2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe veru uz mi s tej mojej teploty sibe ze co to je za hovadina uz som si aj myslela ze je teplomer pokazeny ale vcera som vyskusala okolo obeda a mala som 37,4 takze teplomer je ok a pokazena budem asi ja...ved uvidim ked pride mrcha ze co sa z toho vykluje ale zatial to vyzera ze ani ta sa ma nechysta navstivit........
a u teba je to tusim tiez nejake zaujimave....no bud si fakt tehotna...alebo ci to nemas z tych hormonov co beres....alebo tu mame dalsiu zahadu
ahojte.po dlhsom case som tu znova..citam vas a aj som sa pobavila na pyzamkach..aj ja mam ruzove s certikom a anjelikom.. 🙂 a elebe tak to ma mrzi ze prisla mrcha ale neboj hadam to vyjde nabuduce.. 😉 no mna uz od vecera pobolieva lavy vajecnik..ako keby som tam mala vidlicku.. ☹
@drobik1 ahoj,no ja som si všimla že asi všetky tu máme nejaké šiši pyžamko 😀 😀 a teraz si v akom štádiu? no vidíš ja som tak dúfala že už nedojde ☹ sviňucha jedna a prišla načas 😠 😠 😠 ale aspoň sa mi konečne upravil cyklus z clostilu a tak som zvedavá aký bude tento mesiac bez ničoho 😖
@drobik1 ale však nepovedz mu že musíme lebo mám ovulku....povedz mu že máš chuť 😉 😉 no u nás to funguje tak že keď mám ovu tak to poviem priateľovi a vtedy snažíme viac.....lebo on je pracovne veľmi vyťažený a preto robím aj merania aby som vedela kedy snažilkovať veľa a kedy len podľa chuti 😀 on mi aj sám povedal že keď budú plodné dni tak treba povedať a on sa bude šetriť len pre mňa 😀
@elebe hm no ved to poznam my mame tatta tiez vytazeneho dost a ked mame chut tak to stoji zato 😀 😀 ale no jasne ved uz vcera som chcela a on ze je unaveny a chce spat.. ☹ ale cely vikend bol inak super.. 🙂 no ved nieco vymyslime a uvidime co z toho bude.. 😀 no my tiez to takto robime ze mu poviem ked musime a vzdy ked dostanem mrchu tak uz je smutnejsi ako ja.. 🙂
@drobik1 aj u nás je to tak....ja keď som povedala priateľovi že mi prišla mrcha tak kukal na mňa jak puk 😕 😕 že ma musí nastrašiť aby sa zľakla a už neprišla...... 😀 😀 včera poobede sme boli vonku z mafiou a stretli sme taký pár a oni mali dvojičky dievčatká....no to si mala vidieť ten môj bol za nimi jak pitbul,až mi to bolo ľúto a do plaču ☹ ☹
hm no super..no neboj my sme na tom podobne teraz tu mam kamosky a vsetky su tehu alebo uz maju male deticky a mm ked ich vidi tak hned pozera do kocikov alebo v tv a hned ze jeeej aj my take budeme mat.. 🙂 zlate nie?no to verim ze vam je to luto ale nebohj pride vase a uvidis ako sa budete tesit.. 🙂
no to ti verim ze sa tesite..no my ked sme vedeli ze cakame babo a nevedeli sme co to bude az pri konci nam povedali ze chlapec tiez nasmu tatovi nebolo vsetko jedno..velmi tuzil po dcere a dokonca si aj poplakal.. 😀 ale ked videl maleho tak sa tesil a teraz by ho nedal za nic..my mame totz tiez len syna dcera je moja to som mala za slobodna teda este ked som mala 20r ale on ju ma rad aj na jeho a vychovava ju od 5 rokov takze super..ale teraz uz nam je to jedno co to bude 🙂 ak bude hlavne ze bude zdrave.. 🙂
caute babeny no ja uz mam rusne rano za sebou.....bola som v GA na zubnom RTG co ma zubarka poslala ale rano ma zub po dlhej dobe zas bolel...tomu mojmu som uz povedala nech mi tie hnusne zuby uz vytlce kladivom....bola som v LIDLI....a hadajte co? a moj martansky teplomer mi ukazal neuveritelne az 36,5
no idem ja poupratovat daco a navarit,potom na prechadzku s drobcom a okolo obeda sa budem zase na vas tesit... 🙂 🙂
Ahoj babeny, tak uz som doma z odberu krvicky. Cestou som si kupila vonave jahodky...mnam. Doma este neboli, ked som bola a ked tam opat pridem po stackach, uz mozno nebudu :( Tak som si kupila od ujka pajka cely kosik. Mnam. 🙂 Vysledok HP budem mat v piatok a dalsi tyzden konzultacia s lekarkou, ze ako a co. No pred stackami sa nechat rozhodit, to mi treba.... A vzali ma do roboty, kde som bola v piatok na pohovore. A zas su tu tie iste zmiesane pocity. :-/
baby cafte ja moc nestiham ale pozdravujem vas 😉
@janielik87 ahoj. ber to tak, že sú tam aj tri mesiace skúšobná doba
inak ja už mám papiere k robote doma, už ich len vyplniť, skočiť na políciu a tak a 15teho vstávam do roboty 🙂 teším sa aj keď to znamená, že v lete sa dovolenka nekoná
@janielik87 a jahôdky by som si veru dala aj ja
@jafnka 🙂 su skvele, aj ked by este asi potrebovali kusok slniecka 🙂 No ved viem, ze tri mesiace je skusobna a ani sa nam nemusi podarit tak skoro to baby. Je to len taky zly pocit, co mam zo seba :( A potom sa citim v takom chaose...ze predsa nemozem cakat, kym otehotniem a nic nehladat...🙂 Lebo mozno to ani tak skoro nebude 🙂
@janielik87 rozumiem ako sa cítiš, ale s tým nič nenarobíš. takto to máš dobré lebo si užiješ aj trocha robotky a potom aj mimi 🙂

@elebe 😠 😠 😠