icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
27. máj 2011

ja som kvôli tomu, že chceme bábo nešla na doktorandské, ale o prácu ma nikto kvôli tomu neoberie (teda keď už budem schopná sa do nej aj dopraviť)

jafnka
27. máj 2011

a poctivý a úprimný je aj môj drahý, veď preto má teraz tie problémy v robote lebo je tam jediný s takými vlastnosťami

elebe
27. máj 2011

@jafnka no taký je môj ocino.....to je taký strašný dobrák a poctivec 🙂 a môj drahý? no ja mu hovorím že on je vajda....lebo aj z hovna dokáže urobiť prachy..... 😀 😀 😀 ten sa neserie z nikým a keď mu poviem že nemá kožu na papuli....tak mi povie že nebude okrádať predsa svoju rodinu 😀 a že či sa mi nepáči že mám všetko čo chcem 😀

milagros
27. máj 2011

@janielik87 @elebe @strihalka no teraz ked budem chcet babo tak to bude des robit v leteasi fakt pockam do septembra a ked babo nebude tak potom si budem hladat lebo takto bude vela faktorov proti tehu ked budem v robote....stres, teplo, a keby sa zadarilo a bude mi byvat zle tak v tom teple no nic moc....kamoska tak mala v robote ze ostala tehotna /len v aprili/ dva mesiace tam len grcala a potom ked uz bola v tom lepsom obdobi tehu ju vyhodili...tak ostala doma,lebo uz by ju nikto nezamestnal....no hnus ca sa dnes robi ....a veru ked uz mas dieta a chces do roboty a zistia ze mas 3rocne dite tak nieee dakujeme ako keby to bol mor alebo co

elebe
27. máj 2011

jáááj kočky idem sa obliecť a ťahám ku kaderníčke....fidli fidli....dnes bude kočka 😀 😀 😀 pak sa ozvem,pa 😉

strihalka
27. máj 2011

no sak toto, proto jak se mi ulevilo, kdyz mi skoncila zkusebka a bylo mi receno, jasne super,m chcem vas , nechame si vas🙂)
jen se boijim, ze to na me bude brzo znat jsme kadernice, jaj ty pachy z barev a tak......trochu tusim rizikove☹

zucana
27. máj 2011

jaaaj baby keby ste vy vedeli jak som tu ja 'oklamala' talianskych sukromnikov ked som otehu po roku prace... 😉 a to som mala take iste vycitky ako baby ale tu sa clovek nauci...teraz uz len vypocitavo lebo by som tu len cely den plakala....ale samoska ze inde ako v praci som taka neni....ja klamat nedokazem ...mm hned zisti 😀

janielik87
27. máj 2011

no nejako bude 🙂 Ved uvidime. To je fakt, ze tri mesiace je skusobka a keby sa zadarilo hned, tak budem musiet robotku nechat a uz ma nik nezamestna...niekedy normalne rozmyslam, ze stopneme "vyrobu", kym nebude po skusobnej dobe, teda ak sa zamestnam :-/ Akoze, nepaci sa mi ten napad...ale...ja uz vobec neviem..:( Je to strasne komplikovane byt zenou.

zucana
27. máj 2011

@janielik87 neries to.praveze bud rada,keby sa zadarilo...ked prestanes a neotehotnies budes si vycitat ,ze si prestala...co sa ma stat sa stane....ja som tiez chcela otehu a robit 6 hodin a potom mat vyssiu matersku ale nezadarilo sa to a na ukor dcerky to robit nebudem takze zacinam od 1.6. 4 hodiny a keby sa zadarilo tak mam mensiu matersku...ale hlavne nech sa zadari 😵

pancuska
27. máj 2011

@elebe ahoj len tu citam sem tam sem totiz kuknem a citam ze mas mrchu silnu? a brala si clostill? inak ak je silna to je len dobre!!! cim silnejsia tym lepsie a potom sup sup na to a uvidis ze sa podari ale bez clostilu aj aj som to tak mala 😉

milagros
27. máj 2011

@janielik87 ti poviem ze to mas jedno lebo trebars teraz pockas ze az po skusobnej cize uz budes mat istu robotu...ale po3rokoch prides naspet dieta moze byt chorlave budes casto na očrke tak ta vysupnu aj tak...no len tu je akurat vyhoda odstupneho....ale podla toho co vymysla nova vlada tak uz asi ani to nebude.....takze podla mna je to uplne jedno.....ja si vzdy poviem co mi je sudene to mi je dane a hotovo

strihalka
27. máj 2011

@janielik87 no my jsme se snazenickem zacali asi tyden pred koncem zkusebky, az tak jsme byly vystraseni, ze co kdyz skoncim🙂no jen ted to nejak nejde a v praci me to moc neba.....

janielik87
27. máj 2011

@zucana @milagros @strihalka ja viem, ze mate pravdu 🙂 a ked sme sa uz tak rozhodli, tak to nechajme na osud 🙂 Ved co, uvidime. 🙂 Nechcem ostat bez prace, ale chcem aj babo...a to nebude zo dna na den, cize cakat kym sa podari a zamestnat sa az potom je tiez blbina a takisto naopak...zamestnat sa a az potom sa snazit..Vsak to by bolo rovnako nekorektne...

strihalka
27. máj 2011

no je to tezke po vsech strankach.....

milagros
27. máj 2011

@janielik87 no na tvojom mieste by som skusala oboje a co pride prve to bude

jafnka
27. máj 2011

najlepšia bola jedna ženská na úrade práce, bratrancova frajerka je tiež nezamestnaná a tá tetuška jej povedala, že však nech si nehľadá robotu, ale nech radšej otehotnie. no rada za všetky drobné

milagros
27. máj 2011

@jafnka dobree ja som na urade prace dva mesiace a minule mi tetka povedala ze no co uz mate konecne nejaku robotu aspon vo vyhlade 😀

milagros
27. máj 2011

@jafnka a este som zabudla ...dosla som zaklopala otvorila dvere ze dobry den,mozem? a nikoho dnu nemala...a ona ze pockajte vonku ja vas zavolam....tak som cakalaaa a len som pocula hihi haha...a potom velkodusna vysla ze no podte....akoze co otravujem.....niekedy mam 100chuti jej povedat ze ked ju to tam nebavi rada ju vymenim

jafnka
27. máj 2011

@milagros ja som sa pýtala na absolventskú prax a sa na mňa tak čudne pozrela, že vraj čo oni s tým majú, že si to mám sama vybaviť
ja by som kľudne s nimi menila

janielik87
27. máj 2011

@milagros tak bude 🙂 a bude ako bude 🙂 osud zariadi ako ma byt 🙂

jafnka
27. máj 2011

juj, už tu začínajú zvučiť - dnes je tu v mlynskej na parkovisku akcia Bažant na mlynoch. zase sa bude celý intrák triasť. chúďa naša zoja ☹

milagros
27. máj 2011

babeny a uz ste sa sčítali?

jafnka
27. máj 2011
milagros
27. máj 2011

@jafnka je to sice mimo temy, my sa scitame cez net....ale v telke stale ukazuju ze by tam nemali byt tie kody tak neviem ci mam cakat alebo to spravit....lebo som toho nazoru ze by to malo byt anonymne....

jafnka
27. máj 2011

@milagros podľa mňa je to celé úplne zbytočné. všetky info čo tam vypĺňaš aj tak vedia a vedia aj viac. však dátum narodenia, rodné číslo, mená a bydliská rodičov sú v rodnom liste na matrike + dátum sobášu; terajšie bydlisko majú tiež na mestskom úrade; občianska príslušnosť je na polícii; čo sa týka škôl tak sa pokiaľ viem vždy vydáva ten bedeker či ako sa to volá s absolventami; akurát vyznanie, prácu a pc zručnosť by asi ťažšie zisťovali, i keď nezamestnaní sú poväčšinou tiež evidovaní
my sme to robili ešte min sobotu a sme to tam lepili

milagros
27. máj 2011

@jafnka no ved to hej ...len takto to bude vediet este viac ludi...a to ze ako chodi do roboty a taketo blbosti to si chcu asi zistit kedy mozu prist vykradnut ne...a to ci mas auto,pc no co je ich do toho...no same blbosti to musel vymyslet niekto kto sa musi strasne nudit....a chce sa nabalit....radsej keby dali tieto vyhodene peniaze na uzitocnejsie veci...ako napr.predlzit matersku

jafnka
27. máj 2011

@milagros plne s tebou súhlasím. niektoré body sú tam len preto aby boli popísané obe strany a nebolo to biele
drahý napísal, že cesta do roboty mu trvá 1 min 🙂 robí totižto v tej istej budove ako bývame len 11 poschodí nižšie a ja som mu povedal, že keď ide starým výťahom tak až 3 min 🙂

milagros
27. máj 2011

@jafnka no konecne som nas scitala....uz nech mam pokoj....a nemusela som ani vsetko vyplnit to co som nechcela som tam nedala az na datum narodenia to mi vyhodilo ze musim napisat...co uz...boze taketo blbiny riesit..... 😠 😝

rakovcanka
27. máj 2011

@gloria9 ja uz by som chcela byt v 14stom, konecne by som mohla zacat nakupovat 🙂 ale aj tak dakujem, a aj tebe prajem veeela zdravicka a aby vsetko bolo tak ako ma byt...

raza
27. máj 2011

@elebe ahoj. tak som si prečítala, že mrcha predsa prišla, no nič to, nabudúce...
tak nový účes? super 😉