2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe budem poctivo zapisovat kazdy den, nech vieme ako to vyzera 🙂
@janielik87 to mas dobree ja este nemozem zacinat odznova
@janielik87 to je fajn, že ti dufik zabral a že si sledovaná vlastne od začiatku vášho snaženia, to by si prialo veľa báb. držím palce aby už nebolo veľmi čo zisťovať iba to ako rastie fazuľka 🙂
@milagros a kolky si DC? nebola ovula? :(
teraz som sa dočítala, že fazulke chirabell už nebije srdiečko ☹
@janielik87 http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 ja sa v tom totiz moc nevyznam
joj boze dnes zas k zubarke uz tam chodim ako na hodiny klavira...uz ma to prestava bavit
@jafnka no som rada, ze sa moja dokina k tomu tak hned postavila, ze dame moje telo dokopy 🙂 ale aj ja musim nieco robit 🙂 prave idem obmedzit cukriky a sladkosti 🙂 a viac zeleninky doprajem telu...aj ovocia
@janielik87 ja už vyše roka nejem žiadne sladkosti (ani keksíky, koláče a tak), sladké len ovocie, aj teraz šrotujem hrušku. zo začiatku to bol len pokus kvôli mechúru a potom mi to akosi ostalo. jediné čo som si neodpustila bola pravá talianska zmrzlina, mňam 🙂 a zeleninu ma naučil jesť môj drahý, čisto zeleninový šalát musí byť na večeru minimálne jedenkrát v týždni

@janielik87 no vidíš ja som ti to hovorila....tak to je super....dúfajme že bude aj ovulka,ale bude 😉 a pekne zapisuj do grafu,budeme potom hodnotiť 😉 😉