icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
27. máj 2011

@pancuska no nie je až taká silná....ale oproti tým čo som mávala je silnejšia 😕 😕

elebe
27. máj 2011

@raza no jo...tak konečne doma....musela som behať jak debil,vybavovať sto vecí a ešte von z mafiou.....ale som doma a som kočka jak lusk 😝 😝 😀

elebe
27. máj 2011

takže kočky....fytosója kúpená testíky som objednala cez net,v pondelok ich mám doma a ide sa do ďalšieho kolaaaaaa.......zase ma bude priateľ od seba metlou odháňať 😀 😀 😀

jania023
27. máj 2011

@elebe coze coze ze odhanat?? 😅

elebe
27. máj 2011

@jania023 no lebo ja keď mám ovulku resp.plodné dni tak by som stále trt.... 😀 😀 😀 ale on zvláda v poho a minule ma on zobudil o druhej v noci že ťuťu-muťu 😀 😀 😀

jania023
27. máj 2011

@elebe jaaaaj tak ty mas takeho hyperaktivneho mazela 😀 😀 😀

elebe
27. máj 2011

@jania023 no keď ho trafí kladivo po hlave 😀 😀 a to nie vždy,väčšinou býva dosť unavený,lebo on pracuje asko stavebný dozor a má na starosti dosť veľa ludí a po robote chodia aj na fušky ako partia a robia všetko čo sa stavby týka,či z vonka alebo zvnútra.....tak preto sa snažím robiť merania a ovu testy a potom zcyšujeme intenzitu tulkania a vtedy sa aj priateľ šetrí len pre mňa 😀 😀

milagros
27. máj 2011

@elebe dobreee....takze cez ovu sa menite na kraliky..... a ta soja comu ma pomahat? clostil uz nebudes brat? a ovu testy ako casto robis?

elebe
27. máj 2011

@milagros no tá sója je náhrada za clostil.....lebo furt sa s ním tlačiť,tak žiadna výhra 😖 no ovu testíky robím podľa teploty a podľa bolesti alebo výtoku.....ale ak si z toho mimo tak ff ti označí predpokladanú ovuláciu a môžeš skúsiť testiť vtedy a uvidíš 😉 😉

gloria9
27. máj 2011

@rakovcanka juuj ale aj tak to je skoro nakupovat stací tak na 25 tyzden sa tomu venovat vies aby sa nahodu nieco nestalo nebojaj tie dni idu strasne rychloo

milagros
27. máj 2011

@elebe skor som myslela co ta soja sposobi....ze ci upravuje cyklus alebo nieco ine...

milagros
27. máj 2011

@rakovcanka podla mna mas to jedno....co sa ma stat sa stane ci uz mas nakupene alebo nie.....mne ked sa nieco paci tak si to kupim a hotovo....ja som nakupna maniacka takze kaslem na to a kupujem......neprehanam to ale ked je nieco fakt pekne ... 😀

jafnka
27. máj 2011

@milagros ty si ako moja mama 🙂 vždy keď dojdeme domov tak ma čaká kopa tričiek a mama na to - no nekúp to! 🙂

jafnka
27. máj 2011

@rakovcanka keď ja budem tehu tak ani nakupovať nebudem musieť, teda ak to bude dievčatko, moja mama toho nakúpila pre sestrine deti, že to ani nosiť nestihli

milagros
27. máj 2011

@jafnka pozdravuj mamu......ved a neni to pravda,naco cakat? a ked na mna zmurka nieco pekne od disney alebo warner bros to som na nezastavenie. ked si to tak zobereme ake drahe su dnes veci a kolko stoji zaobstarat vybavicku tak duplom neni na co cakat radsej postupne ako naraz obuchat kopec penazi

milagros
27. máj 2011

a keby to nevyslo tak si babo adoptujem a bude to pre neho....

jafnka
27. máj 2011

@milagros ja som si aj pre seba kúpila tričko hello kitty (ale pre istotu len na doma) a teraz sme s neterou rovnaké 🙂

elebe
27. máj 2011

@milagros akurát rozmýšlam.....že si tú sóju odložím a uvidím aký bude tento mesiac bez ničoho 😕 😕

elebe
27. máj 2011

@jafnka jéééj aj ja mám hello kitty a aj dve a nosím to aj von a každý mi chváli že aké pekné 😀 😀

milagros
27. máj 2011

@elebe@jafnka ja sice nemam hello kitty ale zato mam tricka s minnie a bugs bunnym a aj vonku ved ked sa niekomu nepaci nech sa nepozera, no nie?

jafnka
27. máj 2011

@milagros @elebe tak ste ma presvedčili, nabudúce v ňom pôjdem do obchodu 🙂

raza
27. máj 2011

ach jaj, sprostá mrcha... furt nie a nie sa rozbehnúť..... 😠 😠

jafnka
28. máj 2011

@raza keď ju človek nechce tak príde a keď chce aby došla tak sa jej nechce... tak hádam to stihne do operácie nech to nemusíš presúvať

zucana
28. máj 2011

@elebe
@elebe a kde objednavas ovu testy?

elebe
28. máj 2011

@zucana ja ich objednávam aj ovu aj tehu testy od lauritky v grafocch BT šťastná 13 😉

milagros
28. máj 2011

@raza drzim palce aby ti prisla,lebo to cakanie je des.....

zucana
28. máj 2011

@elebe a ake ma ceny?

janielik87
28. máj 2011

@elebe @jafnka @milagros 🙂 ja milujem rozpravkove tricka 🙂 doma mam tom&jerry, chip&dale, mickey mouse, bugs bunny 🙂 a minule, ked som videla trisko so smoulinkou a chcela si ho kupit tak moja mama na to "to nemyslis vazne...uz sa kusok uvedom, ako chces vobec chodit do prace taka neseriozna" 🙂 🙂 🙂 no a co 😀 ked sa mi to paaaciiii 🙂

elebe
28. máj 2011

@zucana však skoč na BT šťastná 13 a napíš jej IP určite sa dohodnete.....ja som jej včera posielala prachy a ona mi hneď včera poslala aj testy 😉 😉 nechcem rozprávať,tak sa jej opýtaj sama ale ceny má fantastické a veľmi sa to oplatí 😉 😉

milagros
28. máj 2011

@elebe dobre vediet ze tu mame aj ovu dilerku