2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
takže kočky....fytosója kúpená testíky som objednala cez net,v pondelok ich mám doma a ide sa do ďalšieho kolaaaaaa.......zase ma bude priateľ od seba metlou odháňať 😀 😀 😀
@jania023 no keď ho trafí kladivo po hlave 😀 😀 a to nie vždy,väčšinou býva dosť unavený,lebo on pracuje asko stavebný dozor a má na starosti dosť veľa ludí a po robote chodia aj na fušky ako partia a robia všetko čo sa stavby týka,či z vonka alebo zvnútra.....tak preto sa snažím robiť merania a ovu testy a potom zcyšujeme intenzitu tulkania a vtedy sa aj priateľ šetrí len pre mňa 😀 😀
@rakovcanka juuj ale aj tak to je skoro nakupovat stací tak na 25 tyzden sa tomu venovat vies aby sa nahodu nieco nestalo nebojaj tie dni idu strasne rychloo
@rakovcanka podla mna mas to jedno....co sa ma stat sa stane ci uz mas nakupene alebo nie.....mne ked sa nieco paci tak si to kupim a hotovo....ja som nakupna maniacka takze kaslem na to a kupujem......neprehanam to ale ked je nieco fakt pekne ... 😀
@rakovcanka keď ja budem tehu tak ani nakupovať nebudem musieť, teda ak to bude dievčatko, moja mama toho nakúpila pre sestrine deti, že to ani nosiť nestihli
@jafnka pozdravuj mamu......ved a neni to pravda,naco cakat? a ked na mna zmurka nieco pekne od disney alebo warner bros to som na nezastavenie. ked si to tak zobereme ake drahe su dnes veci a kolko stoji zaobstarat vybavicku tak duplom neni na co cakat radsej postupne ako naraz obuchat kopec penazi
a keby to nevyslo tak si babo adoptujem a bude to pre neho....
ach jaj, sprostá mrcha... furt nie a nie sa rozbehnúť..... 😠 😠
@elebe @jafnka @milagros 🙂 ja milujem rozpravkove tricka 🙂 doma mam tom&jerry, chip&dale, mickey mouse, bugs bunny 🙂 a minule, ked som videla trisko so smoulinkou a chcela si ho kupit tak moja mama na to "to nemyslis vazne...uz sa kusok uvedom, ako chces vobec chodit do prace taka neseriozna" 🙂 🙂 🙂 no a co 😀 ked sa mi to paaaciiii 🙂

@pancuska no nie je až taká silná....ale oproti tým čo som mávala je silnejšia 😕 😕