icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
25. máj 2011

@elebe no bolo by fajn keba dosla a mozem zacat znovu ale ale pred mrchou by mali byt najvyssie teploty v cykle nie? a mam 36,3-36,4 to by bol asi pruser

milagros
25. máj 2011

@elebe a kedy planujes k dokimu

elebe
25. máj 2011

@milagros no ak si mala tento mesiac anovulák tak je to uplne normálne.....a nemala si nejaké stresy? opíš mi presne ako robíš to meranie....

elebe
25. máj 2011

@milagros uvidím ako sa vyvinie tento deň.....zajtrajšia teplota,prípadne test a či a aké bude špinenie....podľa toho sa rozhodnem

jafnka
25. máj 2011

@elebe mala by si sa nejako rozptýliť. najlepšie by asi bolo vypnúť koníka aby si na to toľko nemyslela (a my sme do teba nehučali) a ísť niekam von na nákupy alebo tak.

milagros
25. máj 2011

@elebe stresy asi ani nie.....no rano sa zobudim tak pred piatou .....a lezim kym neni 5.10 a potom odmeram digi teplomerom.....dokonca som 2x uz vyskusala len tak pre zaujimavost hned po digi s ortutovym a na ortutovom je vzdy este o 0,1menej ale vzdy zapisujem len to s digi s tym je to rychlejsie.....len akurat mi vzdy uz treba na wc...ale si poviem tak ked uz som zacala treba vydrzat

elebe
25. máj 2011

@jafnka na nákupy sa mi nechce....musím žehliť a mafiu zobrať potom von....len u nás dosť fúka tak pôjdeme asi až na obed von....ale musím sa dať dokopy,však raz to musí výjsť,len človek má v sebe to sklamanie ajkeď nechce

elebe
25. máj 2011

@milagros a kde meriaš?

milagros
25. máj 2011

@elebe jasne ...dole

elebe
25. máj 2011

@milagros hoď mi graf....je tu aj
@jafnka tak niečo vydedukujeme 😉

jafnka
25. máj 2011

@elebe verím, že si sklamaná a plne ťa chápem. ja som chcela októbrové bábo - však 9.10.2011 je pekný dátum. potom tie tabletky. tak hádam v auguste na výročie sobáša. a od pondelka je snaženie zas posunuté až na október/november kedy som už chcela rodiť. nuž čo narobíš. treba si nájsť na tom nejaké pozitívum. ja som síce zatiaľ žiadne nenašla, ale to neznamená, že nie je.

elebe
25. máj 2011

@jafnka však hej snažím sa ostať v klude....dnes mi volala aj bývalá šéfka,že zajtra na kávičku,má pre mňa robotu.....tak aspoň niečo

milagros
25. máj 2011

@elebe http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 .....mas psa s dobrym menom.....veru fuj zehlenie ja som tiez vcera zehlila....urcite to vyslo len to ber tak ze este je skoro na druhu silnu ciarku....inak vela robi aj auto sugescia musis si povedat ze si tehu a hotovo...mozno to vyznie blbo ale aj autosugescia robi vela

elebe
25. máj 2011

@milagros akého psa? ja rada žehlím,to ma ukludňuje 😉 teraz som bola na wc a zase som mala to bledohnedé ale málinko a len na papieri 😖 😖 a čo sa týka grafu,ako som hovorila,najlepšie by bolo teraz mrcha a pak nový graf....no som zvedavá ako sa ti to bude vyvíjať

jafnka
25. máj 2011

@milagros dáky dlhý cyklus, nie?

jafnka
25. máj 2011

@elebe tak aspoň dáke rozptýlenie budeš mať. inak ja som žehlila včera a skoro som sa rozpustila...

milagros
25. máj 2011

@elebe si pisala ze musis zobrat von mafiu...tak reku to je meno psa....neboj to este nic nemusi znamenat 😉 ....no len musis byt trpezliva co si viem predstavit ze je poriadne tazke....ja som tiez uz ako na ihlach ze co to mam za organy....divne 😅

milagros
25. máj 2011

@jafnka no ja mavam klasicky ze ked mi trebars 24.4.skoncila tak 24.5.zacala dalsia len posledny rok to uz mavam ako sa jej zachce...

elebe
25. máj 2011

@jafnka akurát som sa do toho pustila,len reku nakuknem....tak držte mi palčeky nech sa svinisko nespustí ☹ ☹

elebe
25. máj 2011

@milagros moja herečka sa volá fifi a mafia hovorím jej a ešte dve šteniatka 🙂

jafnka
25. máj 2011

@elebe držíme silno 🙂

jafnka
25. máj 2011

@milagros čiže ty mávaš bežne cyklus okolo 36 dní? a aj mrchu mávaš tak dlho?

milagros
25. máj 2011

@elebe jasne ze drzime....ved nam musis davat infosky ako je to v tehu a kto iny ked nie ty....a mne potom este ako bonus info o GA porodnici 😎

milagros
25. máj 2011

@jafnka no bezne mavam 6dnovu ale v aprily bola slaba tak asi zato to trvalo tak dlho 😢

jafnka
25. máj 2011

@milagros teploty sú fakt nízke, tiež to vidím tak, že ovu ešte nebola a asi ani nebude. nech sa ti radšej spustí mrcha a začneš nový cyklus. keď budeš merať od začiatku je to lepšie

milagros
25. máj 2011

@jafnka no veru najlepsie zacat asi od zaciatku .dufam ze vobec niekedy nejaku ovulku budem mat

milagros
25. máj 2011

inak taky detail potom cez mrchu sa nemera teplota ze?

elebe
25. máj 2011

@jafnka
@milagros kočky ste zlaté....snažím sa myslieť pozitívne,ajkeď mi to ide tak zubato.poobede si pôjdem kúpiť test na zajtra,no ak ma mrcha nepredbehne 😖 😖 😠

jafnka
25. máj 2011

@milagros ja meriam dole tak cez mrchu mám pauzu. ale ak by som merala v ústach tak by som kľudne aj cez mrchu. ale je to na tebe

jafnka
25. máj 2011

@elebe je to na tebe, ale ja by som na tvojom mieste zajtra netestovala ani keby nedošla mrcha a teplota sa držala pekne hore. lebo ak si tehu tak ti dosť pomaly stúpa hcg a zajtra nemusí byť v teste žiadny viditeľný rozdiel a bola by si ešte smutnejšia
sa mi to ľahko píše, čo?