icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
26. máj 2011

ahojte kočky.....takže na sto percent mrcha,teplota klesla,no stále len špiním....nech už príjde hnusoba jedna....ach jaj.... ☹ ☹ ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

milagros
26. máj 2011

@elebe ahojky,nemohla ti ta teplota klesnut aj z toho megastresu co si vcera mala....

elebe
26. máj 2011

@milagros tomu neverím.....ale je pravda že som bola o pol piatej cikať,lebo som nevydržala.....ale nebudem si nič namýšlať,aj to špinenie je silnejšie....takže mrcha.....ak sa mi poriadne nespustí zajtra idem k dokimu,lebo aj to ma trápi že namiesto mrchy mávam špinenie ☹ ☹ ☹

jafnka
26. máj 2011

@elebe ahoj. no to už ozaj vyzerá na mrchu ☹ ale zase si musíš povedať, že aspoň konečne bola ovu a máš peknú LF fázu

jafnka
26. máj 2011

@elebe @milagros zo stresu a z toho cikania by ti teplota neklesla, ale stúpla

elebe
26. máj 2011

@jafnka ja viem,len mi je z toho smutno,dočkám sa niekedy aj ja tých prekliatých paličiek 😖 😢

zucana
26. máj 2011

@elebe juuj to ma mrzi...ale hlavu hore 😉 a jak je mozne ze si mala na teste palicku to by ma fakt zaujimalo...dnes si si nerobila test?

milagros
26. máj 2011

@elebe fakt to co vravi zucana....robila si si dnes test lebo tiez mi to nejde do hlavy

elebe
26. máj 2011

@zucana
@milagros robila ale tam je veľké nič ☹ ☹ tak ja tomu nerozumiem,zajtra idem k dokimu ☹

zucana
26. máj 2011

@elebe 😖 zober mu ukazat aj test....a tento mesiac opat skusame spolu 😉 mne sice mrcha uz konci (lebo mala dojst veru az zajtra ) ale mesiac to isti spolocnymi silami to zvladneme 😉 mas tu partacky? kto ide do toho snami ? 😀

milagros
26. máj 2011

ja 36,3 ako keby teplomer nic ine nepoznal

zucana
26. máj 2011

@milagros NEMAS POKAZENY?

pancuska
26. máj 2011

@milagros ten femibion 800 sa da dat aj na predpis aj normalne kupit v lekarni,stoji 14€ a je to na 30dni....ja si ho musim hradit sama lebo moj gyn je sukromny a tak ak by mi dal predpis tak by som si to musela hradit sama tak ci tak......ale urcite si to kup,je to dobreee 🙂

elebe
26. máj 2011

@zucana no zatiaľ nemám silu myslieť takto dopredu ☹ ☹

milagros
26. máj 2011

@zucana no asi vsetkyy....snad nemam lebo uz som aj ortutovym overila minule a sedelo to....

milagros
26. máj 2011

@elebe nebooj to bude dobre....ved uvidis co ti povie doki a zas teraz si mala prvy taky "dobry"cyklus nie? a treba myslet pozitivne ved 4mesiace snazenia este neni take zle kolko bab nevie aj 2roky....len sa hlavne netreba vzdavat

milagros
26. máj 2011

@pancuska a ten femibion to co je zac

elebe
26. máj 2011

@milagros no však hádam ma to prejde a doki ma aj trošku ukludní,je zlatý,furt ma dokáže povzbudiť....má fakt skvelý prístup.....a asi si idem dnes kúpiť nejaké topánky pre radosť 🙄 🙄

pancuska
26. máj 2011

@raza ahoj......a nedakuj! rada poviem a poradim druhym lebo viem ake to je 😉 a nikomu nechcem zle ani tomu najväcsiemu nepriatelovi!!!!! myslim ze v Ba su dost dobri odbornici a tak sa uz vobec nemusis bat!aj ja si tak hovorim ze kaslat na peniaze,lebo keby si vyratam kolko ma stal benzin,lieky a kolko som nechala uz u svojeho gyn(tiez sukromny) tak by som sa nedoratala! a to uz nehovorim o tom ze mam uz 2mesiace 100€ v chladnicke 😉 injekcie co mi predpisal este pred mmt merional sa volaju a su na asistovanu reprodukciu,kto vie ci ich budem este niekdy potrebovat ale budem sa modlit aby som uz otehotnela bez problemov!! aaach davaj si len pozor aby to fakt neprasklo,je to este vyse tyzdna co mas ist na zakrok!! uz aby si to mala za sebou!!! aj ked sa nemusis nicoho bat,ja som bola na operacii s prsnikom a s chrbatom a toto je fakt nic oproti tym dvom 😎

keenfan
26. máj 2011

Ahoj baby,
ako sa vam dari v snazilkovani? My sme sa tento mesiac poctivo snazili, ale tusak mam ze sa nezadarilo...V utorok ma prist mrcha a uz pozvolna prichadza PMS ☹ 😠
Snad ste na tom lepsie 🙂

pancuska
26. máj 2011

@milagros je to vitaminovy doplnok na planovanie tehotenstva a mal by sa brat aj pocas tehu! 😉 ale to je na kazdom ci bude brat alebo nie....

pancuska
26. máj 2011

@rakovcanka a preco centrum? mas nejaky problem? ja len dufam ze nie lebo som sa nalakala!! 😉

zucana
26. máj 2011

😉 @elebe kup si aj dvojo ked ti to pomoze

bajka1
26. máj 2011

Ahojte baby,
tak som si tu precitala skoro vsetky temy, priznaky atd. Lebo sme chceli mimco a bola som zo vsetkeho smutna co sa stava v tomto svete a ako sa nedari, ze som ani nedufala, ze po nasej svadobnej ceste sa nam podari! Mala som dostat 24. 5. menzes, ale az vcera som si uvedomila, ze neprisiel a dnes rano som si robila testik a nemohla som tomu uverit, su tam dve ciarky!!! Este doteraz tomu neverim. Ja dufam, ze vsetko bude oki a ze aj vam sa tu vsetkym skoro podari nejaky maly chrustik!!!Drzim Vam palceky!

milagros
26. máj 2011

@elebe presne tak nakupovat...to je super napad 😎 ...na mna nakupy tiez posobia ukludnujuco

elebe
26. máj 2011

@zucana no včera som si jedny vybrala ale chcem ešte naké našuchovacie dreváky....tak možno budú aj dvojo.....no a teraz už nemám špinenie,mala som ráno dva krát a potom nič.....tak a teraz som z toho totálny debil 😖 😖

elebe
26. máj 2011

@milagros volala mi bývala šéfka,ideme na kafčo a má pre mňa robotu....tak aspoň niečo....a poflákam sa po shoppoch....som zvedavá čo mi zajtra doki povie,lebo teraz už nemám ani špinenie,ale to sa môže zase spustiť 🙄 🙄

milagros
26. máj 2011

@elebe nooo ja nechcem ti davat mozno plane nadeje ale ja si stale myslim ze tehu si.....joj veru nakupy....to je moje....dobre si toho ponakupuj a bude ako bude.....ty tiez teraz nemas robotu?....

janielik87
26. máj 2011

Tak baby ide sa odznova 🙂 1DC...po 31dnoch 🙂 tak sa tesim, konecne sa mi to dostava vdaka duphastonu do normalu. Snad uz tento cyklus pride aj normalna ovulka. 3-8 DC sa musim objednat na hormonalny profil...tak zase budeme vediet viac 😀

elebe
26. máj 2011

@milagros si zlatá.....ja už ani nedúfam ☹ ☹ nemám robotu ale dnes dojde bývala šéfka ideme na kafčo a že má pre mňa zase robotu....oni sú strašne zlatí aj s manželom a mám pri nich potálny veget a tak sa aj teším,ajkeď radšej by som bola tehu ☹ ☹