icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janielik87
26. máj 2011

@milagros to si uz 43DC? ci to nejako hlupo ukazuje? Len teraz si zacala merat? 😕 Ja tiez, cize ti moc nepomozem, ale moj graf vyzera lepsie - teda prehladnejsie, aj ked som myslela, ze je celkom nanic...ak si 43DC tak si asi tiez mala anovulak...Uz nech ti dojde mrcha, aby ste aj vy sli do dalsieho kola. 🙂

janielik87
26. máj 2011

@jafnka no ja som bola v takom tave od svadby psychicky...ze som jedla same nanic veci a pekne sa to aj odzrkadlilo, co si myslim, ze aj to mi mohlo dokazit cyklus...Takze teraz sa snazim nakopnut a jest zdravsie. 🙂 Este pridam pravidelny sport po stackach a bude to fajn. Akurat sa mam ucit a neviem sa do toho donutit....boze boze ako to len dokopem ...:(

jafnka
26. máj 2011

@milagros neviem, ja som si len prečítala správu v jej fotoblogu

milagros
26. máj 2011

@janielik87 no ved hej...som uz zvedava jak blazkova...ci vobec u mna existuje nieco take comu sa hovori ovulacia. hej teraz som zacala ...ale aj tak som z toho este blbec

janielik87
26. máj 2011

@milagros no ja som bola sklamana poriadne, ked dokina nevidela v 22DC dominantny folik...ale dala mi ten duphaston, nech mam aspon pravidelne cykly...mam ho na 2mesiace potom kontrola a uvidime. Plus idem na hormonalny profil teraz, cize snad daco zisti...ze ako dalej. Ale ja stale dufam, ze uz to ovulu nakopne a bude.

jafnka
26. máj 2011

@janielik87 tak ja som sa najviac naučila zhruba tri dni pre termínom, ja v strese lepšie nasávam informácie. a z čoho máš štátnice ak smiem vedieť

milagros
26. máj 2011

@janielik87 a to co je za cudo a ako sa robi ten hormonalny profil

janielik87
26. máj 2011

@jafnka rustina jazyk, literatura vych. europa a geografia (realie) vych. europa 🙂 Nie je toho tak vela ako maju ini...ale tak donutit sa je u mna najhorsie...a svedomie ma trapi, ze moji spoluziaci uz drtia ostomilu a ja nic 😀

janielik87
26. máj 2011

@milagros ja ti neviem co to je za cudo :D ...nieco ako zistenie stavu hormonov pomocou krvi..mam ist nalacno 3-8DC.

jafnka
26. máj 2011

@janielik87 oni sa len tak tvária 🙂
ten HP sú podľa mňa klasické krvné testy len namiesto pečeňových ti zisťujú hladinu pohlavných hormónov

elebe
26. máj 2011

@janielik87 daj na
@jafnka ona študovala chémiu a už jej len zoženieme labák a bude nás testovať všetky....tak baby zháňajte 😀 😀

janielik87
26. máj 2011

@jafnka no jasne, ze je to len daco take...ale lepsie ako nic 😀 ak to k dacomu pomoze...

zucana
26. máj 2011

baby a ta chirabel to prve cakala? ja som tiez o prve prisla...v 12tt...tiez prestalo srdiecko bit a prestalo rast...vyvijat sa...teraz mi povedali ze kvoli stitnej zlaze ☹ ale zeny sme silne musime mysliet pozitivne!

ladyjh
26. máj 2011

@zucana aj ja sa k vam pridavam, sme v tom spolu 😅 tento mesiac to isti!

rakovcanka
26. máj 2011

@pancuska nemam ziadny problem,ale vraj je velmi dobry tiez na to aby babo rastlo tak ako ma...

lusinda1989
26. máj 2011

@zucana ja ja ja sa hlaaaasim...som v tom s vami baby

gloria9
27. máj 2011

@saska697 ahoj Saška, kde si zmizla?

gloria9
27. máj 2011

@rakovcanka ahoj prajem Ti krásne tehulkovanie užívaj si to tie tyždne idu velmi rychlo nedavno som bola v 5 tyzdni a uz som v 14 tyzdni..

elebe
27. máj 2011

ahojte kočky....tak mrcha sa mi včera ako tak rozbehla a dnes už sedím na vložke,aspoň teda že nemám zase len špinenie a aj ja sa hlásim do klubu,aj ja som v tom temto mesiac s vami a pevne verím že zase bude pekný grafík 😉 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

jafnka
27. máj 2011

@elebe ahoj. tak aspoň konečne vieš na čom si. a čo tam po grafe, hlavne aby bolo mimi

elebe
27. máj 2011

@jafnka ja viem,kašlať na graf,len nech je ovulka 😉 a tia bociany čo si videla,teda neleteli ku nám 😠 😠

jafnka
27. máj 2011

@elebe tak potom neviem kam leteli, ale tam kde pristáli budú mať asi veselo lebo ich bolo dokopy 9 😀

elebe
27. máj 2011

@jafnka no vidíš toľko vela a to nemohli aspoň nejaké tri pristáť aj u nás 😠 😠 banda jedna dlhonohá 😀

jafnka
27. máj 2011

@elebe a včerajšie nákupy ako?

elebe
27. máj 2011

@jafnka nekúpila som si ani prd.....také dreváky ako chcem nemali....a tak som si dala len obrovskú zmrzku a pak ťahala domov lebo ma strašne začalo boleť brucho a prišla mrcha.....ale čakám lebo do jedného obchodu majú doniesť také ako chcem 😀

zucana
27. máj 2011

@elebe a dnes ides k dokimu?

elebe
27. máj 2011

@zucana nejdem lebo mrcha sa rozbehla,tak načo.....nechám nech prejde a kúpim fytosóju namiesto clostilu a ideme do ďalšieho kola 😉 😉

zucana
27. máj 2011

@elebe oki oki
ja uz po mrche 5DC a bud.tyzden idem na SK a vratim sa v nedelu tak v nedelu bude rosambo 😅 ja tento mesiac idem bez meracky a bez ovu testov a uvidime co bude 😕

elebe
27. máj 2011

@zucana takže ideš pozrieť rodnú hrudu?? 😀 😀 no u nás to bez merania nejde,pretože priateľ je pracovne veľmi vyťažený a tak máme len vikendový keksík a podľa merania viem kedy ovu a vtedy tulkáme každý deň 😉 😉

zucana
27. máj 2011

@elebe aj my sme to tak ale nevyslo...tak idem akoze psontanne 😀 aj ked viem akoze kedy su plodaky nie? 😝 a ked nevyjde idem na meranie aj ovu testy odznovu 😠