2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@rakovcanka no a mě ještě čokoláda nejede vůbec 😒 ale zmrzliny ty vodové můžu pořád 🙂
@elebe cize jak to je? ovu je ked mas najnizsiu teplotu nie? a potom ked mas 3po sebe iduce dni vyssiu tak mas az kym nepride ms alebo ked 18dni tak je to uz potvrdene tehu, ci zle som pochopila? inak nemala by som si kupit aj kyselinu listovu? .....nooo a k tomu taky uhorkovy salat.....ja som vecer vybrala z mrazaku meso na fasirku ale ako sa to odmrazuje tak nevyzera bohvieako takze asi supnem hurky do rury....
@milagros no tak potom v poho,keď nechodí do tejto témy,tak to vidieť nebude,iba ak by si si to hodila do albumu.....tak musíš urobiť toto.....na hornej lište v kalendári si klikni na sharing a potom na setup,vyskočí ti tam webová stránka ktorú musíš skopírovať ctrl c a potom hodiť sem ctrl v......a budem si to potom môcť pozrieť 😉
Ahojte baby, chodím vás tu občas kuknúť, ale nejako už to nestíham sledovať, tak čo nové??? Sú tu nejaké nové tehuľky??? Hmmm??
@elebe no to je sice pravda ale ja mam u seba overene ze ked mi 23.skoncila dalsi mesiac mi zacala 23. takze ja asi nemam klasicky cyklus....takze vcera som ju mala dostat ale este nic....a ani nic necitim ze by mala dojst.....a to zvyknem citit....no mala som ju dlhsie ale to som mala dost slabu...tak som to pripisovala tomu .....inak takto mi to blbne vyse roka....to som robila v takej super firme a tam som mala tolko stresu ze som ho mohla predavat a kvoli tomu som potom v juny isla k dokimu a povedal ze vsetko je ok....ze to moze byt stres....a v tej robote som skoncila v decembri tak to asi doznieva alebo co 🙂 .....a zas stres je aj teraz ale podstatne menej...no z toho sa este neda moc vycitat nic ked len treti den meram poriadne
@milagros to zistíš tak že ti teploty nestúpnu a nebudú sa držať hore,ale ti budú skákať každý deň ináč
kukni tento toto je môj anovulák http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....
a teraz kukni na tento z tohoto mesiaca,tu ovulka prebehla http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
tak a teraz kukni aký je medzi tým rozdiel.... 😉 😉
@pancuska ahoj.
no, cysta má tuším okolo 4,5cmy, ale je vo vnútri vaječníku, je ňou vlastne celý vyplnený, takže sa obávame, aby nepraskol , takže už dávno mala byť vonku...
do nemocnice idem do ba, volá sa to GPN ružinov, je to nejaká súkromná, ale nech, kašlať sa na peniaze...
určite si kúpim to, čo si mi poradila, ďakujem 😉

@elebe hlavne mysli pozitivne ....ved si tusim pisala ze uz si si niekedy test robila a bola slaba aj druha ciarka ale mala si takuto super teplotu?