebe vidis uz aj to ze ti je smutno je priznak tehu...kamoska sa rozplakala uz len ked videla nejaky film kde sa chytili za ruky...inak citala som ze ak sa drzi teplota hore 18dni je to 100%tehu takze uz len 4dni ak som to spravne pochopila, ty si mala ovu 10.mája že?

elebe
24. máj 2011

@milagros ja si myslím že 11.5.ale to neva deň hore dole.....jáááj robím granatír....mňam už nech to je 😝 😝

pancuska
24. máj 2011

@milagros staci ak si to sledujes hned potom ako ti skonci menzes a je jedno ci rano alebo vecer staci raz za den a to budes vidiet ani keby si nechcela,najlepsie je si to dat na prsty a tak vidis aku ma ten hlien konzistenciu... 😉

milagros
24. máj 2011

@pancuska no jezisi ake to mame my zeny tazke ....az teraz zistujem....vsetko aby sme si sledovali panabeka....no nic treba vydrzat...a to som si myslela ze ked sa rozhodnem otehotniet ostanem hned tehotna a basta ale asi take lahke to nebude,co

milagros
24. máj 2011

@elebe cize jak to je? ovu je ked mas najnizsiu teplotu nie? a potom ked mas 3po sebe iduce dni vyssiu tak mas az kym nepride ms alebo ked 18dni tak je to uz potvrdene tehu, ci zle som pochopila? inak nemala by som si kupit aj kyselinu listovu? .....nooo a k tomu taky uhorkovy salat.....ja som vecer vybrala z mrazaku meso na fasirku ale ako sa to odmrazuje tak nevyzera bohvieako takze asi supnem hurky do rury....

pancuska
24. máj 2011

@milagros to som si aj ja myslela a preto sme to odkladali ale keby sa da vratit cas tak by som uz nic neodkladala!!! inak ja som si kupila femibion 800 su tam vsetky potrebne vitaminy a aj kys.listova to mi poradil moj gyn!

elebe
24. máj 2011

@milagros ano presne tak pochopila si to správne a neskúšala si sa zaregistrovať na ff....ten graf ti trošku pomôže 😉

milagros
24. máj 2011

@elebe jaj vidis to som zabudla povedat ze som sa tam registrovala,ale kedze je to po anglickyy..no ale davam si to do google prekladaca ked nieco neviem....a tie prve dve gulicky mam modre ale prazdne zeby kvoli tomu inemu casu?.....a co si myslis o tej kyseline listovej?

milagros
24. máj 2011

@pancuska je to bez predpisu? vy sa ako dlho uz snazite?

elebe
24. máj 2011

@milagros fuuuuj som sa nažrala jak prasiatko..... 😝 však hoď sem graf kukneme sa na to.....a tie biele guličky budú asi preto,zapisuješ aj čas? ja nie lebo ja každý deň meriam na minuti presne....ja to tam nezapisujem

milagros
24. máj 2011

@elebe oki a jak sa to sem dava .....hlavne tak aby mi to tu nevidel rodinny prislusnik ktoreho mam medzi priatelmi

elebe
24. máj 2011

@milagros no tak to ti asi bude vidieť ak ho sem hodíš....a ten príslušník chodí na tieto stránky? 😕 😕 a skús mi to poslať do IP

milagros
24. máj 2011

@elebe veru chodi ale nie priamo do tejto temy

elebe
24. máj 2011

@milagros no tak potom v poho,keď nechodí do tejto témy,tak to vidieť nebude,iba ak by si si to hodila do albumu.....tak musíš urobiť toto.....na hornej lište v kalendári si klikni na sharing a potom na setup,vyskočí ti tam webová stránka ktorú musíš skopírovať ctrl c a potom hodiť sem ctrl v......a budem si to potom môcť pozrieť 😉

veronika002
24. máj 2011

Ahojte baby, chodím vás tu občas kuknúť, ale nejako už to nestíham sledovať, tak čo nové??? Sú tu nejaké nové tehuľky??? Hmmm??

elebe
24. máj 2011

@milagros no z tohoto nič nevyčítam 😖 😖 ty mávaš tak dlho mrchú?? ale však už by si mala mať teda dávno mrchu......lebo cylkus sa počíta od prvého dňa menštruácie a ty si ju mala už 14.4. a teraz si 41DC a nič?? 😲 😲

milagros
24. máj 2011

@elebe no to je sice pravda ale ja mam u seba overene ze ked mi 23.skoncila dalsi mesiac mi zacala 23. takze ja asi nemam klasicky cyklus....takze vcera som ju mala dostat ale este nic....a ani nic necitim ze by mala dojst.....a to zvyknem citit....no mala som ju dlhsie ale to som mala dost slabu...tak som to pripisovala tomu .....inak takto mi to blbne vyse roka....to som robila v takej super firme a tam som mala tolko stresu ze som ho mohla predavat a kvoli tomu som potom v juny isla k dokimu a povedal ze vsetko je ok....ze to moze byt stres....a v tej robote som skoncila v decembri tak to asi doznieva alebo co 🙂 .....a zas stres je aj teraz ale podstatne menej...no z toho sa este neda moc vycitat nic ked len treti den meram poriadne

elebe
24. máj 2011

@milagros však uvidíš....ono sa ti to ustáli a podľa BT budeš pekne vedieť čo a kedy 😉 😉 niekedy sa stane že je cyklus naprd....ja som mala posledné dva mesiace katastrofu a totálne anovuláky

drobik1
24. máj 2011

@elebe ale neboj zajtra tam uz budu // ciarky pekne vidiet 🙂 musis pekne verit.. 😀

elebe
24. máj 2011

@drobik1 no ja už som si našla ale sú také slabunké,že sa bojím tešiť....tak stále trpnem že čo bude 😖 😖

milagros
24. máj 2011

@elebe aa ako zistim kedy su to anovulaky? no ved nemozu byt kazdy mesiac vianoce

drobik1
24. máj 2011

@elebe ale neboj zajtra to bude silnejsie a uvidis bude to tehu..drzim silno vsetky prsty.. 🙂

elebe
24. máj 2011

@milagros to zistíš tak že ti teploty nestúpnu a nebudú sa držať hore,ale ti budú skákať každý deň ináč
kukni tento toto je môj anovulák http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....
a teraz kukni na tento z tohoto mesiaca,tu ovulka prebehla http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
tak a teraz kukni aký je medzi tým rozdiel.... 😉 😉

raza
24. máj 2011

@pancuska ahoj.
no, cysta má tuším okolo 4,5cmy, ale je vo vnútri vaječníku, je ňou vlastne celý vyplnený, takže sa obávame, aby nepraskol , takže už dávno mala byť vonku...
do nemocnice idem do ba, volá sa to GPN ružinov, je to nejaká súkromná, ale nech, kašlať sa na peniaze...
určite si kúpim to, čo si mi poradila, ďakujem 😉