2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ja 36,3 ako keby teplomer nic ine nepoznal
@raza ahoj......a nedakuj! rada poviem a poradim druhym lebo viem ake to je 😉 a nikomu nechcem zle ani tomu najväcsiemu nepriatelovi!!!!! myslim ze v Ba su dost dobri odbornici a tak sa uz vobec nemusis bat!aj ja si tak hovorim ze kaslat na peniaze,lebo keby si vyratam kolko ma stal benzin,lieky a kolko som nechala uz u svojeho gyn(tiez sukromny) tak by som sa nedoratala! a to uz nehovorim o tom ze mam uz 2mesiace 100€ v chladnicke 😉 injekcie co mi predpisal este pred mmt merional sa volaju a su na asistovanu reprodukciu,kto vie ci ich budem este niekdy potrebovat ale budem sa modlit aby som uz otehotnela bez problemov!! aaach davaj si len pozor aby to fakt neprasklo,je to este vyse tyzdna co mas ist na zakrok!! uz aby si to mala za sebou!!! aj ked sa nemusis nicoho bat,ja som bola na operacii s prsnikom a s chrbatom a toto je fakt nic oproti tym dvom 😎
Ahoj baby,
ako sa vam dari v snazilkovani? My sme sa tento mesiac poctivo snazili, ale tusak mam ze sa nezadarilo...V utorok ma prist mrcha a uz pozvolna prichadza PMS ☹ 😠
Snad ste na tom lepsie 🙂
@rakovcanka a preco centrum? mas nejaky problem? ja len dufam ze nie lebo som sa nalakala!! 😉
Ahojte baby,
tak som si tu precitala skoro vsetky temy, priznaky atd. Lebo sme chceli mimco a bola som zo vsetkeho smutna co sa stava v tomto svete a ako sa nedari, ze som ani nedufala, ze po nasej svadobnej ceste sa nam podari! Mala som dostat 24. 5. menzes, ale az vcera som si uvedomila, ze neprisiel a dnes rano som si robila testik a nemohla som tomu uverit, su tam dve ciarky!!! Este doteraz tomu neverim. Ja dufam, ze vsetko bude oki a ze aj vam sa tu vsetkym skoro podari nejaky maly chrustik!!!Drzim Vam palceky!
Tak baby ide sa odznova 🙂 1DC...po 31dnoch 🙂 tak sa tesim, konecne sa mi to dostava vdaka duphastonu do normalu. Snad uz tento cyklus pride aj normalna ovulka. 3-8 DC sa musim objednat na hormonalny profil...tak zase budeme vediet viac 😀

ahojte kočky.....takže na sto percent mrcha,teplota klesla,no stále len špiním....nech už príjde hnusoba jedna....ach jaj.... ☹ ☹ ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8