2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe raza ma pravdu keby nahodou nie teraz tak nabuduce...a mrchu si predtym mavala vzdy presne na den jak si ju mala dostat.....mala by si si ist pospat alebo sa nejako uvolnit...hlavne no stres ani revanie....iba dobra nalada je povolena...ved hadam nechces male vydesit.....
doslaka aj s modernou technikou
babulky na dnes vás opúšťam, ale zajtra som tu ako na koni 🙂
@pancuska dakujem za radu, odporucaju mi aj centrum maderna...
@jafnka dakujeme, a ty si na tom ako? snazite sa ci uz ste? dlllho som tu nebola
@anetha zmrzku mozem aj ja...cokoladu nie, len sem tam nieco sladke,ale urcite nie cokoladu ako taku cistu, napriklad milku alebo tak...skor keksik alebo nejaky pernik...
perník můžu taky ale jinak nic takovýho a hlad mám pořád šílenej 😖 břicho mě bolí jako.... a celkově jsem jako by mě někdo praštil 🙂
@elebe ahoj moja...ako tak citam tak test asi nedopadol dobre....ozvi sa mi ze co a ako si dopadla?
kočky ďakujem krásne za všetko....ste super....drahý opravuje omietku okolo dverí,bo sme menili a mne sa už pečie koláčik a krásne už rozvoniava 🙂 a mňa vôbec nebolí brucho na mrchu len ma dosť pichajú vaječníky a prsia....ale ajtak z toho nič nebude ☹ u nás motyka nestriela ☹ ☹ ☹
Caute babeny, mozem sa k Vam pridat?
Ja mam svadbu za 4 tyzdne a s mojim pomaly skusame........... 😅
ahojte. drahého premohol spánok tak som tu zas 🙂
@rakovcanka no, ja mám furt problém s mechúrom a začala som naň brať tabletky, ktoré zdá sa síce zaberajú, ale nie sú vhodné pre tehotné takže sme snaženie prerušili ☹ a tento pondelok mi dr povedal, že ich budem brať ešte asi do októbra ☹ takže keď ty sa už budeš pekne guľatiť tak mi sa len začne snažiť. ale aspoň mi bude mať kto dávať užitočné rady a ja zase potom vám budem pripomínať staré dobré časy keď ste ešte len boli tehotné 🙂 a inak pozerám, že ty máš termín 10teho januára a ja som sa narodila 13teho 🙂
@jafnka no to mi je luto...dufam,ze sa skoro da vsetko do poriadku a budete sa moct zacat snazit....a samozrejme, my budeme radit a ty nam budes pripominat ake to bolo super...
babenky myslite ze je skoro kupovat nejake detske vecicky......booze ked tak pekne na mna zmurkaju z regalov.....
@janielik87 som citala ze uz ste oddychnuty....a suvenir ste si dufam tiez priniesli
@milagros 🙂 tazko moja 🙂 som bola uz na konci cyklu...ale bolo super 🙂

@elebe tak si trošku porev a potom si cho´d kúpiť zmzku, alebo nejakú mňamku, riadne velkú, alebo urob niečo, čo ťa baví.. mne napríklad pomáha niekedy aj variť niečo dobré.. alebo si sadnem na balkón s kávou a cigaretkou a kukám a kukám...
na paličky sa teraz vyprdni, ja viem, že by si tam tú druhú najradšej nakreslila, keby to pomohlo.. ja keď sme sa ešte snažili, som si robila aj 3-4 testy mesačne a poom som ich pod neónkou hodinu vrtila, že z ktorého uhla uvidím paličku... potom som vždy revala. muž to nerád videl, tak som si potom testy robila aj tajne..