2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jafnka no ja som bola v takom tave od svadby psychicky...ze som jedla same nanic veci a pekne sa to aj odzrkadlilo, co si myslim, ze aj to mi mohlo dokazit cyklus...Takze teraz sa snazim nakopnut a jest zdravsie. 🙂 Este pridam pravidelny sport po stackach a bude to fajn. Akurat sa mam ucit a neviem sa do toho donutit....boze boze ako to len dokopem ...:(
@janielik87 no ved hej...som uz zvedava jak blazkova...ci vobec u mna existuje nieco take comu sa hovori ovulacia. hej teraz som zacala ...ale aj tak som z toho este blbec
@milagros no ja som bola sklamana poriadne, ked dokina nevidela v 22DC dominantny folik...ale dala mi ten duphaston, nech mam aspon pravidelne cykly...mam ho na 2mesiace potom kontrola a uvidime. Plus idem na hormonalny profil teraz, cize snad daco zisti...ze ako dalej. Ale ja stale dufam, ze uz to ovulu nakopne a bude.
@janielik87 tak ja som sa najviac naučila zhruba tri dni pre termínom, ja v strese lepšie nasávam informácie. a z čoho máš štátnice ak smiem vedieť
@janielik87 a to co je za cudo a ako sa robi ten hormonalny profil
@jafnka rustina jazyk, literatura vych. europa a geografia (realie) vych. europa 🙂 Nie je toho tak vela ako maju ini...ale tak donutit sa je u mna najhorsie...a svedomie ma trapi, ze moji spoluziaci uz drtia ostomilu a ja nic 😀
@milagros ja ti neviem co to je za cudo :D ...nieco ako zistenie stavu hormonov pomocou krvi..mam ist nalacno 3-8DC.
@janielik87 oni sa len tak tvária 🙂
ten HP sú podľa mňa klasické krvné testy len namiesto pečeňových ti zisťujú hladinu pohlavných hormónov
@janielik87 daj na
@jafnka ona študovala chémiu a už jej len zoženieme labák a bude nás testovať všetky....tak baby zháňajte 😀 😀
@jafnka no jasne, ze je to len daco take...ale lepsie ako nic 😀 ak to k dacomu pomoze...
baby a ta chirabel to prve cakala? ja som tiez o prve prisla...v 12tt...tiez prestalo srdiecko bit a prestalo rast...vyvijat sa...teraz mi povedali ze kvoli stitnej zlaze ☹ ale zeny sme silne musime mysliet pozitivne!
@pancuska nemam ziadny problem,ale vraj je velmi dobry tiez na to aby babo rastlo tak ako ma...
@zucana ja ja ja sa hlaaaasim...som v tom s vami baby
@rakovcanka ahoj prajem Ti krásne tehulkovanie užívaj si to tie tyždne idu velmi rychlo nedavno som bola v 5 tyzdni a uz som v 14 tyzdni..
ahojte kočky....tak mrcha sa mi včera ako tak rozbehla a dnes už sedím na vložke,aspoň teda že nemám zase len špinenie a aj ja sa hlásim do klubu,aj ja som v tom temto mesiac s vami a pevne verím že zase bude pekný grafík 😉 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

@milagros to si uz 43DC? ci to nejako hlupo ukazuje? Len teraz si zacala merat? 😕 Ja tiez, cize ti moc nepomozem, ale moj graf vyzera lepsie - teda prehladnejsie, aj ked som myslela, ze je celkom nanic...ak si 43DC tak si asi tiez mala anovulak...Uz nech ti dojde mrcha, aby ste aj vy sli do dalsieho kola. 🙂