icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janielik87
30. máj 2011

@jafnka ja zacinam az k 1.7. a mm vravi, ze prve mesiace nic nie je iste :( (kedze s mimi to moze tiez skoncit nedobre :( ) tak sa vraj s tym nemam zatazovat. A tiez, keby aj hned otehu, tak sa s tym nemusim hned priznavat.

milagros
30. máj 2011

@jafnka to ani len netusim, keby bola byvala tak bola ovu vcera nie? to som mala 36,3 ......a inak pekne meno mate pre dievcatko ....patri aj k mojim oblubenym a to mam dievcenskych asi 20 co sa mi pacia.....prve sme vybrali Shanice .....ale nikomu z rodiny sa nepáči....

milagros
30. máj 2011

@janielik87 presne ako hovoris nechaj tomu volny priebeh a uvidis

milagros
30. máj 2011

@elebe mne tvrdili 2 vestice ze bude dievcatko tak uz som s tym dlho zmierena a aj ja som z dvoch dievcat aj sestra ma dve dievcata....takze s tym uz aj ratam ze bude babika

jafnka
30. máj 2011

@milagros jej, ja mám tiež sestru a ona má tiež dve dievčatá 🙂

jafnka
30. máj 2011

@milagros ak sa ti už teraz bude teplota držať hore tak bola ovu asi včera. a ako sa číta správne to meno?

milagros
30. máj 2011

@jafnka Šanis ... 😀 no tak to mam potom smolu ked bola ovu vcera....a dnes nic lebo sme boli obaja na rtg takze to by sa asi nemalo nic podnikat....

tatiana77
30. máj 2011

@monyseq ahoj, tak uz som po operacii zlcnika. V stredu mi idu vybrat stehy, trocha ma boli okolo pupka, ale inak fajn....trosku mensie porcie musim jest, ale viackrat denne......a ty ako? co nove?

drobik1
30. máj 2011

ahojte babenky..tak a som spät.. 🙂 navarene mame,uratane len tak aby sa nepovedalo a este povysavam ked maly vstane..aj vonku sme boli.uff ale je tam teplo hrozne.. 😉

jafnka
30. máj 2011

@drobik1 mne sa veru upratovať nechce tak som si to odložila na zajtra 🙂 ja som bola von s našou zojou a zjavne sa jej podarilo niečo vdýchnuť tak sa mi skoro pol hodinu drhla ☹ nech už konečne prestanú lietať tie somarinky z topolou

drobik1
30. máj 2011

@jafnka hm no zajtra ma byt este teplejsie a to by sa mi velmi nechcelo.. 😀 budem rada ak navarim a stravim doobedie a poobedie asi na ihrisku s detmi 🙂 no to mas pravdu uz by mohli dolietat topole.. 😠

milagros
30. máj 2011

cautee mozno si budete myslet ze uz potrebujem psychiatra...ale neva .....pozrite co sa mi podarilo ulovit v obchodiku...no nekup to

janielik87
30. máj 2011

@milagros jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej aj ja chcem 🙂 kde si to kupila ? krasa 🙂

drobik1
30. máj 2011

@milagros hm no super je to krasne.. 🙂 a je to pyzamo ci vankus??

milagros
30. máj 2011

@janielik87 @drobik1 je to deka pre miminko...je mooc hebounka uz len "plnka" mi do nej chyba za 7,- v Lidli maju este v modrom a potom s Mackom PU mozete mrknut aj na nete www.lidl.sk......

drobik1
30. máj 2011

@milagros hm oki dakujeme za radu.. 🙂 ale je krasna fakt..no len co ked budes mat chlapca??

milagros
30. máj 2011

@drobik1 nebudeem, 2 vestice mi povedali dievca v rodine same baby takze to ani nepredpokladam.....ale aj to mam poriesene....pre istotu 😀 😀 😀 😀 😀 no vravim ....som cisty blazon

milagros
30. máj 2011

@jafnka akurat si robim poriadok v casopisoch a nasla som clanok o hyperaktivnom mechuri a bolo tam take cosi ze treba prestat pit kofeinove a perlive napoje a treba cvicit panvove dno...to len tak naokraj

jafnka
30. máj 2011

@milagros jo, viem, ale vďaka 🙂 môžem piť len čistú vodu príp. čaj a tie cviky sú kegelove (či ako sa to volajú)

milagros
30. máj 2011

@jafnka tak fajn, lebo to tam nebolo presne nazvane....a inak aspon ti tie lieky poriadne zaberaju?

jafnka
30. máj 2011

@milagros tak ide to veľmi pomaly, ale predsa. je to aj o psychike, keď mám niekam ísť tak ma hneď ako prvé napadne, či sú po ceste niekde vécka a keď o tom začnem rozmýšľať tak mi aj skôr treba

jafnka
30. máj 2011

tak dosť mimo tému, ale musím to napísať - naša zoja má zapálené hrdlo! to som nevedela, že aj psy môžu mať, normálne jej na to musíme dávať kvapky. a ja som myslela, že má niečo v hrdle zaseknuté keď sa furt snažila prehĺtať. no radosť. máme s ňou riadny tréning na bábo čo sa zdravia týka lebo furt jej niečo je

milagros
30. máj 2011

@jafnka no veru ze je to tak....so psikmi je to ako s detmi ....tiez sa treba veela starat o nich aj ja mam jedno take "díte"doma....a veru aj neposlucha niekedy-ako dite....aku mate rasu?

jafnka
30. máj 2011

@milagros zoja je kríženec - mama bola westík a tatko vraj york, ale ťažko povedať. a v zv mám ešte aj čistokrvného jazvečíka ktorý má 11 rokov a za celý ten čas nebol tak často chorý ako zoja za 2 roky. a tvoje "baby" je aká rasa?

saska697
31. máj 2011

Caute snazilocky co nove?🙂

elebe
31. máj 2011

ahojky dievčence....no dnes mi je akosi smutno ☹ ☹ všetko na mňa tak nejako dolieha ☹ ☹ a to idem dnes na nechty a aj na nákupy a nejako sa ani neteším 😖

drobik1
31. máj 2011

@saska697 ahoj a co ty kde si bola tak dlho??uz si nam tu chybala..hihi 🙂

drobik1
31. máj 2011

@milagros ahoj no oki ked myslis ze budes mat dievca tak oki..no ja ti poviem ze mm tiez predpovedala vestica dievca a potom dvojicky a nic z toho nema zatial..a myslim ze to ani nebude.. 😉

drobik1
31. máj 2011

@elebe ahoj ale neboj nebud smutna ved vsetko je oki a zase sa pokusis na dalsi krat otehotniet.. 🙂 no a na nakupy ked ides tak sa pekne odreaguj a daj dokopy a uzi si to..ved je krasny slnecny den 🙂 🙂

jafnka
31. máj 2011

@elebe kúp si nejaké disney tričko alebo pyžamko a hneď ti bude lepšie 🙂