2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
cautek kocky, tak ja zase 36,4 .....asi si kupim lod a mozem na tej vlnovke splavovat 😀 😀 😀
@milagros este stale neprisla mrcha? :( ja som sa v noci zobudila na silne krce...som sa v nich zmietala 2 hodiny, kym po 2 ibalginoch ustupili... Dnes ranko som mala pohovor, co vyzera dobre...ale... ja mam take zmiesane pocity s tym, ze chcem babo...lebo s tym nikde nepocitaju a ja to viem a preto mam pocit, ze im klamem na tych pohovoroch... Doma vsak nechcem ostat, ved bohviekedy sa nam to podari a aj tak, kym sa narodi je to 9mesiacov... :( Som nejaka taka, ze chcem babo...ale chcem sa aj zamestnat po skole, kym nie je.
@janielik87 veru nikde akurat som elebe vravela ze 24. som mala taky pocit v bruchu aky mavam pred nou ale potom to preslo a nist zatial....som uz zo seba jelen.............a kedy koncis skolu?
@janielik87 tvoje pocity sú úplne normálne.....nikomu nič nehovor a uvidíš podarí sa robota a budeš tehula,zákon schválnosti,aj ja som bola včera s bývalou šéfkou na kafčo a na bud.mes. aj ja nastupujem.....aspoň nebudem furt myslieť na bábo a skôr sa zadarí a ani nebudeme vedieť ako 😉 😉 a že klameš? no booooože,kto dnes nie 😀 😀
@elebe noo mozno sa to bude zdat divne ale som kludna....len nechapava z toho a straaasne zvedava ako to mieni pokracovat....no akurat vcera som bola trosku nervozna lebo som isla k zubarke...a furt neni s tym zubom koniec....este musim na rontgen a potom zase k nej 23.6. uz mam toho plne zuby
@milagros no šéf je poliak a majú,dovážajú polské cukrovinky....tak budem s ním chodiť na dediny predávať.....už o 11 budem doma aj si pekne zarobím a aj sladkodti budem stále mať.......čo vonku je teplo sa vykvasím na slniečko aj sa opálim a on je skvelý človek.....šéfka odchádza zase do talianska a tak mu budem pomáhať ja 😀 😀
@milagros no koncim uz teraz v juni skolu 🙂 a aj brigada na dohodu mi konci junom. 🙂
@elebe ja viem, ze vsetci klamu...a preco vesat dakomu daco na nos...ale ked sa spytala, kde sa vidim o 5 rokov v sukromnom zivote...a ja som videla pred ocami dve decka 🙂 a mozno aj 3 😀 😀 to by ju rozhodilo...Ach jaj. No tak ale zle sa citim, ked o sebe vravim, ze si na sebe cenim uprimnost a vlastne klamem uz hned na pohovore...:(
@janielik87 vyprdni sa na to.....dnes ťa každý ošklbe a oklame na čom sa dá.....len pekne zober robotku,pracuj,zarábaj korunky a keď sa zadarí mimi...tak že hop podarilo sa..... 😀 😀
@janielik87 z toho si vôbec nerob ťažkú hlavu. keby si povedala, že chceš deti tak ťa vôbec nezamestnajú. mne sa už viackrát stalo, že mi povedali a ďakujeme, ale nemáme záujem, vy ste mladá vy budete chcieť mať deti. no a čo? to je hriech? len čo ma naštvali
@elebe no ved tak sa to aj chystam spravit, len ma asi trapi svedomie...ja som taka hlupa uprimna dusa 🙂 ze hned ma zacne mrziet, ked zaklamem...ja asi karieru neurobim 😀 😀 esteze mam toho muza 😀
@jafnka vsak to si aj myslim, ze by povedali, ze dovi dopo...Ved sa aj pytali, ze preco som sa taka mlada vydavala...a ja ze "chceli sme si kupit spolu byt"...no comment. 😀 Ach jaj...no ved nebrali sme sa kvoli detom, ale zas klamat, ze o pat rokov len zacnem nad nimi uvazovat,... :( Je to smutne, ake to maju zeny so zamestnanim sa tazke...
@janielik87 si mladučká a život ťa naučí a hlavne ak budeš niekde pracovať sa naučíš mať aj ostrejšie lakte 😉 😉 ja som maličká chudučká ale dokážem narobiť bordel jak hurikán 😀 😀 😝
@janielik87 @jafnka @elebe veru kaslat na to ja si tiez hladam robotu a urcite im nemienim povedat ze chcem babo.....a ked tak aspon mi vyjde dobra materska 😀 😀 😀 len ako tak rozmyslam neviem ci hladanie do septembra neprerusim lebo mi to teraz pripada ze potrebuju hlavne na leto makacov
@janielik87 ahoja, musim s tebou souhlasit, ty pocity jsou strasne.....ja osobne jsem se prestehovala za manzelem na konci minuleho roku, s tim, ze se pokusime po svatbe o babo a hned v lednu sjems e enchala zamestnanat. Po 13letech sjem preestalakourit, pak jsme koupili nove auto vetsi a svatba.......no sefka je ceka, kdy ji reknu ze sjem tehotna:o)ale uz mam nastesti po zkusebce, tak uz bych mela mit jsitotu ze nejake ty korunky dostanu.....ale tvarit se, ze ditee????neee, zatim neplanujeme, nejdriv rekonstrukce bytu a pak mozna babo....je to strasne klamat, ale jinak to bohuzel nejde...☹
@strihalka je to cele nanic :( Ved je normalne, ze chces aj dieta. A zase nechcem byt generalny riaditel zemegule, tak nechapem, co tak vadi na tom, ze chcem byt aj mama. Akoby si nemohol dovtedy nic chciet..a potom :co mam cakat, kym bude male a po materskej sa snazit zamestnat? To urcite pojde lahsie, ze ano....:( 😠 😠 😖 Juj tento svet!
@janielik87 joj moja to nem dobra povaha.....ja mam taku istu a ti poviem ze plati za dobrotu na zobrotu ja co som robila v poslednej firme byvala som aj do vecera aj na domov som si brala robotu po sobotach som robila 23.12. v robote az do poslednej chvile....vzdy som si povedala ze proste im pomoct aj navyse ved su v tom aj moje peniaze, kym sa im bude darit a ja sa budem mat dobre aj financne aaale skoda slov .....ked som odisla len ohovaracky a aka som bola naprd a podobne takze neoplati sa .... a ty co ich tam okradali boli milacikovia....takze taky je dnes svet....zial
@janielik87 no ja pri týchto šéfovcoch problém nemám,oni vedia že robíme bábo a ajtak ma zamestnali......lepších by som už asi nenašla 😉 😉 a čo sa týka ako to vyriešiť keby sa zadarilo....tak najprv by som čušala jak voš pod chrastou a po skúšobnej dobe je to veget a vyhodiť ťa nemôžu.....a ty môžeš veselo chodiť s kotlom do roboty a budú aj prachy na materskú 😀 😀

@zucana no však uvidíš..... 😉 akurát som sa objednala u kaderníčky a dnes o 12.00 už aj idem na vlásky....hurááááá.....budem kočka 😀 😀