2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@janielik87 presne ako hovoris nechaj tomu volny priebeh a uvidis
ahojte babenky..tak a som spät.. 🙂 navarene mame,uratane len tak aby sa nepovedalo a este povysavam ked maly vstane..aj vonku sme boli.uff ale je tam teplo hrozne.. 😉
@milagros jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej aj ja chcem 🙂 kde si to kupila ? krasa 🙂
@janielik87 @drobik1 je to deka pre miminko...je mooc hebounka uz len "plnka" mi do nej chyba za 7,- v Lidli maju este v modrom a potom s Mackom PU mozete mrknut aj na nete www.lidl.sk......
tak dosť mimo tému, ale musím to napísať - naša zoja má zapálené hrdlo! to som nevedela, že aj psy môžu mať, normálne jej na to musíme dávať kvapky. a ja som myslela, že má niečo v hrdle zaseknuté keď sa furt snažila prehĺtať. no radosť. máme s ňou riadny tréning na bábo čo sa zdravia týka lebo furt jej niečo je
Caute snazilocky co nove?🙂
ahojky dievčence....no dnes mi je akosi smutno ☹ ☹ všetko na mňa tak nejako dolieha ☹ ☹ a to idem dnes na nechty a aj na nákupy a nejako sa ani neteším 😖

@jafnka ja zacinam az k 1.7. a mm vravi, ze prve mesiace nic nie je iste :( (kedze s mimi to moze tiez skoncit nedobre :( ) tak sa vraj s tym nemam zatazovat. A tiez, keby aj hned otehu, tak sa s tym nemusim hned priznavat.