icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
28. máj 2011

@elebe a ovu dni nepredava? zn.kupim

milagros
28. máj 2011

@janielik87 no dobre vedet ze tu uchylku nemam len ja....inak tiez nechapem co proti takemu obleceniu niekto nieco ma....ved co je pekne je pekne

raza
28. máj 2011

no, tak mrcha je tu a to v pravom zmysle slova, od rána len polihujem na gauči... ale chvalabohu, že prišla a ja to stihnem, takže sa ani nesťažujem 😨
a dievčence, máme asi rovnaký vkus - ja mám tiež rada ,,infantilné oblečenie" , ako tomu hovorí môj mm 🙂
raz keď bolo na služobke, tak mi šiel kúpiť nejaký darček, no a keď kupoval disney pyžamo, tak kolega sa smial, že niekto kupuje saténové a niekto mišku minie 😉

milagros
28. máj 2011

@elebe @jafnka @raza @janielik87 tak to sme asi v zlej kategorii mali by sme mat disney snazilky/alebo mušketierky/ 2011 😀 😀 😀 😀 .....inak disney pyžamo by som aj ja brala to este nemam....a kdeze ste ho kupili? uvidite ze tolko budeme rozpravat o disneykach /a nebudeme myslet na to ako to nevychadza/ az zrazu len zistime ze sa do tych disneyoviek co uz mame doma nezmestime a dovod....3 mesiac tehu..... 😉 😉 😉 no nebolo by to kraaasne

raza
28. máj 2011

@milagros pyžamko je z tesca 🙂

elebe
29. máj 2011

ahojte kočky....tak ja som si včera dala sóju 100mg a skončila mi mrcha 😖 😖 a teraz neviem či z toho alebo čo....trvala len tri dni 😖 už som sa rozhodla,tento mesiac nebudem do seba nič tlačiť,uvidím aký bude....a okrem toho včera ma dosť bolela hlava aj žalúdok 😖 😖 a čo sa týka pyžamka ja mám modré z ružovými sloníkmi 😀 😀

jafnka
29. máj 2011

ja mám žlté pyžamko so žirafkou 😀
@elebe ahoj. teda ani tú sóju nebudeš brať? inak keď si začala brať clostil tak ti tiež skončilo špinenie nie? tak to asi môže byť z toho

elebe
29. máj 2011

@jafnka no lenže ja keď som brala clostil tak mi špinenie prestalo až po dvoch dňoch užívania.....žeby bola sója silnejšia? 😕 😕 to sa mi nechce veriť.....ale nebudem to brať.....uvidím aký bude mesiac

jafnka
29. máj 2011

@elebe aha... ja si myslím, že keď si pred tým biotehu mala normálne ovulku tak si sa teraz len potrebovala nakopnúť a už to bude zase fajn. a vieš čo by som dala ja za takú krátku mrchu? i keď aj moja sa už konečne skracuje, už len aby zmizlo to desné hnedé špinenie

elebe
29. máj 2011

@jafnka aj ja si to myslím a dúfam v to.....no lenže ani veľmi krátka mrcha nie je dobrá ☹ no....uvidím teda ako to pôjde ďalej a ak tento mesiac bude anovulák pôjdem zase na clostil ☹ lebo z tej hlúpej sóje ma bolela aj hlava aj žalúdok a zaujimavé je že z clostilu nie 😕

jafnka
29. máj 2011

@elebe tak uvidíš, budem držať palce aby ovu prišla sama a hlavne aby bola tá pravá 🙂

elebe
29. máj 2011

@jafnka si zlatá ďakujem 😉

raza
29. máj 2011

ahojte dievčence... myslíte, že je normálne, keď zo mňa idú stále kusy?? niekedy veľké ako orech?

milagros
29. máj 2011

@elebe no ja zas 36,3 ....neviem ako to funguje ale citala som ze ta soja je prevazne na menopauzu 😀

elebe
29. máj 2011

@raza ako orech??? 😲 😲 a nemáš nejaké zvláštne bolesti? nemôže sa ti vyplavovať tá cysta?

milagros
29. máj 2011

@raza nie ze by som ta chcela strasit ale to sa mi uz nezda normalne....tebe idu tusim operovat zlcnik ze*? ci si to mylim?

elebe
29. máj 2011

@milagros však hej,ono to spôobuje hormonálnu rovnováhu a vyrovnávanie estrogénov v tele....a keďže mladá žena má toho dosť a ešte plus sója tak to pôsopbí ešte viac a tým pádom je to štartér 😉 😉 no a tie tvoje teploty nechápem....uvidíme čo z toho bude,sama som zvedavá 😕

elebe
29. máj 2011

kočky inak mne je už také tri dni stále zle.....keď som hladná tak mi je špatne a keď sa najem tak mám pocit že to vyvraciam ☹ ☹ dúfam že to nie je nič vážne,teraz keď chceme miminko ☹ ☹

raza
29. máj 2011

@elebe mňa bolí furt len ten vaječník, aj ja rozmýšlam, či to nie z toho... ale ja to tak mávam skoro vždy, že také kusy... aj som to vravela ženskej, aj druhému doktorovi, keď zastupoval, lebo moja mala marodku, obaja sa nevyjadrili..
@milagros idú mi operovať cystu.

raza
29. máj 2011

@elebe ešte ma napadlo, že dúfam, že to naunamená, že mám tú endometriózu, lebo tej sa strašne bojím 😒

elebe
29. máj 2011

@raza no keď to mávaš stále,tak to je určite z tej cysty.....už nech je vonku sviňucha jedna parazitná 😠 😠 no ak by si sa cítila nejako veľmi zle tak skoč na pohotovosť alebo zajtra k dokimu.....a ak sa nevyjadrujú,no ja by som im strčila vložku pod nos 😠 😠

raza
29. máj 2011

@elebe to s tou vložkou ma fakt pobavilo 😀 😀
už len týždeň a cysta ide fuč, chvalabohu...
a tebe prečo býva tak zle?? tuším si písala, že mrcha bola len krátka. to znamená, že už ju nemáš, ale je ti zle?

mariynka
29. máj 2011

@raza ahoj,ides na laparku??mne k zmenseniu cysty dopomohla zmena stravy.. 😉 😵

mariynka
29. máj 2011

@raza nie su tie kusy krvi casti cysty??? 😕 😕

raza
29. máj 2011

@mariynka no, mne už by strava nepomohla... ja mám vaječník celý vyplnený cystou...
nemyslím, ale fakt neviem.. no keby to boli časti cysty, tak už by musela byť vyplavená 😕
neviem, keď pôjdem na tú laparku do blavy, tak tam sa spýtam, možno mi budú vedieť poradiť...

mariynka
29. máj 2011

@raza a vies co sposobuje cysty? aj strava.. 😉 😉 aj hormonalne vykyvy.. ale tie su sposobene stravou.. 😉 🙂 vela o tom citam, studujem. kedze sa ma to tiez tyka 😒 😒 ale moja cysta sa zmensila na 2,3cm-cize uz nie je nazvyana cystou(lebo cysta je az nad 3cm..) 😉

raza
29. máj 2011

@mariynka tak teda babo raď 🙂 na laparku síce pôjdem, ale aby sa mi netvorili ďaľšie... čo je vhodné a čo nie?? alebo ak sa ti nechce, poraď, kde zohnať info. 😉

elebe
29. máj 2011

@raza no mala som ju dva a pol dňa.....tak ja neviem prečo tak krátko a je mi zle jak koňovi už dva dni.... ☹ ☹ ja dúfam že to nebude niečo vážne ☹ ☹ už len týždeň,vydrrrrrrrž a potom bude tralala fidli fidli 😀 😀 😀

raza
29. máj 2011

@elebe hmmm, 2,5dňa je asi fakt málo... nemôže to byť predsa tehu?? 😕 😕 skús ešte raz test.. alebo choď k doktorke, čo na to vraví ona...

elebe
29. máj 2011

@raza ale však mi klesli aj teploty ☹ ☹ to nebude tehu ☹ ☹