icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
26. máj 2011

@janielik87 no vidíš ja som ti to hovorila....tak to je super....dúfajme že bude aj ovulka,ale bude 😉 a pekne zapisuj do grafu,budeme potom hodnotiť 😉 😉

janielik87
26. máj 2011

@elebe budem poctivo zapisovat kazdy den, nech vieme ako to vyzera 🙂

jafnka
26. máj 2011

@elebe keď bude robotka budeš mať viac iných starostí a menej sa budeš kontrolovať a sledovať a zadarí sa ani nebudeš vedieť ako. toto tu už veľa báb potvrdilo

milagros
26. máj 2011

@elebe sice som laik v tomto ale uz par grafov vitaznych som tu videla a nemyslim ze je to uz stratene u teba....ved uvidis zajtra

milagros
26. máj 2011

@jafnka noo takze by som si mala uz konencne najst robotu aj ja

milagros
26. máj 2011

@janielik87 to mas dobree ja este nemozem zacinat odznova

elebe
26. máj 2011

@jafnka však hej aspoň niečo....keď už iné nič ☹ ☹ a zarobím aj nejakú korunku do rozpočtu

elebe
26. máj 2011

@milagros si zlatá....kde bývaš donesiem ti koláč 😀 😀 😀 zatiaľ mi to špinenie prestalo,tak neviem a kamoška mi povedala že ona tiež mala najprv pozitívny test,na druhý deň negatívny a ďalší deň zase pozitívny....a že si ešte mám kúpiť test....tak uvidím či sa mršisko rozbehne

jafnka
26. máj 2011

@milagros ja budem mať aspoň na leto robotku

jafnka
26. máj 2011

@elebe a aký koláčik si robila? 🙂

elebe
26. máj 2011

@jafnka volá sa že margot a je urobená šup šup 😀 😀 už sme vyžrali odvčera večera pol plechu 😀

jafnka
26. máj 2011

@janielik87 to je fajn, že ti dufik zabral a že si sledovaná vlastne od začiatku vášho snaženia, to by si prialo veľa báb. držím palce aby už nebolo veľmi čo zisťovať iba to ako rastie fazuľka 🙂

janielik87
26. máj 2011

@milagros a kolky si DC? nebola ovula? :(

jafnka
26. máj 2011

teraz som sa dočítala, že fazulke chirabell už nebije srdiečko ☹

milagros
26. máj 2011
milagros
26. máj 2011

@elebe takze uz mi toho z margotky vela neostalo..... 😀 😀 😀 dame kolac az ti doki zajtra povie ze si tehu...inak si nezasluzim...a ked by z neho uz neostalo...zvyknem chodit na kolace k Tankovi do cukrarne/vedla krcmy/....potom ma mozes pozvat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

milagros
26. máj 2011

@jafnka jeziss a v kolkom mesiaci bola ...booze mna by asi porazilo

elebe
26. máj 2011

@jafnka čoooo???? 😲 😲 😲 😲 ale však všetko bolo v poho......tak ako? prečo? 😢 😢

elebe
26. máj 2011

@milagros tak platí.....zaplatím ti ten najväčší veterník a aj dva 😀 😀

milagros
26. máj 2011

joj boze dnes zas k zubarke uz tam chodim ako na hodiny klavira...uz ma to prestava bavit

jafnka
26. máj 2011

@milagros @elebe decembrovka 12tt . nepýtala som sa čo sa stalo, má len napísané, že srdiečko to vzdalo

milagros
26. máj 2011

@elebe sedi vec....a botky si si uz kupila?

elebe
26. máj 2011

@jafnka chúďa takže kyret..... ☹ ☹ vidíte baby ani otehotnenie nie je istá výhra ☹ ☹

elebe
26. máj 2011

@milagros ee....až poobede idem do mesta....o druhej dojde Dia a ideme 😉

milagros
26. máj 2011

@jafnka boze som sa normalne vydesila ....noo aby som si to s tym mimcom nerozmyslela...lebo taketo volaco by som asi neprezila

jafnka
26. máj 2011

@milagros to je ešte nič, ale minule som ja blbá čítala tému zemřelo mi dítě, to som len revala. neodporúčam

janielik87
26. máj 2011

@jafnka no som rada, ze sa moja dokina k tomu tak hned postavila, ze dame moje telo dokopy 🙂 ale aj ja musim nieco robit 🙂 prave idem obmedzit cukriky a sladkosti 🙂 a viac zeleninky doprajem telu...aj ovocia

jafnka
26. máj 2011

@janielik87 ja už vyše roka nejem žiadne sladkosti (ani keksíky, koláče a tak), sladké len ovocie, aj teraz šrotujem hrušku. zo začiatku to bol len pokus kvôli mechúru a potom mi to akosi ostalo. jediné čo som si neodpustila bola pravá talianska zmrzlina, mňam 🙂 a zeleninu ma naučil jesť môj drahý, čisto zeleninový šalát musí byť na večeru minimálne jedenkrát v týždni

milagros
26. máj 2011

@jafnka ved prave...ja take radsej ani necitam....zacinam si myslet ze lepsie nemat ako stratit

milagros
26. máj 2011

@jafnka a je to iste? radsej by som este isla aj k inemu lekarovi preistotu